Quote (Fej @ Oct 20 2015 03:40pm)
joey mar be is tette a profiljaba mate postjat, mintha akkora baromsagot irt volna, nem igazan ertem
lehet en vagyok a retardalt, de konkretan abban a postban nem tudom mi az, ami annyira megbotrankoztato/nevetseges lett volna, max, hogy tul oszinte volt
joey postjait kene inkabb osszeszedni, mikor meghasadt a tudata es eskodozott, hogy o egy 17 eves aki a jogasz csaladjaval hetvegente eljar a nagyszuleihez
Kedves Fej!
Szomorú, hogy megint ilyen keményen betámadsz az előzmények ismerete nélkül. Nem akarok leállni flamelni veled, úgyhogy inkább leírom röviden a dolgokat:
Ami a tegnapi shitpostolást illeti: pár nappal ezelőtt Trollboss szokás szerint leállt osztani az észt és megszakértette hogyan fórumozok, amikor pedig utaltam rá, hogy neki meg 10 postjából 9 "faszparittya" és társai, kaptam egy olyan választ, hogy hát de mégis mit csináljon egy spam topicban, idézzen Ady versekből? Gondoltam whatever, ha már az anyázás és a faszparittyázás legit, akkor hajrá. Ez persze azonnal szemet szúrt, kb. a harmadik ilyen postom után.

Van erre egy találó kifejezés: kettős mérce. Ajánlom gondolkodj el ezen.
Ami pedig a Mátés dolgot illeti: ha neki olyan vicces Janó fényképét használni avatarként, és Janó minden postja után beírni, hogy "avám", akkor nekem miért ne lehetne vicces idézni tőle? Kettős mérce újfent. De amúgy nem tagadom, szerintem iszonyat nevetséges amikor Máté ilyeneket ír. Elképzelem ahogy lefekvés előtt motyogja magában, hogy "holnap becsajozok", hát szerintem pont ugyanaz mint amikor Senee irkálta, hogy "holnap nyerek pár milliót a lottón". A szervilizmusba pedig direkt név nélkül raktam be a hsz-t, mert szerintem ha Sándor Kinga fényképe alatt lenne ez a szöveg, csak úgy repkednének a "rákot kaptam" kommentek.
A vanekezést meg inkább nem kommentálom.
This post was edited by -joey- on Oct 20 2015 09:49am