Quote (CyberPunk666 @ 5 Jul 2012 23:40)
nem tudom, hogy te mennyi idős vagy, de gondolom nem 40 éves kiélt fasz, szóval megengedem a fiatal jelzőt.
A dolgot pedig úgy értettem, hogy szerintem (manapság később), de mindenkinel (?) eljön az igény arra, hogy legyen valakije, aki hazavárja, aki ápolja, aki ott van vele mindig, hogy nincs egyedül.. nem tudom megfogalmazni.. vágyik egy társra.
számomra ez annyira alapvető, hogy nem is hiszem, hogy ez idővel ne alakulna ki bárkiben, amikor már nincsenek minden héten háromszor baráti összejövetelek stb, hanem a "mindennapok" vannak.
nekem eddig sem voltak hetente háromszor baráti összejövetelek, és nekem ez a normális
lehet, hogy ez az igény, amiről beszélsz, idővel megjelenik a többségnél (már csak a társadalom miatt ráderőltetett rendszer miatt is) mivel az ember állítólag társas lény, csoportokban él a kezdetek óta (inb4 ádám és éva), de ahogy daneeka10 is mondta, a házasság, csak a kereszténység megjelenésével kezdett egyre megszokotabbá válni, azelőtt az ösztönök diktáltak, ami még a mai nap is ott van mindőnkben, az ősi ösztönök, egyszerűen csak gyerek korunk óta arra nevelnek, hogy ezek "haszontalan/nem a mai korba illő" részét elnyomjuk