Quote (Psyclon @ 18 May 2014 21:13)
magyaráznám, dehát focista vagy.
Nézzük: A boltba nekünk meg van rendelve minden napra a fél kilós kenyér.
Kérdem én. MI A JÓ KURVA ANYÁDÉRT ENNÉM A TEGNAPIT HA MARADT BELŐLE MIKÖZBEN OTT VAN A FRISS?
Ne legyetek már retardáltak könyörgöm.
A másik meg /mondjuk hiába is mondom/, hogy marad a fél kilós kenyérből 2-3 szelet és az van kibaszva. várjál, most akkor kidobtam a kukába 30 forintot?
Ha ilyen nyomorék csóró gecik vagytok, / értem itt a nagy ugatókra / adjatok bankszámlát, majd utalom az aprót.
komolyan mondom... szánalmas hogy ilyen miatt nekem estek.
Igaz én vagyok a hülye hogy leállok veletek vitatkozni ilyen szarságon.
Ahogy már irtam... egyed bazdmeg a száraz, szikkadt fagyasztott szart én ugyan nem szólok bele. Ha te ennek örülsz hát örülj és verd a melled hogy sporoltál pár forintot.
Ja és nem kell ugy elképzelni, hogy ott a maradék kenyér és az megy a kukába... zacskóban el van a kenyér tartó felett és rá pár napra kuka.
Vagy, / ez is tetszeni fog / takaritónőnk elviszi haza az állatainak. Na?? Na?? gyertek essetek nekem ez miatt is. / adok alapot: száraz kenyérrel fizetünk a takaritónőnek /
Idióták.
istenem geci

akkor leírom, mert még mindig nem sikerült felfogni
az a nagy baj, hogy idejöttél nagy pofával, majd kijelentetted büszkén(!), hogy ti mindennap kibasszátok a megmaradt kenyeret, és ezt azzal indokoltad, hogy mert az már nem finom, meg aki ezen spórol, az szarrágó nyomorék, és hogy szerinted "ez a normális"
ezzel két baj van látod: az egyik az, hogy annyira el van kényeztetve a picsád, hogy még arra se kellett soha az életedben vetemedned, hogy neadjisten meg kelljen enned a másnapos kenyeret (pfújjj!), és erre ráadásul kibaszott büszke is vagy
a másik meg az, hogy azt gondolod, hogy ez így normális, és mindenki aki mást csinál, az haljon éhen, meg mekkora sóher, és képes vagy bizonygatni már az ötödik postodban, hogy mindenki más a hülye
elárulom, ha csak úgy szimplán beírod, hogy ti mindennap kibasszátok a kenyeret, kaptál volna pár öt wacko-t mellé pár razerezést, majd leszarta volna mindenki, és most nem kéne full nyomorékba tolnod