Quote (estamas @ 19 Jun 2012 15:10)
A többiek nyilvánvalóan téged ismernek jobban, nem engem, miért is állnának mellém. Pont ezen okból védtem meg Genthyt, mert szerintem az, hogy kommentál egy videot még nem akkora dolog, hogy abból személyeskedésrobbanjon ki. Olyan ez is, mint a focimeccs: "mindenki ért hozzá".
13 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous): born2fxxk, sylke, josheide, InfamousMythos, Psyclon, iFeelAlone, Moonflow, -joey-, Ghostmasterq, estamas
wat?
csodálkoztam is, hogy eddig nem jött elő a kedvencem: "a többség neked ad igazat, de csak mert te régebb óta vagy itt" -- igen, nyilván senkinek nincsenek önálló gondolatai, csak védi a jobb joindate picsáját, elvégre ez a hunsub!
te is csak azért beszélsz hülyeséget, mert engem jobban szeretnek... még véletlenül se azért kedvel engem például pár ember, mert viszonylag ritkán ontok magamból faszságot, téged meg biztos nem azért nem bírnak, mert hülyeséget beszélsz.
mondjuk nem lep meg, hogy így gondolod, ha bevallottan is csak azért állsz "Genthy" mellé, mert te ilyen igazság bajnoka vagy + a haverja, nem azért, mert egyet is értesz a véleményével...