Te jöttél rögtön azzal, hogy world first hc inferno Dia killje van, biztos kurva béna. Megnéztem egy videót valakiről, akit nem ismerek és mondtam róla egy véleményt. És akkor mi van, ha hc inferno Dia killje van? Ez még nem változtat azon, hogy abban a videóban béna volt.
A life on kill miatt azt hittem, hogy meg kell valamit ölnie a hydrának ahhoz, hogy működjön a bug. Most utánaolvastam, hogy pontosan mi is ez.
Tessék, akkor most hozzászólok. Hc inferno a3 soul rippereknél idegességemben én is azokat a szarokat kezdeném el szétlőni, és nem inkább azzal törődnék, hogy próbálom megmenteni a karakterem.
Fölösleges ostobáznod, én nem beszéltem veled ilyen stílusban.
Ja, és A3-ban bénázok, ott szopom a faszt, nem A2-ben.
Quote (bajcli @ 19 Jun 2012 12:14)
istenem, hogy te mennyire ostoba vagy, el se hiszem
meg se említettem, hogy krippről van szó (sőt, soha a kurva életben nem utaltam rá, hogy akármennyire is felnéznék rá, deazért biztos az "ISTENEM"), a lényeg, hogy inferno hc dia killje van, te meg kb softcore act2ben szopod a faszt, de azért itt ugatsz bénaságról...
syl rámutatott, hogy majdnem hibátlanul játszik itt is, neked meg fogalmad nincs pl a hydra recast mechanicokról, hogy mást ne mondjak.
ráadásul ahhoz nagyvonalúan hozzá se szóltál, hogy hc inferno a3 soul ripperek ellen talán nem halálnyugodtan szokott játszani az ember
az meg, hogy "JALOL NEM ÉRDEKEL, HOGY A HAVERJÁT VÉDTE, AZ IRRELEVÁNS" kb pont a legnagyobb faszság, ugyanis pont az a lényege az egésznek, hogy a haverját védte, nem a saját kariját
Quote (bajcli @ 19 Jun 2012 11:08)
milyen fasza lenne, ha a változatosság kedvéért egy-két hc halál videó nem kripp vagy krippi lenne
na nem mintha azokat érdekesebb lenne nézni
Quote (bajcli @ 19 Jun 2012 11:46)
ne haragudj, feltételezni mertem, hogy veled ellentétben nem mindenki kötélidegzettel meg 70es pulzussal játszik hc inferno act3-ban champion soul ripperek elől menekülve a haverjával.
krippi, te nyomorult szerencsétlen balfasz, l2p.