Quote (Senee @ Jun 27 2012 03:33pm)
nővérem 35 éves és még anyuék adnak neki havont 40et a 93 mellé mert 55 a hitel, a élettársával szakitottak és egyedül anyuék 40ével annyira elég a pénze, hogy egyen meg kifizesse a rezsit
még 14 évig kell törlesztenie havonta 55öt
de hát végülis ja, minden nézőpont kérdése, mindenkinek megvan a maga baja, van akinek az, hogy nincs mit enni, van akinek az, hogy nem tud félretenni, van akinek meg az, hogy még nincs meg a bugatti xt234134 veyrongeci vagy még kb 2 év mire végre felépülhet a kibebaszott teleszart villa
most ez nem ellened offense csak olyan általános faszomkivan post
hát ja igazából nem vagyok megelégedve a dolgokkal, amit megkeresek el is megy könnyen ugy hogy semmit se veszek + nem kell rezsit fizetnem mert nagyanyámnál lakom, kaját mongyuk veszek magamnak
lemegyek reggel boltba cigi 2 energia ital ( fentvagyok sokszor reggelig ugyh kell ) +kaja cigi uditő elmegy +megkér mama is vegyek ezt azt 3k legalább = 90
anyámnak szoktam adni havi 40-50k t mert elég szar a melója és nem tudja hitelt fizetni
faternak is szoktam adni " kölcsön " de ez olyan kölcsön amit sosem kapok visza igaz ez nem sok 10-20 de azis pénz ( ilyen nincs 1-2ezred részletekbe.. )
na itt már ottvagy hogy 140-150 környéke 50 meg elmegy arra hogy havi 2-3nap megiszok vmit 1-1 spangli neadj isten veszek is valami apróságot ( elmult par honapba vettem azért egér,uj egérpad, monitor videokari ram pár ruhát ( vicc hogy menyi 1 kurva pulcsi polo akármi ) meg ajándékok mert mindig van vkinek vmije.. esélytelen egyenlőre hogy legyen valami előrelépés aminek nyoma van