a122 ritkán járunk egy topicban így nincs konkrét véleményem
ace07 informatikus mesterfaj, alapvetően jóindulatú ember
anamy kisanamy, kedves, de ritkán jár már ide.
anarkin egyszer találkoztunk, és félt hogy megtudjuk ki ő és kirugdossuk belőle az fgjét
angrybug irl kicsit csendes, de kedves és jóindulatú , jobbulást!
anyd
arcsten nemtudom ki ő :(
bajcli ő az akinek jól áll az arrogancia, mert meg is van hozzá a stílusa. elborult humor, de birom az arcát annak ellenére hogy néha komolyan veszi a hülyülést
bazdmegmarnemtudom kalózossmiley? nem vagy elég rgóta itt hogy véleményt alkossak, ill nemtudom kinek a multija
bazur ő az egyike azoknak, akiknek megértésében segitett a találkozás. nagyon kedves, csak nehezen illeszkedik be. és utálja a bazur nevet

de bírom
beni benivel ritkán találkozok, de akkor mindig jól eltudunk beszélgetni, meg rengeteg sztori tulajdonosa. sajnálom hogy a jópofa topicjai nagyrészben spammtopiccá válnak
championmath mostanában ismertem meg kicsit jobban lolból, szimpatikus
ad4mz imádom a kis törpét, ő vele érdemes találkozni, hatalmas arc!
alestorm az egyik legmagábafordulóbb ember innen, nincs vele bajom, de iszonyat érezni a negatív hozzáállását mindenben :\
ang3l jár még ide egyáltalán?
ateec ő se jár már ide szerintem, de irl nagyon értelmes figurának tűnt
balee szeret beszélni, de nagyon. irl is

de azért birom
bbalaggee kelenek az ilyen megmondoemberek, bár néha tul nyers
rezs túl türelmetlen, és előítéletes. úgy képzelem hogy bárkivel kijönne ha adna nekik egy kis időt. ja és mostmár! jó zenét hallgat (pl feint, ő mutatta)
rici vegyesek az érzelmeim vele kapcs, rici tud kedves lenni, csak nemtudja hogyan kell viselkedni néha
sondor utobbi 1-2 évben birom, benőtt a feje lágya és jo humora van.
coolface hirtelen nem ugrik be semmi, szerintem nemsokat diskuráltunk
cowding kispatrik, bárcsak minden 12 éves ilyen jóarc lenne ;D
cp nagyon furcsa ember, de alapvetően sose volt összetűzésünk, és segítőkész volt mindig
cpt ghost Levi =) itt forumon vannak csökönyös dolgai, de irl jókat nevetünk midnig és benne van minden mókában
dejv róla már minden jót elmondtatok, ő a másik hippi rajtam kívül

puszi a pocodra
dihep valamiért sosem váltunk egy szót sem, klikkesedik még itt is
ecneb kisyogás. kedves és békeszerető ember, utobbi időben biztos szálka ment a sarkába
edem ő az akinek nagy love sztorija volt nem? kicsit éretlen, de joindulatu srácnak tünik
elcapitano ede te fasz! vele is jókat hülyültünk, sajna mostanában nem találkozunk
eoghan muh?
fahrii kicsit beszükült látáskörü minden tekintetben,
farki mindig tud valami izgi cuccot, idoser, cerkapörgetés kratom
fej bírom, ő olyan igazi érett gondolkodású ember aki ennek ellenére nem unalmas
fless a másik névrokon

kár hogy keveset postol, de birom, ő is benne van minden mókában
floodban őt csak sajnálni tudom, és reménykedni hogy irl jobb szociális képességei vannak
flutter kicsit komolytalan, de nincs vele bajom
fry hirtelen nem ugrik be rólad semmi, sry :|
fuxy kis szórakozott, mostanában sokat változott, de nem pozitiv és nem negativ irányba
genthor ő ilyen törzstag, már rakanison is ottvolt, de a furi topicjain kivül sose marad meg sokminden belőle
ghostmasterq nem sokat intelektálunk de azokbol amit látok normálisnak tünik
greenday haha
dunaicapa rendes ember, szigeten felismert és köszönt

kár hogy keveset jár ide
gyulazde elég szórakozott, általában 1-2 postra szokott ittlenni, és az is azokhoz szól akik ismerik, szal nincs kül véleméynem
harcikacsa17 rendes gyerek, csak lolozni nem tud

hedgehogsword kedves srác, irl is
haxoor birom, de szeleburdi
hunindex jár még ide? ha igen akkor ritkán látom
imdeth irl is ekkora fasz mint itt

ekkora LMFAO koncertet, omg
inakwo ugy érzem itt éli ki a kis csintalan férfivágyait
janou én birtam amig járt ide
jarabek tényleg nehezen emészthető stílusa van, de azért én birom. amit elhagyhatna az a makacsság
joey d2 nagyöreg, régen más volt, most kb olyan mint a vukkból krakk
josheide az egyetlen ember akit még d2ből ismerek, és nem innen. remélem egyszer igazán sokra viszi, mindig önzetlen velem szemben, sosem felejtem el a nagypapája borát amit egészen pestig hozott fel hogy igyunk

Tomi :$
karan nemtudom :s
kem egy fasz, de jo értelemben
hunoob jár még ide? nem volt sose bajom vele
kenny10 fiatalkának tűnik jellemét tekintve de nincs vele bajom
klontar tt. sose postol ide normális topicocba
kriza megbujik a háttérben
lacketto egy fasz, de birom, ami létezik és undorító, esetleg gecibüdös, azt ő már látta és verte már ki rá
kuszyjoker jofej szorakozott srácnak tartom, de kicsit tökkelütött
rrc mióta lolbol ismerem kicsit máslett a véleményem rola. kicsit magasan hordja az orrat, de kozben meg szegeny foreveralone
sajage eleg normalis volt a korahoz kepest
senee szines egyeniseg, de szerintem csak mestertroll
smat egy meg nem értett ember, kicsit olyan vele joba lenni mintha egy gettoniggerrel akarnál joban lenni, kényelmetlen
snoopdogg rendes kölök, de kicsit beszükült látáskörü
summertimeclothes ő ilyen 4chan casual felhasználoja, aki nem kiemelkedő ott, de itt meg szorja a kulturát
supernova komoly bajai vannak ennek az embernek,
sylke kicsit alacsony az ingerküszöbe, de szerintem nincs vele baj. egyszer meg is dumáltuk a dolgot, hogy kevésbé rühell mint mondjuk überprot
szabika kb olyan érzés mintha felkelnél és szorolapot dugnának a seggedbe ébresztőnek a sok velvet topic
tacsi normális arc birom, de néha elveti a sulykot. lásd a fejem öklözése vagy jara szomszédainak ébren tartása hajnali 3kor

tassassin szerintem mióta megnyilt a hunsub előtt és elkezdték baszogatni kicsit fura lett
taszilo ez az ember ....
tevetava birom, rendes srácnak tűnt irl
peterqwer lolban rendesnek tűnik, és türelmes
ptdk a szarkazmust ő találta ki, kár hogy ritkán jön talikra, vagy mindig csak a végére
rapiddani ritkán látom
rawen neki irtam a topicjába. kicsit erőltetettnek érzem hogy probálja magát elfogadtatni, tul görcsös mostanában
laserback rég nem láttam
lestat uszomester.
magichammer wtf man van ilyen user? srsly
mesh birom, elég egyedien látja a világot, ami néhol jó, néhol bizarr
mythos ritkán csevegünk
namechange rendes srác, önzetlen és mindig nézi a közösség érdekeit
nerz birom, hasonlo a humorunk
moonflow egyszer már élőben is megvakarnám a seggét, olyan ember aki sok energiát fektet bele a dolgokba lásd: flame
oberon_os zizi, a hunsub bölcse, mézespálinka mestere

palacsinta bocsi skacok ritkán látom a postjaitok
qqatz bocsi skacok ritkán látom a postjaitok
makkertest bocsi skacok ritkán látom a postjaitok
ringispiler jár még ide?
Sleepingdragon bocsi skacok ritkán látom a postjaitok
sutirablo bocsi skacok ritkán látom a postjaitok
trollboss kicsit fura tud lenni, főleg ha lolrol van szo
vismajor a meg nem értett életművész. jókat bohockodtunk irl, mindenben benne van :D lásd videok youtubeon
xgurke 14 éve ismerem
xrd qwe
vtibor lásd gyuladze
winster rég nem láttam errefele
yupi nemtudom :$
zsansaccount ő rendes srác, de szerintem ő se jár már ide