d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev1188718881889189018914114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 10,257.50
Jun 19 2012 05:26am
Te jöttél rögtön azzal, hogy world first hc inferno Dia killje van, biztos kurva béna. Megnéztem egy videót valakiről, akit nem ismerek és mondtam róla egy véleményt. És akkor mi van, ha hc inferno Dia killje van? Ez még nem változtat azon, hogy abban a videóban béna volt.

A life on kill miatt azt hittem, hogy meg kell valamit ölnie a hydrának ahhoz, hogy működjön a bug. Most utánaolvastam, hogy pontosan mi is ez.

Tessék, akkor most hozzászólok. Hc inferno a3 soul rippereknél idegességemben én is azokat a szarokat kezdeném el szétlőni, és nem inkább azzal törődnék, hogy próbálom megmenteni a karakterem.

Fölösleges ostobáznod, én nem beszéltem veled ilyen stílusban.

Ja, és A3-ban bénázok, ott szopom a faszt, nem A2-ben.

Quote (bajcli @ 19 Jun 2012 12:14)
istenem, hogy te mennyire ostoba vagy, el se hiszem

meg se említettem, hogy krippről van szó (sőt, soha a kurva életben nem utaltam rá, hogy akármennyire is felnéznék rá, deazért biztos az "ISTENEM"), a lényeg, hogy inferno hc dia killje van, te meg kb softcore act2ben szopod a faszt, de azért itt ugatsz bénaságról...
syl rámutatott, hogy majdnem hibátlanul játszik itt is, neked meg fogalmad nincs pl a hydra recast mechanicokról, hogy mást ne mondjak.
ráadásul ahhoz nagyvonalúan hozzá se szóltál, hogy hc inferno a3 soul ripperek ellen talán nem halálnyugodtan szokott játszani az ember
az meg, hogy "JALOL NEM ÉRDEKEL, HOGY A HAVERJÁT VÉDTE, AZ IRRELEVÁNS" kb pont a legnagyobb faszság, ugyanis pont az a lényege az egésznek, hogy a haverját védte, nem a saját kariját

Quote (bajcli @ 19 Jun 2012 11:08)
milyen fasza lenne, ha a változatosság kedvéért egy-két hc halál videó nem kripp vagy krippi lenne
na nem mintha azokat érdekesebb lenne nézni

Quote (bajcli @ 19 Jun 2012 11:46)
ne haragudj, feltételezni mertem, hogy veled ellentétben nem mindenki kötélidegzettel meg 70es pulzussal játszik hc inferno act3-ban champion soul ripperek elől menekülve a haverjával.

krippi, te nyomorult szerencsétlen balfasz, l2p.
Member
Gold: 710.00
Jun 19 2012 05:28am
Quote (Genthor @ Jun 19 2012 11:26am)
Te jöttél rögtön azzal, hogy world first hc inferno Dia killje van, biztos kurva béna. Megnéztem egy videót valakiről, akit nem ismerek és mondtam róla egy véleményt. És akkor mi van, ha hc inferno Dia killje van? Ez még nem változtat azon, hogy abban a videóban béna volt.

A life on kill miatt azt hittem, hogy meg kell valamit ölnie a hydrának ahhoz, hogy működjön a bug. Most utánaolvastam, hogy pontosan mi is ez.

Tessék, akkor most hozzászólok. Hc inferno a3 soul rippereknél idegességemben én is azokat a szarokat kezdeném el szétlőni, és nem inkább azzal törődnék, hogy próbálom megmenteni a karakterem.

csak szolok, hogy azért élt addig, mert azzal töltötte a hpját
de lehet te más videot néztél
Member
Gold: 0.08
Jun 19 2012 05:37am
jaj.
Member
Gold: 85,930.00
Jun 19 2012 05:42am
sometimes i sit in the fridge and pretend im milk.
Member
Gold: 0.08
Jun 19 2012 05:44am
Quote (Floodban @ Jun 19 2012 01:42pm)
sometimes i sit in the fridge and pretend im milk.

sometimes i sit in the corner and pretend im a carrot
Member
Gold: 4,391.00
Jun 19 2012 05:47am
Quote (Genthor @ 19 Jun 2012 13:26)

genthor went full retard

külön kiemelném, hogy abba köt bele, hogy én benyögöm egy krippiről linkelt videóhoz, hogy jó lenne már nem csak krippről meg krippiről látni videókat
holott szerintem elég tiszta, hogy "meg se említettem, hogy krippről van szó" úgy értendő, hogy ABBAN A KONTEXTUSBAN, HOGY MENNYIRE FASZA JÁTÉKOS, AVAGY SEM, SZERINTEM TÖKRE IRRELEVÁNS A GYEREK NEVE

ez a fokú tudatlanság a game mechanicokról már-már fájdalmas, de főleg az, ahogy még mindig durrogsz, hogy "omg mér lőtte azokat a szarokat", amikor a life on hit meg a life / kill miatt elég nyilvánvaló(nak kéne lennie, már ha átlagos értelmi képességeket feltételezünk)
ne is zavarjon, hogy szil is leírta már vagy háromszor, remélem, még párszor belekötsz.

azt meg talán hadd döntsem már el én, kivel milyen stílusban beszélek; ha indokolt, ha indokolatlan...
ha felbasszák az agyamat, még jó, hogy pokróc stílusban fogok fogalmazni.
Member
Gold: 0.71
Jun 19 2012 05:47am
nyitottam 1 ticketet a supportnak country changel,beleírtam alapból minden infót amit kérni szoktak,addoltam képet a személyimről erre fél nappal később válaszolnak,hogy

Greetings,

Thank you for contacting us to request a change to the country registered to your Battle.net account.
...

If you wish to change the country that is registered on the account please provide the following information for account verification:

- Your account name (please do NOT send us your password)
- Your full real name
- Your full address including postal or zip code currently registered on the account
- Your Battle.net Secret Question and answer

and

- A valid proof of residence in the form of legal identification with address or legal identification without address and a utility bill

copypaste masterrace blizzard support
Member
Gold: 85,930.00
Jun 19 2012 05:48am
Quote (H4xooR @ 19 Jun 2012 13:47)
nyitottam 1 ticketet a supportnak country changel,beleírtam alapból minden infót amit kérni szoktak,addoltam képet a személyimről erre fél nappal később válaszolnak,hogy

Greetings,

Thank you for contacting us to request a change to the country registered to your Battle.net account.
...

If you wish to change the country that is registered on the account please provide the following information for account verification:

- Your account name (please do NOT send us your password)
- Your full real name
- Your full address including postal or zip code currently registered on the account
- Your Battle.net Secret Question and answer

and

- A valid proof of residence in the form of legal identification with address or legal identification without address and a utility bill

copypaste masterrace blizzard support

ugyanez nalam is
irtam nekik hogy olvassak mar el a ticketem meg1szer, azota nem valaszolnak
Member
Gold: 1,080.60
Jun 19 2012 05:54am
Quote (sylke @ 19 Jun 2012 12:28)
csak szolok, hogy azért élt addig, mert azzal töltötte a hpját
de lehet te más videot néztél

szerintem arra gondol genthor, amikor véletlenül futás helyett rákattintott a pile of bonesra vgay mi a faszra, s ilyenkor megállt a karija és szétlőtte azt
de rohadtul nem ezen múlt, hogy meghal-e avagy sem
ha nem így csinálta volna, akkor valszeg meghalnak mindketten

edit: legeslegutolsó telét ha máshova tolja, akkor túléli :c
de ezért lebénázni valakit nc

This post was edited by farki on Jun 19 2012 05:57am
Member
Gold: 710.00
Jun 19 2012 05:54am
Quote (Floodban @ Jun 19 2012 11:48am)
ugyanez nalam is
irtam nekik hogy olvassak mar el a ticketem meg1szer, azota nem valaszolnak

azota is olvassák