d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Random Angol Fogalmazás > O Fg ^^
Prev1181920212227Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Feb 6 2013 04:17pm
Quote (Saenchai @ Feb 6 2013 11:53pm)
nekem annyi bajom van vele, hogy csomószor kipattannak izzó darabok a cigiből, azt égette már össze a lábamat, kezemet, arcomat, nyakamat

akkor gagyin szedted szét : P + úgy slukkolod mintha sima fű lenne és nem sok kicsiben.
(de amúgy én többnyire kis pipából szívtam)
de amikor cigiben: felszúrtam 1 darabot akármire pl kisollóra égettem addig öngyújtóval amíg pont elkezdett füstölni majd kb szétporlad kurva kis darabokban ~ csak ne a sima pultba szedd szét hanem már a dohányra, h ne ragadjon össze és ne legyenek nagyobb darabok.
vagy a másik teknika, ha nem az a porladós fajta hanem a gyurmázható, hogy csinálsz belőle tényleg kurvára geci vékony csíkokat (én 2-3mat szoktam) és az elsőt rárakod a papírra - majd rá egy kis dohány - megint 1 csíkot aztán megint egy kis dohány aztán megint 1 csík a dohányra és akkor fasza. DE ha túl vastagra csinálod akkor szarul fog égni és félreég ami csoki esetében eléggé fail : D

Quote (ecneB @ Feb 7 2013 12:14am)
akkot engem is irj majd fel a listara :c bpn belvarosban nincs semmi source.  budaors rozsadomb de ezek meg geci messze vannak :c

kész, lol :D

MEKKORA BIZNISZEK LESZNEK ITT, SNOOPDOGGYDOGG A DROG KARTELL FEJESE

This post was edited by SnoopDogg on Feb 6 2013 04:20pm
Member
Gold: 355.92
Feb 6 2013 04:19pm
Quote (SnoopDogg @ Feb 7 2013 12:17am)
akkor gagyin szedted szét : P + úgy slukkolod mintha sima fű lenne és nem sok kicsiben.
de amikor cigiben felszúrtam 1 darabot akármire pl kisollóra égettem addig öngyújtóval amíg pont elkezdett füstölni majd kb szétporlad kurva kis darabokban ~ csak ne a sima pultba szedd szét hanem már a dohányra, h ne ragadjon össze és ne legyenek nagyobb darabok.
vagy a másik teknika, ha nem az a porladós fajta hanem a gyurmázható, hogy csinálsz belőle tényleg kurvára geci vékony csíkokat (én 2-3mat szoktam) és az elsőt rárakod a papírra - majd rá egy kis dohány - megint 1 csíkot asza, dohányra - megint egy kis dohány megint 1 csík , és akkor fasza. DE ha túl vastagra csinálod akkor szarul fog égni és félreég ami csoki esetében eléggé fail : D

bántja a lelkem, hogy ennyire amatőrnek nézel

hova tűnt a tisztelet ebből a világból
Member
Gold: 279.00
Feb 6 2013 04:21pm
Quote (SnoopDogg @ 7 Feb 2013 00:17)
de amikor cigiben felszúrtam 1 darabot akármire pl kisollóra égettem addig öngyújtóval amíg pont elkezdett füstölni majd kb szétporlad kurva kis darabokban ~ csak ne a sima pultba szedd szét hanem már a dohányra, h ne ragadjon össze és ne legyenek nagyobb darabok.
vagy a másik teknika, ha nem az a porladós fajta hanem a gyurmázható, hogy csinálsz belőle tényleg kurvára geci vékony csíkokat (én 2-3mat szoktam) és az elsőt rárakod a papírra - majd rá egy kis dohány - megint 1 csíkot asza, dohányra - megint egy kis dohány megint 1 csík , és akkor fasza. DE ha túl vastagra csinálod akkor szarul fog égni és félreég ami csoki esetében eléggé fail : D

en is melegiteni szoktam es kis apro darabokra de onmagaban nem szeretem a csokit csak fuvel.multkor elfogyott a papirom megtomtem a pipam de ket slukk itan rajottem h gecire hianyzik h megtekerjem es elszivjam
kibaszottul utalom amikor elfogy a papir...
Member
Feb 6 2013 04:22pm
Quote (Saenchai @ Feb 7 2013 12:19am)

sajnálom : ( de nem értem miért égethetett meg annyiszor mikor nekem sose volt ilyen problémám és nem estek ki tök nagy darabok a cigiből.. ( csak az elején amikor még nem tudtam mit, hogyan kell )
gondoltam , nem vagy még annyira jártas a dologban ezért próbáltam instrukciókat adni :C

Quote (ecneB @ Feb 7 2013 12:21am)
en is melegiteni szoktam es kis apro darabokra de onmagaban nem szeretem a csokit csak fuvel.multkor elfogyott a papirom megtomtem a pipam de ket slukk itan rajottem h gecire hianyzik h megtekerjem es elszivjam

ja, én is a cigiket szeretem jobban.. bár amikor annyi van mint a rohadás és, ha akarnám se tudnám elszívni akkor általában nyomok 1-2 bongot aztán max mellé csinálok 1 cigit lol :D
mindig elteszek kb 5cigire való papírt a telóm hátulja mögé (amint megveszem) , h ne maradhassak papír nélkül : P

This post was edited by SnoopDogg on Feb 6 2013 04:24pm
Member
Gold: 0.00
Feb 6 2013 04:22pm
Quote (Saenchai @ 6 Feb 2013 23:19)

Szerintem túlságosan newfag ahhoz, hogy tudja mekkora drokos vagy.
Member
Feb 6 2013 04:24pm
Quote (ecneB @ Feb 7 2013 12:21am)

még vagy 2 éve szobatársamhoz feljött 1 ismerőse, azt így bejelentés nélkül felhozott a srác még vagy 6 random embert, és valamelyikük ellopta a rollpapíromat (ki volt téve telefon, minden lófasz, azt csak 1 doboz roll tűnt el), de ezt már csak akkor vettem észre, mikor éjszaka tekerni akartam 1 cigit, de már nagyon beleéltem magam a dologba, úgyhogy kivettem a cipősdobozból azt a csomagolópapírt, ami a cipőt takarja, azt abból tekertem 1 cigit

biztos kurvára vegykezelt lehetett, mert kurvára marta a tüdőmet
Member
Feb 6 2013 04:25pm
Quote (SnoopDogg @ Feb 7 2013 12:22am)
sajnálom : ( de nem értem miért égethetett meg annyiszor mikor nekem sose volt ilyen problémám és nem estek ki tök nagy darabok a cigiből.. ( csak az elején amikor még nem tudtam mit, hogyan kell )
gondoltam , nem vagy még annyira jártas a dologban ezért próbáltam instrukciókat adni :C

már akkor speedball-t lőttem a szemembe, mikor téged még általános iskolába vittek beiratkozni
Member
Gold: 279.00
amugy a legjobban az utalom azokban akik elafnak h mindig kamu indokokkal jonnek. mondja azt h gecire szet van esve kurja a csajat akarmi csak mondja.. masik kedvenc felhivod mondja h csorogj kesobb erre kikapcsolja.. mintha en tennek neki szivesseget h hozza viszem a penzem.. rgyszer kene csak termesztenem
Member
Quote (Saenchai @ Feb 7 2013 12:24am)
még vagy 2 éve szobatársamhoz feljött 1 ismerőse, azt így bejelentés nélkül felhozott a srác még vagy 6 random embert, és valamelyikük ellopta a rollpapíromat (ki volt téve telefon, minden lófasz, azt csak 1 doboz roll tűnt el), de ezt már csak akkor vettem észre, mikor éjszaka tekerni akartam 1 cigit, de már nagyon beleéltem magam a dologba, úgyhogy kivettem a cipősdobozból azt a csomagolópapírt, ami a cipőt takarja, azt abból tekertem 1 cigit

biztos kurvára vegykezelt lehetett, mert kurvára marta a tüdőmet

én ilyenre még nem vetemedtem : DD egyszer egyik haverom a bibliából tépett ki egy lapot és tekerte meg abban lol. :D
amúgy, ha elfogy a papír miért nem szívod bongból / pipából inkább ? :D

Quote (Saenchai @ Feb 7 2013 12:25am)
már akkor speedball-t lőttem a szemembe, mikor téged még általános iskolába vittek beiratkozni

hány éves vagy mikor kezdted ? : D

This post was edited by SnoopDogg on Feb 6 2013 04:27pm
Member
Feb 6 2013 04:27pm
Quote (SnoopDogg @ Feb 7 2013 12:25am)
én ilyenre még nem vetemedtem : DD egyszer egyik haverom a bibliából tépett ki egy lapot és tekerte meg abban lol. :D
amúgy, ha elfogy a papír miért nem szívod bongból / pipából inkább ?  :D

hát mert mondjuk nálunk a koliszobák alapfelszereltségéhez nem tartozik hozzá a bong
Go Back To Magyar Topic List
Prev1181920212227Next
Add Reply New Topic New Poll