d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev1186518661867186818694303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 124.45
Jan 12 2013 12:09pm
Quote (SnoopDogg @ 12 Jan 2013 18:46)
vagy fiddlevel : D

Utálom fiddle-t, nagyon zavaró kari. :D fear, silence.... Fakk dat sit.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jan 12 2013 12:16pm
Quote (Oberon_os @ Jan 12 2013 08:09pm)
Utálom fiddle-t, nagyon zavaró kari. :D fear, silence.... Fakk dat sit.

ja, lvl 9 3sec feart mindenki szereti : D
Member
Gold: 2.00
Jan 12 2013 12:36pm
Quote (zsansaccount @ 12 Jan 2013 18:59)
sztem ott ugyan ezt csinálják és akkor az még ennél is jobban felbaszna, na nem mintha neked nem lenne majd 1,5-2k normal gamed :D

ééés még egy 4v5, már majd elfelejtettem, h miért hagytam abba egy időre

na mind1, valaki felhúzná normal gamekben a w/l arányomat pozitívba?

This post was edited by zsansaccount on Jan 12 2013 12:37pm
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jan 12 2013 12:46pm
Quote (zsansaccount @ 12 Jan 2013 20:36)

penzert y
Member
Gold: 0.00
Jan 12 2013 12:56pm
Quote (zsansaccount @ Jan 12 2013 07:36pm)

hogy állsz?
Member
Gold: 0.00
Jan 12 2013 01:02pm
na most van az, hogy kurva ideges vagyok, úgyhogy kiöntöm a lelkem
első game : shacoval ownolok mindent, úgy megetetek minden lanet, hogy esélyünk nincs veszteni - nyertünk, +10 elo
második game : srác kipickeli heimert flash ghostal, gyorsan nézem a statját, OFC GECISZAR, mondom neki ne heimert etc, végül belockolja. mondom akkor legalább flash igniteot hozzon, ofc nem hozza. jó, mindegy, jobb a teamünk nem dodgeolok, meg amúgy is a kurva anyját a riotnak, hogy fél órát kell basznom a rezet, ha valaki trollkodik és nem akarom mégjobban elbaszni az elomat. betöltés közbe : leesin arany kerettel (1300 elon vagyok), na mondom legalább ennyi pozitívum, csak tud játszani a gyerek. ugyan úgy kezdődik a game, egyből adom first bloodot midesnek, megyek botra, double killt adok ezrealnak, mondom fasza, ezt már nehéz lesz elbaszni. toppon 1v1 rambozik lee khazix ellen, meghal. jó mondom neki, vegyen wardot, várjon meg engem, hogy csak akkor harcoljon ha gankelek, de előbb még megyek egyet gyorsan midre. ofc midesnek adom a killt, addig leesin meghal. 0-2. elmondom neki mégegyszer, hogy várjon meg és csak akkor harcoljon. végül 13 percnél 0-8ban volt a leesin, fossá feedelt minden lanet heimerrel válvetve és elvesztettük a gamet, pedig én kibaszott jól toltam ebben a gameben is. -14 elo
tehát mostmár bassza szájba a jó kurva anyját a riot, hogy semmi értelme ennek a kibaszott rendszernek így, mert cipeljük magunkkal a balfaszokat ÉS EGYSZERŰEN nem lehet felfele haladni, mert mindig van a teamben 1-2-3 olyan idióta fasz, akinek 800 elon kéne megrohadniuk. tehát ha nyerünk akkor se kéne mindenkinek KÖZEL SE ugyan annyi elot adni / amikor vesztünk ugyan annyi elot elvenni, mert így nem differenciálódnak FOS PLAYEREK a normális playerektől. valahogy nézniük kéne, hogy ki hogy teljesített a meccs alatt és azalapján KURVÁRA KÜLÖNBÖZŐ elot adni/levonni, nem ilyen 2-3-4 elo különbségekkel

gürke vallomása

This post was edited by xGurke on Jan 12 2013 01:02pm
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jan 12 2013 01:08pm
Quote (xGurke @ 12 Jan 2013 21:02)
első game : shacoval ownolok mindent, úgy megetetek minden lanet, hogy esélyünk nincs veszteni - nyertünk, +10 elo
második game : srác kipickeli heimert flash ghostal, gyorsan nézem a statját, OFC GECISZAR, mondom neki ne heimert etc, végül belockolja. mondom akkor legalább flash igniteot hozzon, ofc nem hozza. jó, mindegy, jobb a teamünk nem dodgeolok, meg amúgy is a kurva anyját a riotnak, hogy fél órát kell basznom a rezet, ha valaki trollkodik és nem akarom mégjobban elbaszni az elomat. betöltés közbe : leesin arany kerettel (1300 elon vagyok), na mondom legalább ennyi pozitívum, csak tud játszani a gyerek. ugyan úgy kezdődik a game, egyből adom first bloodot midesnek, megyek botra, double killt adok ezrealnak, mondom fasza, ezt már nehéz lesz elbaszni. toppon 1v1 rambozik lee khazix ellen, meghal. jó mondom neki, vegyen wardot, várjon meg engem, hogy csak akkor harcoljon ha gankelek, de előbb még megyek egyet gyorsan midre. ofc midesnek adom a killt, addig leesin meghal. 0-2. elmondom neki mégegyszer, hogy várjon meg és csak akkor harcoljon. végül 13 percnél 0-8ban volt a leesin, fossá feedelt minden lanet heimerrel válvetve és elvesztettük a gamet, pedig én kibaszott jól toltam ebben a gameben is. -14 elo
tehát mostmár bassza szájba a jó kurva anyját a riot, hogy semmi értelme ennek a kibaszott rendszernek így, mert cipeljük magunkkal a balfaszokat ÉS EGYSZERŰEN nem lehet felfele haladni, mert mindig van a teamben 1-2-3 olyan idióta fasz, akinek 800 elon kéne megrohadniuk. tehát ha nyerünk akkor se kéne mindenkinek KÖZEL SE ugyan annyi elot adni / amikor vesztünk ugyan annyi elot elvenni, mert így nem differenciálódnak  FOS PLAYEREK a normális playerektől. valahogy nézniük kéne, hogy ki hogy teljesített a meccs alatt és azalapján KURVÁRA KÜLÖNBÖZŐ elot adni/levonni, nem ilyen 2-3-4 elo különbségekkel

gürke vallomása

dEÉN AKKORIS KÜZDÖK BASZÁTOKMEG
Member
Gold: 1,593.00
Jan 12 2013 01:11pm
Quote (RRC @ 12 Jan 2013 19:08)
dEÉN AKKORIS KÜZDÖK BASZÁTOKMEG

FASZ KIVAN EZZEL A PUTRIFOS eLO RENDSZERREL dEÉN AKKORIS KÜZDÖK BASSZTOKMEG..................................THUG LYFE
Member
Gold: Locked
Jan 12 2013 01:15pm
Quote (xGurke @ Jan 12 2013 09:02pm)
tehát mostmár bassza szájba a jó kurva anyját a riot, hogy semmi értelme ennek a kibaszott rendszernek így, mert cipeljük magunkkal a balfaszokat ÉS EGYSZERŰEN nem lehet felfele haladni, mert mindig van a teamben 1-2-3 olyan idióta fasz, akinek 800 elon kéne megrohadniuk. tehát ha nyerünk akkor se kéne mindenkinek KÖZEL SE ugyan annyi elot adni / amikor vesztünk ugyan annyi elot elvenni, mert így nem differenciálódnak  FOS PLAYEREK a normális playerektől. valahogy nézniük kéne, hogy ki hogy teljesített a meccs alatt és azalapján KURVÁRA KÜLÖNBÖZŐ elot adni/levonni, nem ilyen 2-3-4 elo különbségekkel

gürke vallomása

Azért van akinek sikerül
Member
Gold: 1,593.00
Jan 12 2013 01:16pm

Megvan az 1400+ elo, másfél napig tartott felhúzni, de megérte. Lehetett végre látni a különbséget 1200 és 1400 között, egyre jobb a teamwork, kommunikáció etc.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1186518661867186818694303Next
Add Reply New Topic New Poll