Quote (Inakwo @ 8 Feb 2012 11:07)
de én most arrol beszélek hogy megrendelsz valamit aztán vissza küldöd mert nem a te izlésed tehát nem "izlik"

nem az hogy rágos a hus hanem pl: én rendelek polipot mert kiakarom probálni (amit tudok hogy még sosem izlet) de még sem jön be, ezért szerintem nagy taploság lenne kötözködni
jó persze, de én nem is erre gondoltam, hanem hogyha egy ételt rosszul készítenek el, neked meg van viszonyítási alapod, mert már ettél korábban olyat, akkor simán visszaküldheted a kaját. amúgy nem vagyok egy reklamálós alkat, életemben egyszer nem küldtem vissza kaját étteremben azt hiszem, csak most eljátszottam a gondolattal.
de pl. olyan volt velünk, hogy mexikói étteremben voltunk, bátyám ilyan nagy csípősfag, rendelt egy különlegességet, ami 4 mexikói paprikából állt, abból 3 random magyar paprika volt, mikor kihozták, és úgy érvelték meg, hogy egyiket nem lehet beszerezni, másikat meg "úgyse enné meg senki, olyan erős", de azért volt pofájuk kiírni az étlapra... amúgy a kajára is vagy fél órát vártunk, és 2szer kellett visszaküldeni megmelegíttetni, kurva szar hely volt, "mezcal" nevű étterem pesten, be ne tegyétek oda a lábatokat.
/e: storynak nincs sok köze a vitához, csak gondoltam megosztom
This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Feb 8 2012 04:52am