Quote (Oberon_os @ Tue, Oct 13 2009, 06:36pm)
Mert kurvára de semmit nem érsz el egy ilyen "erődemonstrációval". Odamész egy fizikailag kifogásolható állapotban levő emberhez, akinek előtte való nap azt magyarázod hogy "hú most de megverlek"? Vicc.
Az meg, hogy rici sírva fakadt kurvára nem humoros, ráadásul az ő ügyük kurvára nem a subra tartozik, főleg ilyen téren nem. Azzal hogy ezt postolja, semmivel nem jobb ricinél, ugyanúgy itt vezeti le az egészet.
És igen, rici jó ideje egy nulla, nem vágom miért, mikor felvették egyetemre émmég azt hittem hogy ha nem is lesz teljesen normális - mert egy szociálisan ennyire sérült valaki nem is tudom lehet-e később teljesen normális (ha itt tartunk, imo _nagyon_ kevés normális ember van, de ez más tészta) - de legalább javul majd ez a bezártság/cselekvőképtelenség.
nincs ugyunk bazdmeg. egy idiota bemagyarazta maganak, hogy majd en megvaltom az eletet, es a baratja leszek, es onnantol neki arany elete lesz rengetegsok real lifeal, csak annyi volt a gond, hogy a masik fel, en, kurvara irtozok az ilyen emberektol, igy teljesen eselytelen hogy meg csak egy legterben is tartozkodjak vele.
es o ezt pontosan tudja, de ennek ellenere csinalja tovabb a faszsagait, es ez KURVARAKIBASZOTTUL lehozo. mintha egy lany lennel, es egy pszichopata idiota fulig beled lenne zugva, es errol tudnal. kurvaszarlenne.
azert csinaltam azt, amit, hogy hatha eszhezter, meg ha nem is ma, majd 1 honap mulva mondjuk. (mert elegge frusztralo lehet szerintem ha a "legjobb baratod" igencska aggresszival elkuld a jo budos faszba, szerintem.)
igazabol fullosan leszarom ezt a gyokeret, elegge felkellett magam spanolni ahhoz h egyaltalan aggresszivan lepjek fel, es ne rohogjem csak arcba, ennek kovetkezteben fizikalisan szinte nem is bantottam semennyire. fizikai kifogasoltsagrol meg szo sincsen itt.
azt meg h tegnap magyaraztam hogy hu de megverem, azt felig poenbol csinaltam, de ha mar ennyien vartak, meg folyton azt hajtotta a hulyegyerek hogy ugyse jossz el, hat akkor elmentem megis. legalabb +1 igen nagy drama a subra, mindenki joljart.