d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kenyér Poll
Prev1181920212229Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.05
May 18 2014 01:24pm
Quote (Psyclon @ May 18 2014 08:13pm)
magyaráznám, dehát focista vagy.

Nézzük: A boltba nekünk meg van rendelve minden napra a fél kilós kenyér.
Kérdem én. MI A JÓ KURVA ANYÁDÉRT ENNÉM A TEGNAPIT HA MARADT BELŐLE MIKÖZBEN OTT VAN A FRISS?
Ne legyetek már retardáltak könyörgöm.
A másik meg /mondjuk hiába is mondom/, hogy marad a fél kilós kenyérből 2-3 szelet és az van kibaszva. várjál, most akkor kidobtam a kukába 30 forintot?
Ha ilyen nyomorék csóró gecik vagytok, / értem itt a nagy ugatókra / adjatok bankszámlát, majd utalom az aprót.

komolyan mondom... szánalmas hogy ilyen miatt nekem estek.
Igaz én vagyok a hülye hogy leállok veletek vitatkozni ilyen szarságon.

Ahogy már irtam... egyed bazdmeg a száraz, szikkadt fagyasztott szart én ugyan nem szólok bele. Ha te ennek örülsz hát örülj és verd a melled hogy sporoltál pár forintot.

Ja és nem kell ugy elképzelni, hogy ott a maradék kenyér és az megy a kukába... zacskóban el van a kenyér tartó felett és rá pár napra kuka.
Vagy, / ez is tetszeni fog / takaritónőnk elviszi haza az állatainak. Na?? Na?? gyertek essetek nekem ez miatt is. / adok alapot: száraz kenyérrel fizetünk a takaritónőnek /

Idióták.

lol te nem vagy normális xD

nyugodj le inkább és vegyél pár csillagot
Member
Gold: 7,149.00
May 18 2014 01:25pm
Quote (Psyclon @ 18 May 2014 21:13)

Kérdem én. MI A JÓ KURVA ANYÁDÉRT ENNÉM A TEGNAPIT HA MARADT BELŐLE MIKÖZBEN OTT VAN A FRISS?
A másik meg /mondjuk hiába is mondom/, hogy marad a fél kilós kenyérből 2-3 szelet és az van kibaszva. várjál, most akkor kidobtam a kukába 30 forintot?
Ha ilyen nyomorék csóró gecik vagytok, / értem itt a nagy ugatókra / adjatok bankszámlát, majd utalom az aprót.

Ahogy már irtam... egyed bazdmeg a száraz, szikkadt fagyasztott szart én ugyan nem szólok bele. Ha te ennek örülsz hát örülj és verd a melled hogy sporoltál pár forintot.

Ja és nem kell ugy elképzelni, hogy ott a maradék kenyér és az megy a kukába... zacskóban el van a kenyér tartó felett és rá pár napra kuka.
Vagy, / ez is tetszeni fog / takaritónőnk elviszi haza az állatainak. Na?? Na?? gyertek essetek nekem ez miatt is. / adok alapot: száraz kenyérrel fizetünk a takaritónőnek /

Idióták.

B: azért ez megin más kontextus kicsit

Amúgy lenyugodhatnál, rég nem azzal van a gond amit csinálsz, hanem ahogyan előadod és ahogy a véleményekre reagálsz.
Member
Gold: 343.00
May 18 2014 01:26pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ May 18 2014 07:03pm)
szerintem a búzföldet kéne felgyújtani, és beszántani a vetést. vagy elég ha valami fideszközelinek adják a bérletijogát :)

eleve nincs értelme bármit is tenni
minek élünk
Member
Gold: 519.11
May 18 2014 01:27pm
Quote (Vismajor @ 18 May 2014 20:18)
nem is fogja soha
van 500k ezer dolláros csillagja+mindene razer +mindennap friss kenyeret eszik
de ezt ő mind jól átlátja mert nagoyn keményen megdolgozik érte amikor úszómesterkedik -amit mint állás és csak az apja miatt kapot meg
nagyon nevetek

De mondjuk nem értem az összefüggést a nyomorékság meg a csóróság miatt :D Ha valakinek a szülei nem polgármesterek csak egyszerű pedagógusok pl akkor már nyomorékok? :D

Egy kibaszott dollárt nem fizetett se anyám se apám a csillagokba, egy kibaszott razer cuccot se vettek.
Ezekre én sporoltam össze a pénzt.
Ja igen. Itthon élek és igy könnyű persze. Now what?
Member
Gold: 0.00
May 18 2014 01:27pm
Quote (Psyclon @ 18 May 2014 21:13)

Idióták.

istenem geci :D

akkor leírom, mert még mindig nem sikerült felfogni

az a nagy baj, hogy idejöttél nagy pofával, majd kijelentetted büszkén(!), hogy ti mindennap kibasszátok a megmaradt kenyeret, és ezt azzal indokoltad, hogy mert az már nem finom, meg aki ezen spórol, az szarrágó nyomorék, és hogy szerinted "ez a normális"
ezzel két baj van látod: az egyik az, hogy annyira el van kényeztetve a picsád, hogy még arra se kellett soha az életedben vetemedned, hogy neadjisten meg kelljen enned a másnapos kenyeret (pfújjj!), és erre ráadásul kibaszott büszke is vagy
a másik meg az, hogy azt gondolod, hogy ez így normális, és mindenki aki mást csinál, az haljon éhen, meg mekkora sóher, és képes vagy bizonygatni már az ötödik postodban, hogy mindenki más a hülye

elárulom, ha csak úgy szimplán beírod, hogy ti mindennap kibasszátok a kenyeret, kaptál volna pár öt wacko-t mellé pár razerezést, majd leszarta volna mindenki, és most nem kéne full nyomorékba tolnod
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
May 18 2014 01:28pm
Quote (Psyclon @ 18 May 2014 20:27)
Egy kibaszott dollárt nem fizetett se anyám se apám a csillagokba, egy kibaszott razer cuccot se vettek.
Ezekre én sporoltam össze a pénzt.
Ja igen. Itthon élek és igy könnyű persze. Now what?

persze hogy nem vettek, mivel nem maradt pénzük rá a napi egy kenyér után
Member
Gold: 4.20
May 18 2014 01:29pm
azert en foldobom a topicot
Member
Gold: 519.11
May 18 2014 01:30pm
Quote (hedgehogsword @ 18 May 2014 20:25)
B: azért ez megin más kontextus kicsit

Amúgy lenyugodhatnál, rég nem azzal van a gond amit csinálsz, hanem ahogyan előadod és ahogy a véleményekre reagálsz.

Teljesen nyugod vagyok.
Mosolyogva majszolom a friss kenyeret és irogatok itt az embereknek.

lol no nem is eszem kenyeret.

Amúgy is ofc trollkodás FTW mi is 2 hetes kenyeret eszünk, nem hiába vagyunk gazdagok ezen szedtük meg magunkat.
Member
May 18 2014 01:30pm
Member
May 18 2014 01:31pm
[YOUTUBE][/YOUTUBE]

linket is erdemes ^^

This post was edited by GoreKnight9 on May 18 2014 01:32pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev1181920212229Next
Add Reply New Topic New Poll