Quote (xGurke @ 12 Jan 2013 21:02)
na most van az, hogy kurva ideges vagyok, úgyhogy kiöntöm a lelkem
első game : shacoval ownolok mindent, úgy megetetek minden lanet, hogy esélyünk nincs veszteni - nyertünk, +10 elo
második game : srác kipickeli heimert flash ghostal, gyorsan nézem a statját, OFC GECISZAR, mondom neki ne heimert etc, végül belockolja. mondom akkor legalább flash igniteot hozzon, ofc nem hozza. jó, mindegy, jobb a teamünk nem dodgeolok, meg amúgy is a kurva anyját a riotnak, hogy fél órát kell basznom a rezet, ha valaki trollkodik és nem akarom mégjobban elbaszni az elomat. betöltés közbe : leesin arany kerettel (1300 elon vagyok), na mondom legalább ennyi pozitívum, csak tud játszani a gyerek. ugyan úgy kezdődik a game, egyből adom first bloodot midesnek, megyek botra, double killt adok ezrealnak, mondom fasza, ezt már nehéz lesz elbaszni. toppon 1v1 rambozik lee khazix ellen, meghal. jó mondom neki, vegyen wardot, várjon meg engem, hogy csak akkor harcoljon ha gankelek, de előbb még megyek egyet gyorsan midre. ofc midesnek adom a killt, addig leesin meghal. 0-2. elmondom neki mégegyszer, hogy várjon meg és csak akkor harcoljon. végül 13 percnél 0-8ban volt a leesin, fossá feedelt minden lanet heimerrel válvetve és elvesztettük a gamet, pedig én kibaszott jól toltam ebben a gameben is. -14 elo
tehát mostmár bassza szájba a jó kurva anyját a riot, hogy semmi értelme ennek a kibaszott rendszernek így, mert cipeljük magunkkal a balfaszokat ÉS EGYSZERŰEN nem lehet felfele haladni, mert mindig van a teamben 1-2-3 olyan idióta fasz, akinek 800 elon kéne megrohadniuk. tehát ha nyerünk akkor se kéne mindenkinek KÖZEL SE ugyan annyi elot adni / amikor vesztünk ugyan annyi elot elvenni, mert így nem differenciálódnak FOS PLAYEREK a normális playerektől. valahogy nézniük kéne, hogy ki hogy teljesített a meccs alatt és azalapján KURVÁRA KÜLÖNBÖZŐ elot adni/levonni, nem ilyen 2-3-4 elo különbségekkel
gürke vallomása
dEÉN AKKORIS KÜZDÖK BASZÁTOKMEG