Quote (BmA_BeMyAngel @ 18 Jun 2012 11:20)
vicces hogy az egyetlen ember aki élőben látott, josheide, akinek kb 1 rossz szava nincs senkire, még ő is aztmondta hogy te aztán egy istentelenül nagy nyomorék vagy. komolyan nem értem hogy lehet így élni, minden nap egy olyan közösségbe járni ahol mindenki gyűlöl és retardáltnak tart, napi 8-10 órát itt vergődni mert nincsen se életed se irl ismerőseid, abban reménykedni hogy egyszer majd focista vagy edző leszel, közben még a szüleid is tudják hogy előbb lesz belőlem űrhajós mint belőled akár egy utolsó fos csapatnál is fizetett focista/edző. miért nem ölöd meg magad? legalább valami jót cselekednél a világgal a sok rossz után, és teis 100x jobban járnál.
Na jó, legyen egy jó napod, megtisztellek egy válasszal amit szépen leírok csak itt, csak neked, csak most.
Lehet hogy ezt mondta josheide, ugyan nem tudom mikor, de meglehet. Nem vergődök napi 8-10 órát itt, csak annyit amennyit időm engedi, és most engedi mert már nem kell bejárnom se edzésre, se órákra mert már jóval idő előtt befejeztem mindent amit kellett. Nagyon sok irl ismerősöm van, akikkel tudod ki is szoktam járkálni. Tudom hogy szerinted a facebook/twitter nem ezt mutatja, talán azért mert nem oda hányom ki hogy éppen szartam etc. Lehet hogy nem leszek egy premier league játékos/edző, de nem is ez a mérce számomra, szóval nem igazán tudom ezen miért húzod magad, azzal hogy 1800kmről próbálod játszani az eszedet a 20. multiddal nem igazán javít az összképen amit rólad alkottam, sőt...
Remélem ez egy kielégítő válasz volt számodra, ha megkérhetlek akkor ugyan ilyen stílusban próbáld megfogalmazni a válaszodat ha van, ha nincs akkor kérlek ne írj.
Köszönöm.