Quote (Formee @ Jun 11 2018 12:16pm)
Ha nem versenyeztek igazából teljesen mind1 ki mivel megy, a fun a lényeg nem ? : P
legyen hammer + sorc aztán igazából úgyis mindent megtudtok ölni.
Jó, hogy ha van egy koncepció + mindenki előre tudja a dolgát, ezzel elkerülhetők az ilyen random Normal Act3 behalások.
Quote (Fej @ Jun 11 2018 12:33pm)
A kettő nem zárja ki egymást szerintem, mármint h ne legyen teljes fejetlenség (huehue) és közben fun is legyen
Discordon leszünk?
Amúgy örülök h Joey velünk lesz, kérdezgethetem közben skillezessel kapcsolatban amiben nem vagyok biztos:))
Discord nem rossz ötlet, így jóval kényelmesebb a játék, mint ha folyamatosan gépelgetni kellene, meg ébren is tartja az embert.
Skillezés miatt ne aggódj, egyrészt van 3 free respec, másrészt nem nagyon lehet elbaszni. Ha én csinálnám, akkor én Raise Skeleton + Mastery-t maxolnám, Mage-t nem érdemes imo, ha teamben játszol. Bossfightoknál a Clay Golem jól jön, mert lassít. Ha torchozni is akarsz, akkor később érdemes maxolni a Revive-t, de walk közben hasznosabb egy maxolt CE (maxolt Static + maxolt CE kibaszottul nagy dps-t tud adni egy full gameben). Amivel nagyon tudsz még supportolni minket, az a Decrepify, mert egyrészt lassít, másrészt felezi a kapott fizikai sebzést, szóval gyakorlatilag olyan, mintha mindenkire castolnál 50% damredet. Véleményem szerint sokkal hasznosabb skill, mint az Amp vagy a Lower Resist.
This post was edited by -joey- on Jun 11 2018 05:49am