Quote (estamas @ 19 Jun 2012 15:38)
Szerintem úgymond nincs jogod, mivel nem téged szidott Genthor, nem is egy haverodat/hozzátartozódat etc. Neked úgymond semmi közöd nem volt hozzá, csak beszálltál vitatkozni. Vald be nyugodtan, hogy erről szól az egész. Vagy folytassuk tovább, én este 7-ig itt ülök a melóhelyen, úgyhogy ráérek.
Hozzáteszem: ezzel csak a topicotokat basszátok szét, én senkit nem sértegettem, és nem ragelek. Szóval nyugodtan, pattogatok kukoricát is.
szerintem meg van jogom, mert lolmár, miért ne lenne jogom?

de hozzátenném ÚJFENT, hogy
1. nem helyből sértegettem, az első pár hozzá intézett postomban rámutattam pár dologra, amik miatt szerintem alaptalanul bénázta le a gyereket (meg más is)
2. a pökhendi istenes posttal még mindig ő kezdte a személyeskedés felé vinni a dolgot
3. még jó, hogy beszálltam vitatkozni, édes istenem, ez egy FÓRUM, ami arra való, hogy véleményt cseréljen meg vitatkozzon az ember... miért ne írnám le, ha valakivel nem értek egyet?
+ pont annyi közöm van genthorhoz, mint krippihez, én legalább objektíven "álltam ki krippi mellett", nem azért, mert genthyke a pajtásom

++ még mindig nem ragelek, nem tudom, minek lovagolsz ezen már vagy az ötödik postodban (na nem mintha attól, hogy csúnya szavakat írogatnék 200-as vérnyomással, kevésbé lenne igazam, de ezt hagyjuk is)
(mozibüfében dolgozol, vagy strandi popcornárusnál?)