Quote (ElCapitano @ 14 Mar 2013 16:49)
Csillagtomi te kire nyomnád az ikszet ha muszáj lenne? (ha már volt akkor soz most nincs kedvem végigolvasni)
Hat en mindenkepp balra szavaznek, MSZP vagy Egyutt 2014 ha sikerul osszeallitaniuk egy jo csapatot.
Egyelore MSZP - jelenleg nekik van csak meg az infrastrukturajuk a kormanyzas atvetelere, vannak szakertoik, gazdasagi elkepzeleseik, es lassan de biztosan frissul a csapatuk.
Az Egyutt 2014 alapveto koncepcioja jo, de nincsenek felkeszulve a kormanyzasra. Iszonyat tempoban kene szervezodniuk, hogy felkeszuljenek ra es arra erdemes embereket ultethessenek a parlamentbe.
A Fidesz alapvetoleg nem allt messze tolem, a bovebb csaladban is van egy Fideszes akin keresztul gyakornokoskodhattam volna naluk is, de amit az elmult 2.5 evben csinaltak az nagyon fajt.
A Jobbik szimpatikus volt anno, de akkor fiatal voltam meg es tajekozatlan. Demagog part, konkret program nelkul. Xenofobok, homofobok, euroszkeptikusok, stb... Mostanra kicsit jobban ertem a vilagot es nem szavaznek rajuk ujra. Akit tudok probalok lebeszelni roluk, mert nem egy jarhato irany amit ok mutatnak, meg ha csabito is a gondolat, hogy esetleg mernenek valamit kezdeni a ciganykerdessel. Nem csodalkoznek ha 2018-ban valasztast nyernenek.