Quote (Saenchai @ Feb 6 2013 11:53pm)
nekem annyi bajom van vele, hogy csomószor kipattannak izzó darabok a cigiből, azt égette már össze a lábamat, kezemet, arcomat, nyakamat
akkor gagyin szedted szét : P + úgy slukkolod mintha sima fű lenne és nem sok kicsiben.
(de amúgy én többnyire kis pipából szívtam)
de amikor cigiben: felszúrtam 1 darabot akármire pl kisollóra égettem addig öngyújtóval amíg pont elkezdett füstölni majd kb szétporlad kurva kis darabokban ~ csak ne a sima pultba szedd szét hanem már a dohányra, h ne ragadjon össze és ne legyenek nagyobb darabok.
vagy a másik teknika, ha nem az a porladós fajta hanem a gyurmázható, hogy csinálsz belőle tényleg kurvára geci vékony csíkokat (én 2-3mat szoktam) és az elsőt rárakod a papírra - majd rá egy kis dohány - megint 1 csíkot aztán megint egy kis dohány aztán megint 1 csík a dohányra és akkor fasza. DE ha túl vastagra csinálod akkor szarul fog égni és félreég ami csoki esetében eléggé fail : D
Quote (ecneB @ Feb 7 2013 12:14am)
akkot engem is irj majd fel a listara :c bpn belvarosban nincs semmi source. budaors rozsadomb de ezek meg geci messze vannak :c
kész, lol

MEKKORA BIZNISZEK LESZNEK ITT, SNOOPDOGGYDOGG A DROG KARTELL FEJESE
This post was edited by SnoopDogg on Feb 6 2013 04:20pm