latom a helyi agymosottak jol el tudnak vitatkozni ilyen sulytalan kerdeseken, hogy pl. valaki embernek tart-e ciganyokat egy random forumon vagy sem.
amikor meg rendes kontent van (utobbi kb. 4 postom a topikban) es nehez osszeegyeztetni a hazugsagokra epitett rozsaszin kod vilagkepetekkel akkor meg csond van
bar gondolom konnyebb visszabofogni az index blogos kontentet azoknak akik az utobbi fel evben talalkoztak politikaval mint gondolkodni vagy elismerni, hogy amibe eddig hittunk az baromsag
en emlekszem regebben gimiben meg valami manager/broker szupergazdag kombo akartam lenni, naponta olvasgattam a hvg-t es a nepszabadsagot (mindketto bal oldali, nepszabiba neha szelsobaloldali egyeni velemenyek is voltak) aztan medgyesi/gyurcsany elso ciklussa kiirtotta belolem ezt az erdeklodest. ekkor lattam be eloszor, hogy baromsagokba hittem elotte.
igy visszaolvasva a kommentet majdnem olyan mintha orult lennek ugyhogy premium kontent a vegere, persze auto-ignore, tl;dr lesz a kovetkeztetesek levonasa helyett:
http://m.rollingstone.com/entry/view/id/37616/pn/all/p/0/?KSID=d9b1d2d3343c23a6ea2bac0323f5011eAmerikai Filmakademia dijas film a ketezres evek vegi valsagrol: (ami ma is tart)
youtube --> inside job
persze tl;dw lesz ez is de tobbet erne ez a masfel ora mint az utobbi egy evnyi kockulas, anime meg anyam picsaja par agynak itt, pedig izeltt adna, hogy pl. mire lehet szamitani az eutol valsagkezeles cimen, milyen arcok ulnek az imfben, milyen akasztas es golyo erett emberek pofaznak bele a belugyeinkbe, feltunik par klasszikus megabunozo pofa is, aki odafigyelt a politikara az utobbi 5-10 evben az a filmben nyilatkozo pofak nagyreszet mar latta/hallotta