Quote (jarabekg @ Mar 12 2011 01:33pm)
Hát igen a newfagek... Én is voltam, velem is beszéltek úgy mint a szarral, de aki ennek ellenére itt tud maradni, csak az érdemli meg, hogy tényleg elfogadják... Nem is beszélve a kismillió multiról etc...
Ehhez én azt tudnám hozzáfűzni, hogy kéne egy jó hunsub guide, ami stickyt is kapna, és kéne egy magyar nyelvű mod aki csak a subbal foglalkozik, és közülünk kerülne ki, akkor nem lennének itt problémák.
Nem tudom, én ha valamilyen társaságban először vagyok akkor valahogy igenerősen nagyon-nagyon mélyen megérinti a pici lelkemet, ha elkezdenek idiótázni, barmozni, butázni, takaroggyozni -akármekkora hülyeséget is mondtam- ahelyett, hogy leírnák a saját véleményüket a témával kapcsolatban és azt, hogy szerintük miért vagyok nyomorák (persze magát a szót mellőzve).
Amúgy a guide sem segít, én elolvastam ami volt, nem nyitok témákat, nem postolok össze-vissza, a stílus szerintem emberhez méltó, ha írok, szóval nem tudom..
e:
A magyar mod aki CSAK A SUBBAL foglalkozik tényleg nem lenne rossz.. és tudná, hogy ki-kivel haver, melyik 'nyomorék' szó mögött mi áll, stb.
This post was edited by Christine21 on Mar 12 2011 07:45am