Quote (TrollBoss @ 12 Jan 2013 12:46)
http://i46.tinypic.com/wrc6c.jpg
elmentem enni mert sírtam
tipikus ranked game, elóhellben
képtelen vagy carryzni, mert mind szar, nyomorult, ráadásul még magyarázzák a saját igazukat, hogy engem kell reportolni, mert nem hagytam a rammust topolni.
hihetetlen, hogy valaki tényleg, segíteni akar, és mondja kit focusoljatok, nem hallgatnak rád, mert megmondják "taric free frag"
hogy lehet, egy ilyen egyszerű gamehez egyszerűen semmit sem konyítani, hogy ne azt üssük már, akinek van 6k lifeja, és csinál 0 dmgt, hanem azt, aki gyenge, de csinál 3213123dmgt. Szörnyű baszdmeg, hogy az ilyen emberek képesek lvl 30ig eljutni. Tegnap smattal gameltünk, tristanat pickeli firstpick "first time trist will do my best"
engem kikényszerít jungleba, majd elcsórja a jungle creepjeimet, mondván hogy ő épp facebookozott, és nem nézte a gamet.
Innen kéne kikászálódnom, de lehetetlen a sok segg nyomorult gecitől.
Q-ban, bezzeg sírnak, hogy kipickelték a dariust, omg mi lesz. Megölöm 6x, lebaszom 2 top towert, megyek midre segíteni, de az annie botra megy folyamatosan meghalni, ahelyett hogy farmolna. Bezzeg, amikor épp dögölve fekszik valahol, eszébe jut neki sírni egy sort nekem, hogy ne menjek már midre, mert csak 2 tower van lenn, nehogy már feltudjam stackelni a btmet
tldr: iso egy mides akinek több iqja van mint ahányszor szarok egy nap
Pontosan ezért, és a taglalt faszrázós banollakmertmeghaltáléssírok mentalitás miatt nem akarok rankedezni. Már normálban is sírnak pl malph jungle miatt, pedig az simán passzol, mi lenne ha elkezdenék ap kogmaw/ezreal/lulu, vagy hasonlókkal mókázni. Pedig draft pick miatt pont ezekben lenne a legnagyobb potenciál (imádom, ha egy kari nem a kőbe vésett posztján van használva, pl niedalee mid, nunu top/jungle, AP mid tristana, és hasonlók...).