Quote (BiceBoca @ Mon, May 25 2009, 06:48pm)
még nem tudjuk 5hetes
először is bocs ha valaki még kérdezett de ahogy végigolvastam menet közbe leégett az agyam a sok baromságtól. másodszor is annyit üzennék minden kötekedőnek hogy amíg azt se tudják hogy honnan hozza az a gólya azt a gyereket addig ne legyenek ők a nagyon okosak. pls. (pl.: hááááááááááááááááááát ez nem is igaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz ezek kamuznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak- igen.mi pontosan azok a kockafajták vagyunk akik ebben lelik örömüket, hogy felmennek fórumra és nyitogatják a témákat hogy gyerekünk lesz közbe meg röhögünk a markunkba hogy háháháháháháááá dejóvicc átbasztuk őket.hát persze.de tudjátok mit. ha ennyire nincs életetek hogy nem lehet felfogni hogy nem csak flash játékba tudsz gyereket nevelni/szülni akkor innentől kezdve inkább nem is fáradunk hogy bármit is közzétegyünk.nem tudom miért olyan hihetetlen ez.mellesleg ha okosat nem tudsz mondani nem tudom miért égeted magad a faszságokkal.ezentúl nem fogok(eddig se nagyon tettem) senkit se győzködni hogy "hidd mán el"....aki velünk együtt örül és "küldte" a jókívánságokat stb. annak köszönjük,akinek meg csak annyira telik hogy "kamu" stb annak meg küldenék egy kalap szart.
TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!!!!!!! kösz nem kell az idióta válasz, az oltogatás hogy hűde nyomi vagyok,tudom, okosabbat úgyse tudnál írni.
Akinek nem inge ne vegye magára.Alapból nem kellene ilyen retek helyre magánéleti témát nyitni. A többséget nem érdekli, és csak egy jó ürügy kötekedni, okoskodni, ergo: postot növelni. Akinek a véleménye számít, az úgyis megtudja máshogy. Én már elmondtam Lacusnak a véleményemet, ide inkább nem írnám le.