d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Hon Topic
Prev1187188189190191828Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 710.00
Feb 6 2010 09:06am
Quote (farki @ Feb 6 2010 03:00pm)
ha az első skillt elolvasod, akkor oda van írva
de mivel az 1. spell úgy működik, hogy nem egyszerre stunolja le őket.. nem tudom jól megfogalmazni.. szal nem instant a stun, hanem mintha ilyen 3-4 hullámban jönne, ezért tökmind1, h melyiket csinálod először
én arról beszéltem, h chu stunol, egyből toss és mikor a levegőben van akkor még beleüt egyet
gondolom ez vmi animation cancelling lehet.

a hatalmas chu :hail:
Member
Gold: 47.25
Feb 6 2010 09:14am
Quote (farki @ 6 Feb 2010 14:07)
neked küldöm sok szeretettel:
http://i49.tinypic.com/24gocye.jpg

rezs lelepett 6oson? dc vagy ragequit? (sejtem a valaszt :D)

btw tenyleg el van kurva a hon imo... a fa tok szar lett, mindenhol latjak a szemeket ha 200 uniton belul vannak...zephyr egy alat, meg ugy nemtom.. unom is az egeszet :c
Member
Gold: 0.00
Warn: 100%
Feb 6 2010 09:17am
Quote (Moonflow @ Feb 6 2010 03:14pm)

btw tenyleg el van kurva a hon imo... a fa tok szar lett, mindenhol latjak a szemeket ha 200 uniton belul vannak...zephyr egy alat, meg ugy nemtom.. unom is az egeszet :c

leléptem, mert előtte nyomtam 2 gémet, mind2 lose a noobok miatt, aztán prauval toltunk kettőt, ott is geci noobokat kaptunk, szóval azt a kettőt is elvesztettük

aztán elkezdődött ez a gém, andro nem engedett fentre, ezért meghaltam kétszer, aztán nem misseltek, és azért haltam kétszer, aztán betelt a pohár kicsit.

meg a fejem is fájt, de most aludtam és friss vagyok!

This post was edited by Rezs on Feb 6 2010 09:17am
Member
Feb 6 2010 09:19am
Quote (Moonflow @ Feb 6 2010 03:14pm)

nem tudom, hogy miért lenne ilyen kibaszott erös a zephyr
bármelyik carry agyonver egy full teamet ha engedik, h farmoljon

sőt, a dark lady/chronos/archer sokkal undoritobb, mint a zephyr

ez a Renato, édes istenem.....

This post was edited by sylKE on Feb 6 2010 09:34am
Member
Feb 6 2010 09:34am
Quote (sylKE @ 6 Feb 2010 16:19)
nem tudom, hogy miért lenne ilyen kibaszott erös a zephyr
bármelyik carry agyonver egy full teamet ha engedik, h farmoljon

sőt, a dark lady/chronos/archer sokkal undoritobb, mint a zephyr

Chronos felbasz egy ultit, oke, van ideje leszedni vele 1et, max 2t barmilyen cucc van rajta.
DL szinten, egymas utan szedegeti az embereket.
Zephyr feltol ultit, kap 8 cyclonet (aoe folyamatos dmg) + van rajta radi (aoe folyamatos dmg), ott a slow az ultiban, meg ha ki akarnal menni esetleg az ultibol, kapsz egy Gastot (aoe egyszeri dmg), ami visszahuz bele.
Ja, erre meg jon a healje, meg az evasion, meg persze a sima attackje.

Na, akkor, hol is durva az a kibaszott madar?

Ja, archerrol is volt szo. Igen, az is durva, nem is mondta senki sem, hogy nem :D Ha jol emlekszem amikor kijott annal is mindenki azt mondta, hogy gecidurva (mint most mi a madarral), es igy is van, nem? Gecidurva hero.

This post was edited by Moonflow on Feb 6 2010 09:38am
Member
Gold: 1,080.60
Feb 6 2010 09:38am
Quote (Moonflow @ 6 Feb 2010 16:34)
Chronos felbasz egy ultit, oke, van ideje leszedni vele 1et, max 2t barmilyen cucc van rajta.
Zephyr feltol ultit, kap 8 cyclonet (aoe folyamatos dmg) + van rajta radi (aoe folyamatos dmg), ott a slow az ultiban, meg ha ki akarnal menni esetleg az ultibol, kapsz egy Gastot (aoe folyamatos dmg), ami visszahuz bele.

dark lady eltolja az ultiját, nem látsz semmit, bechargeol és megöl mkit 3 ütésből, úgy, hogy közben silencelve vagy
ha esetleg el akarnál futni a maradék 200 hp-ddal, akkor meg lelassít.
gg
Member
Feb 6 2010 09:42am
Quote (Moonflow @ Feb 6 2010 03:34pm)
Zephyr feltol ultit, kap 8 cyclonet (aoe folyamatos dmg) + van rajta radi (aoe folyamatos dmg), ott a slow az ultiban, meg ha ki akarnal menni esetleg az ultibol, kapsz egy Gastot (aoe folyamatos dmg), ami visszahuz bele.

dark lady aoe silence, aoe ulti slow, ami miatt az enemy a saját allyt se látja, 7 seces charge, ami 75% attack speed, 110% dam, ja és sima slow ami még damol is

chronos time leap slow+dam, olyan passive, ami visszahealel BÁRMIT (a witch slayer belebasz 1 ultit a madárba, aztán megsül, a chronos meg felhealeli), -4agi/ütés enemytöl, amit ö kap meg, és közben még perm stun is
aztán ott az ulti, ami alatt az allyk most már mozogni is tudnak, igy elég könnyen el tud ultizni egy magmus, behemoth, tempest..

és ezeknek a heroknak még cucc sem kell, a chronos felkap 1 madnesst ulti alatt leüt vkit és elsziv töle legalább 40(!!!) agit, BÁRMELYIK carryt agyonveri, és utána már semmit nem tud csinálni az enemy team

asszem te is velünk voltál, amikor Rici randomokkal volt, és volt ott 1 zephyr, aki elég jol farmolt, én meg chronos voltam
a végén kb 5 hitböl halt a zephyr, olyan nagyon sokat ért a sok aoeval
1v1ben szinte az össze carry megveri, esetleg a magebane nem, de még az is elugrik elöle
zephyr egyszerüen semmit nem ér ha nem engedik farmolni, most az h van 1 aoe ultija, ami csak akkor sebez, ha a közepén állsz, az semmi
meg az a 8 cyclon, hát bazdmeg kisétálok belöle... akkor volt jo carry, amikor még leappel utána tudott menni az enemynek, és az ultija adott attack+move speedet

a healje meg nevetséges, 400t tud magán healelni asszem?
ha meg erre bassza el a cyclont, akkor meg damja nincs

This post was edited by sylKE on Feb 6 2010 09:44am
Member
Feb 6 2010 09:52am
Quote (sylKE @ 6 Feb 2010 16:42)
dark lady aoe silence, aoe ulti slow, ami miatt az enemy a saját allyt se látja, 7 seces charge, ami 75% attack speed, 110% dam, ja és sima slow ami még damol is

chronos time leap slow+dam, olyan passive, ami visszahealel BÁRMIT (a witch slayer belebasz 1 ultit a madárba, aztán megsül, a chronos meg felhealeli), -4agi/ütés enemytöl, amit ö kap meg, és közben még perm stun is
aztán ott az ulti, ami alatt az allyk most már mozogni is tudnak, igy elég könnyen el tud ultizni egy magmus, behemoth, tempest..

és ezeknek a heroknak még cucc sem kell, a chronos felkap 1 madnesst ulti alatt leüt vkit és elsziv töle legalább 40(!!!) agit, BÁRMELYIK carryt agyonveri, és utána már semmit nem tud csinálni az enemy team

asszem te is velünk voltál, amikor Rici randomokkal volt, és volt ott 1 zephyr, aki elég jol farmolt, én meg chronos voltam
a végén kb 5 hitböl halt a zephyr, olyan nagyon sokat ért a sok aoeval
1v1ben szinte az össze carry megveri, esetleg a magebane nem, de még az is elugrik elöle
zephyr egyszerüen semmit nem ér ha nem engedik farmolni, most az h van 1 aoe ultija, ami csak akkor sebez, ha a közepén állsz, az semmi
meg az a 8 cyclon, hát bazdmeg kisétálok belöle... akkor volt jo carry, amikor még leappel utána tudott menni az enemynek, és az ultija adott attack+move speedet

a healje meg nevetséges, 400t tud magán healelni asszem?
ha meg erre bassza el a cyclont, akkor meg damja nincs

Es a DL meg a Chronos olyan gyorsan szedi le EGYEDUL az 5 embert, mint a madar? Btw a chronosnak csak 25% hogy healeli a dmg.
Most szerintem felesleges vitatkozni ezen, mint azt mar ezelott is mondtuk. de szerintem akkor is igen durva lett a madar. Nektek is megvan a velemenyetek, nekem is. Ennel tobbre nem szamithatunk.
Member
Feb 6 2010 09:56am
Quote (Moonflow @ Feb 6 2010 03:52pm)
Es a DL meg a Chronos olyan gyorsan szedi le EGYEDUL az 5 embert, mint a madar? Btw a chronosnak csak 25% hogy healeli a dmg.
Most szerintem felesleges vitatkozni ezen, mint azt mar ezelott is mondtuk. de szerintem akkor is igen durva lett a madar. Nektek is megvan a velemenyetek, nekem is. Ennel tobbre nem szamithatunk.

gyorsabban leszednek 5 embert ^^
az a 25% meg elég sok
Member
Feb 6 2010 09:56am
Quote (sylKE @ 6 Feb 2010 16:56)
gyorsabban leszednek 5 embert ^^
az a 25% meg elég sok

NOT :D
Go Back To Magyar Topic List
Prev1187188189190191828Next
Add Reply New Topic New Poll