d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > MLD > Avagy: Lesz-e Elég Player Fun MLD TvT-re
Prev1186187188189190341Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 124.45
May 11 2009 01:45am
Nl 1v1 és 2v2 liga itt:
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=30950574&f=143&st=240

szabályaik érdekesek, csekk:

RULES FOR 1V1 49:

still amending rules class vs class rules.

-Game must be cleared before duel starts (no leeching from monsters)
-7 day timeout for entire group stage.
-3 day time out for each knockout round.
-All Duels are in Normal.
-Duels will be ft5 in blood moore
-Only one char is allowed to be in use by 1 entrant.
-You cannot remake your character once the tour has started. This must be done after the current tournament.
- each person says .g before start
- Leaving the Dueling Arena (bloodmore) during a duel is considered a loss. NO EXCEPTIONS.
- No Disappearing off your Opponents Map for more then 15 Seconds = Auto Loss.
- No overly defensive play (100% teleport off screen as soon as you're on their mini map)
- No avoiding contact with an opponent intentionally with no plans of attacking
- No casting of traps/missiles before both players say go
- No extended use of houses

Third Party Programs:
No hacks. You will be banned from the tournament when caught if you use any kind of mod.
FC manual or otherwise, is banned.

Potions:
Mana potions may be used by anything thats not essorc, however, both parties must agree. if one party does not want pots being used, then its no pots for either.

Energy shield sorcs may not use mana pots.
no other potions may be used.
Shrines are banned.

Curses and Banned Spells/skills/builds:
Foher's and fc zons are both currently banned.
No characters may prebuff
Bowa's may not use -psn length reduction vs Plague Zons
No Slow missle or any skill/curse used by item charge (ie no tele amy. (Note: we allow tele amulets on paladins in 49 tvt)
There is no restrictions on in-game techniques(IBS, IGA, hammer-fields, etc)*
knockback from item is banned.
Slow is Banned
The use of houses and walls is banned and considered being overly defensive this will result in a dq if required
Life Replenish Is Capped At 30
No healing auras
Mercenaries are banned.
There is no cap on poisen.
Buying extra arrows is allowed, before the duel starts, not during. (this includes asking a friend to buy for you - not allowed after both have said .go)

In any situation were both persons die from each other, the person that died first, lost. you died first for a reason. (cuz bad!)

You may not use absorb over 20%.
You may only use one item of absorb.
You may not use obtain overall resistances of over 85%, i.e. hotspurs banned.
You may only use one item that adds to your maximum resistance.
You may not have maximum resistance at, or over 85% in conjunction with the one allowed item of absorb. (TG is the exception)

Class Specific Rules

[B]Barbarian
-The Item Thundergods Vigor is allowed vs Assassins that use the skill "lightning Sentry and Sorcs that use the skill "Thunderstorm"
- TG is not allowed vs java amazons.

Necromancer
-The skill "Boneprison is allowed vs Sorc's only.
-Clay Golum can not be recast vs Barbarians or fury druids.
-85fire res + dwarf or 90 fire res is allowed vs ESFB. (still testing).
-recast bone armour is allowed vs everything.

Amazon
-Ama's may use TG vs light sorc.
-Ama's may not use TG vs light assa

Sorc
-TG is allowed vs light assa only.
- ESFB sorc's may only use lidless shield vs WW non-hybrid barbs.

Druids
-Tornado Druids (max tornado) may you TG and recast vs light assa's
-Tornado Druid may use the skill recast cyclone armour vs esfb

Assassin
-every char, besides ama, can use TG vs you.
Member
Gold: 1,111.11
May 11 2009 03:13am
Quote (Oberon_os @ Mon, May 11 2009, 09:45am)
...

van benne pár érdekes
pl es sorc nem használhat ww-t?
85 res + dwarf engedélyezett ellenük?
barb ellen nem lehet max blockja?
meg aza nem mindig benne kell lenned az ellenfél látómezejében is érdekes

Member
May 11 2009 03:38am
Quote (kopek66 @ Mon, 11 May 2009, 09:13)
van benne pár érdekes
pl es sorc nem használhat ww-t?
85 res + dwarf engedélyezett ellenük?
barb ellen nem lehet max blockja?
meg aza nem mindig benne kell lenned az ellenfél látómezejében is érdekes

85 res/20% abs lehet. kb olyan tehát mint a hld-ben, csak nem mehet 2x dwarf sem.
barb ellen nem lehet block azért érthető, így sokkal jobban kell vigyázni, de szerintem még így is izi.
Ellenfélnek meg nem kell látómezejében maradni, csak n/a az a játékstílus amit páran már bemutattak, azaz ha térképen látod a piros ikszet a névvel odébbtelézel még 3 screent és onnan lősz.

Azt meg h ES soso nem használhat ww-t nem lelem. Itt nem látok olyat h ES sosonak nem legit az abs/maxres (pedig logikus lenne, főleg L soso esetén, 80-85+ ES-el), ilyen esetben ww értelemszerűen tiltott lehet. De mondom, én nem találtam most hirtelen ilyesmit benne.
Member
Gold: 892.67
May 11 2009 03:45am
Quote (Oberon_os @ Mon, 11 May 2009, 11:38)
85 res/20% abs lehet. kb olyan tehát mint a hld-ben, csak nem mehet 2x dwarf sem.
barb ellen nem lehet block azért érthető, így sokkal jobban kell vigyázni, de szerintem még így is izi.
Ellenfélnek meg nem kell látómezejében maradni, csak n/a az a játékstílus amit páran már bemutattak, azaz ha térképen látod a piros ikszet a névvel odébbtelézel még 3 screent és onnan lősz.

Azt meg h ES soso nem használhat ww-t nem lelem. Itt nem látok olyat h ES sosonak nem legit az abs/maxres (pedig logikus lenne, főleg L soso esetén, 80-85+ ES-el), ilyen esetben ww értelemszerűen tiltott lehet. De mondom, én nem találtam most hirtelen ilyesmit benne.

Azt azért megjegyezném, mint lg-sorc tulajdonos, hogy így is 2, max 3 fb vagyok Kopeknek...ww-vel
Member
May 11 2009 03:56am
Quote (Calypsol @ Mon, 11 May 2009, 09:45)
Azt azért megjegyezném, mint lg-sorc tulajdonos, hogy így is 2, max 3 fb vagyok Kopeknek...ww-vel

Ez játékstílust követel, igen. 3 után meghalsz, mert mana elfogy, de ha 1-1 lövést kapsz be, lajfod 20%-a menne csak le, de annak is csak 75%a (80... wwvel).
Ez olyan kicsit, mint az es sorc vs vita sorc hld-n. Vita soso absnak hála tankol, és ha 2 fb-vel elkapja rátele után az ES sosot, vége gyakorlatilag. Azonban, ha csak kerülgetik egymást és néha bele-beleszálnak egy-egy fb-be, akkor ES soso sokkal nagyobb előnyben van, mivel neki manából megy a dam.
Innentől pedig Te leszel előnyben, hiszen neki kell erőltetni a "közelharcot".

+ nem hinném hogy 6-800 life esetén, hamár nincs manád ez a +5% segítene. ;) Szal nekem mind1, csak mondom, akár indokolható is lehet ww tiltása ES-nek.
Member
May 11 2009 04:11am
Quote (Calypsol @ Mon, May 11 2009, 11:45am)

és a damom low :D de neked több %ot is vesz le manából a találat mert jobb az es-ed
ujra fogom építeni majd sorcot ha lesz idő/kedv etc

Quote (Oberon_os @ Mon, May 11 2009, 11:56am)
Ez játékstílust követel, igen. 3 után meghalsz, mert mana elfogy, de ha 1-1 lövést kapsz be, lajfod 20%-a menne csak le, de annak is csak 75%a (80... wwvel).
Ez olyan kicsit, mint az es sorc vs vita sorc hld-n. Vita soso absnak hála tankol, és ha 2 fb-vel elkapja rátele után az ES sosot, vége gyakorlatilag. Azonban, ha csak kerülgetik egymást és néha bele-beleszálnak egy-egy fb-be, akkor ES soso sokkal nagyobb előnyben van, mivel neki manából megy a dam.
Innentől pedig Te leszel előnyben, hiszen neki kell erőltetni a "közelharcot".

+ nem hinném hogy 6-800 life esetén, hamár nincs manád ez a +5% segítene. ;) Szal nekem mind1, csak mondom, akár indokolható is lehet ww tiltása ES-nek.

én nem res miatt használok ww-t hanem mert kell a life + dex, de félreolvastam valamit most nem találom ^^

viszont necnél van ez : -85fire res + dwarf or 90 fire res is allowed vs ESFB. (still testing).
atm nekem 6k+ damom van, pvp penality->1k -90% -> 100 dam :rofl: ?

no healing auras - ez lehet hülye kérdés de ez insightra is vonatkozik vajon?
Member
May 11 2009 04:32am
Quote (kopek66 @ Mon, 11 May 2009, 10:11)
és a damom low :D de neked több %ot is vesz le manából a találat mert jobb az es-ed
ujra fogom építeni majd sorcot ha lesz idő/kedv etc

én nem res miatt használok ww-t hanem mert kell a life + dex, de félreolvastam valamit most nem találom ^^

viszont necnél van ez : -85fire res + dwarf or 90 fire res is allowed vs ESFB. (still testing).
atm nekem 6k+ damom van, pvp penality->1k -90% -> 100 dam :rofl: ?

no healing auras - ez lehet hülye kérdés de ez insightra is vonatkozik vajon?

nem. Paladinnak tölt lajfot ha tettél prayerre, lehet az nem használhat emiatt insightot, de nem hinném.
Ez a necnek hotti meg hld hagyatéka, én semmiképpen nem tenném be mld-n (főleg nem tvt-n, bár ez 1v1 szabályok). Bár, itt is indokolt lehet, de imo neki is elég a +10 (mi ugye +5-el kenjük...).

This post was edited by Oberon_os on May 11 2009 04:33am
Member
Gold: 13,000.00
May 11 2009 04:56am
LicioGlax (LIBBY)

Moonhammer (BARB)
Jeskkiller (ESFB)

dyl4nd0u (BARB)
Leevolka (LIBBY)

mi az a libby? o.O
Member
Gold: 0.00
May 11 2009 04:57am
Quote (Megas_heroes @ Mon, 11 May 2009, 11:56)
LicioGlax (LIBBY)

Moonhammer (BARB)
Jeskkiller (ESFB)

dyl4nd0u (BARB)
Leevolka (LIBBY)

mi az a libby? o.O

liberator vagy mi imo
Member
May 11 2009 05:04am
Quote (Janou @ Mon, May 11 2009, 12:57pm)
liberator vagy mi imo

az milyen karakter? oO
Go Back To Magyar Topic List
Prev1186187188189190341Next
Add Reply New Topic New Poll