Quote (Oberon_os @ Sat, 6 Dec 2008, 14:16)
Visszagyüttem a koliból (igaz eléggé lerombolt állapotban vagyok, de még élek jeeee).
-hotel kész
-vegyesbót kész!
-lakóház projekt elindult, a most bentlevő tagok+a hotel hozza a dellát, rajta vagyunk az ügyön. Szamár 250 tényleg, ojje, de mind1 mert úgyis minden dolcsi a városba megy :DDD
/e -ranglistán 22. a városunk, lendülünk fel! Az a lényeg, hogy minél több és színvonalasabb (magasabb szintű) épületünk legyen, mert úgy inkább hozzánk jönnek a népek, ami soksok+della. Ezért szépen kérek mindenkit, ha megépül a lakóház és kiküldjük a meghívókat, azonnal nézzétek meg a városfórumban az építési tervet, és aszerint toljátok.
Lehet, hogy ez így kicsit kihasználósan hangzik, de most gombamód nőnek a városok, akiknek egy hotel felhúzása nehézségekbe fog ütközni. Ezért mielőbb fel kell törnünk, hogy a környékről ide jöjjenek a népek, és az elején egy biztos lábakon álló "híres" várost kiépíteni, mert így később sokkal inkább mások pénzéből tudjuk csinálni a fejlesztéseket. Van egy orrhossznyi előnyünk, amit nagyon jól ki lehet használni, és minél előbb meg kell ezt tenni, amíg nem általános a hotel, vagyesbót....
Nahh... mondjuk én a hotelba nem sok pénzt költök, lévén Kalandor lettem... (aranyásó).
A vegyesboltban elköltött pénz a kasszába megy? (lehet belőle építkezni a város javára?

) nagyon jól hangzana... szóval itt 1-2 cuccomat már eladtam.
Amit a hotelban nem fogok elkölteni azt majd a város építésére fogom túrni... este pedig, amikor elmegyek aludni, be lehet durrantani a 8 órás szunyát

nagyon nagyon tetszik

Ha valaki helyére belépek, akkor tudok építkezni is most. Pénz is van, meg valamennyi energy is.
Ha 'csak' holnap lépek be

akkor holnaptól tolom

lehetne kicsit jobb a grafika.. pl, ha elindulok a városból sírt ásni, akkor mozoghatna a térképen a sárga jel, vagy valami.... :S
/e: és már nagyon szeretnék párbajozni is
This post was edited by TassassinHc on Dec 6 2008 07:07am