Quote (estamas @ 19 Jun 2012 14:08)
Elég gáz, ha egy szimpla vélemény így felbassza az agyadat, RL-ben is így viselkedsz, ha sorba kell állni? Ha valaki normálisan szól hozzád, nem értem miért kell vele úgy beszélni, hogy retard, nyomorék stb.
A hydra heal meg nem game mech, hanem egy bug, amit minden bizonnyal már holnap patchelnek is(legalábbis erősen ajánlott), nem feltétlenül kell ismerni, attól még nem lesz valaki nyomorék, hogy kimaradt az életéből. Valszeg te sem voltál tisztában anno az összes 1.07 és 1.08 buggal D2-ben.
Nn rage.
@bold - de nem is balfaszoztam le senkit, aki használta őket, holott én fel se fogtam.
egyébként szerintem meg ha "úgy működik a játék, ahogy", az pontosan egyenlő azzal, hogy az a valami egy "game mechanic" - ha szándékosan van a játékban, ha nem.
továbbá nem a vélemény bassza fel az agyamat, hanem egyrészt az ostobaság, aminek a kivetülése az adott vélemény, másrészt meg a fölényeskedő/lenéző hozzáállás.
lehet, hogy szerinted én vagyok defektes ember, de szerintem meg ha te ugyanilyen alapon IRL (ha már felhoztad) leállsz balfaszozni valakit, aki valamiben jóval jobb nálad, de valamit rosszul csinál (főleg ha közben valaki másnak a picsáját védi vele)... hát az meg szerintem egy elég legalja hozzáállás.
a "nn rage"-et meg totál fölösleges odahánynod a végére, te is nagyon jól tudod, hogy ATM abszolút nem ragelek
mondjuk próbálkozhatsz hergelni vele, de igazából ebből is csak azt látom, hogy ennyire híján vagy a normális érveknek