d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > d2jsp / Hunsub Moderáció > Kérdezz Itt
Prev1185186187188189197Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Mar 12 2011 07:05am
Quote (jarabekg @ Mar 12 2011 01:02pm)
Te aztán nagyon okosnak képzeled magad, csak azt nem tudom miért.

Nem, ismerem a viccet, hogy egy pasas megy szembe a forgalommal az autópályán..
Tudom, hogy a mai világban senki le se szarja és semmibe sem nézi a másikat, ha éppen nem fűzi hozzá érdeke vagy nem a haverja.
Nem tehetek róla, hogy hülye vagyok és azt gondolom, hogy ez így rohadtul nincs rendjén.
Member
Gold: 5,390.00
Mar 12 2011 07:07am
Quote (Christine21 @ Mar 12 2011 02:03pm)
Mondjuk olyan szempontból kb érthető, hogy a szép nők topic ne terelődjön el csupán a jó test meg a nagy mell irányába és a hangsúly az ~arcon maradjon. Én is ezt preferálom, viszont van egy csomó olyan képem ami teljesen ízléses, szép arc-test, csak éppen egy picit kilátszik a mellbimbó és azért nem tudom postolni. Ha meg kisatírozom meg eltüntetem az meg már eléggé ront az összképen..

Ha Rezsnek két nagy csöcs szép egy nőben, ahhoz nincs joga? Ha nekem a szakállas csúnyaarcú konyhásnéni tetszik nem postolhatok róla képet, mert az elviszi a topikot másik irányba? Nekem nincs meg a szépségről alkotott szubjektív véleményhez a jogom, csak mert egy modnak az nem tetszik? :wacko: Gondolkodjálk már mielőtt elkezded püfölni azt a ł€@ä billenytűzetet.
Member
Mar 12 2011 07:10am
Quote (jarabekg @ Mar 12 2011 01:07pm)
Ha Rezsnek két nagy csöcs szép egy nőben, ahhoz nincs joga? Ha nekem a szakállas csúnyaarcú konyhásnéni tetszik nem postolhatok róla képet, mert az elviszi a topikot másik irányba? Nekem nincs meg a szépségről alkotott szubjektív véleményhez a jogom, csak mert egy modnak az nem tetszik? :wacko: Gondolkodjálk már mielőtt elkezded püfölni azt a ł€@ä billenytűzetet.

Most pl. rohadtul nem jó dolgot ragadtál ki a mondanivalómból.
És írtam, hogy a szép nős topicos suspival nem értek egyet. A felvetés amit utána írtam rá az az, ami miatt esetleg a mod oszthatta a büntit. Ettől függetlenül még mindig nem értek vele egyet.

És az első hozzászólásomban nem ezen volt a fő hangsúly, hanem az idótázáson meg a nyomorékozáson.
e: de ofc, az is nagy faszság, mert pl. én is egy nagy idióta barom vagyok és ehhez nem lehet mást hozzáfűzni.

This post was edited by Christine21 on Mar 12 2011 07:11am
Member
Mar 12 2011 07:22am
Quote (Christine21 @ Mar 12 2011 02:10pm)
Most pl. rohadtul nem jó dolgot ragadtál ki a mondanivalómból.
És írtam, hogy a szép nős topicos suspival nem értek egyet. A felvetés amit utána írtam rá az az, ami miatt esetleg a mod oszthatta a büntit. Ettől függetlenül még mindig nem értek vele egyet.

És az első hozzászólásomban nem ezen volt a fő hangsúly, hanem az idótázáson meg a nyomorékozáson.
e: de ofc, az is nagy faszság, mert pl. én is egy nagy idióta barom vagyok és ehhez nem lehet mást hozzáfűzni.

A káromkodás az egyik legönkifejezőbb dolog, csak egy "te egy világtalan nyomorák vagy" ban van néha elegendő érzelmi töltet ahhoz, hogy kifejtsd a másikról alkotott véleményed, amihez viszont teljes mértékben jogod van.
És ezt is lehet ízlésesen csinálni, szerintem a nyomorák még mindig jobb mint (csak, hogy idézzek) te fasztestu, vagy sorvatkutya .

Ja és félre ne érts, nem azzal van bajom, hogy próbálsz itt árral szembe menni, mindenre hosszan válaszolni, igényesen kifejteni a véleményed, hanem azzal, hogy minden egyes postodon érződik, hogy buta vagy.

( add: Ráadásul nálad itt sokkal inteligensebb emberek (nem magamra gondolok, de mondjuk benire például) is belátták már, hogy ez nem a megfelelő fórum ehhez, és inkább idomultak ők is a trollkodáshoz)

This post was edited by jarabekg on Mar 12 2011 07:30am
Member
Mar 12 2011 07:29am
Quote (jarabekg @ Mar 12 2011 01:22pm)
A káromkodás az egyik legönkifejezőbb dolog, csak egy "te egy világtalan nyomorák vagy" ban van néha elegendő érzelmi töltet ahhoz, hogy kifejtsd a másikról alkotott véleményed, amihez viszont teljes mértékben jogod van.
És ezt is lehet ízlésesen csinálni, szerintem a nyomorák még mindig jobb mint (csak, hogy idézzek) te fasztestu, vagy sorvatkutya .

Értelek és azt is elfogadom, hogy ilyen összeszokottabb társaságoknál mint a tietek is itt, ezek nem érnek büntetést, nyilván más érzések állnak mögötte.
De, ha valaki idejön és azt oltjátok így, az szerintem egyáltalán nem normális. Komolyan néha úgy beszéltek emberekkel mint a ronggyal, amit a kutya szájából rángattak ki, holott a stílus nem ez volt felétek.

A modnak kéne ezeket szelektálni, hogy akihez most intézted az haver vagy nem haver, mi áll mögötte, na de.. na.. erre csak az lehetne a megoldás, hogy saját fórumot hoztok létre, jelszóval és csak ti léphettek fel rá.
Member
Gold: 33,265.80
Mar 12 2011 07:32am
Quote (Christine21 @ 12 Mar 2011 18:29)
Értelek és azt is elfogadom, hogy ilyen összeszokottabb társaságoknál mint a tietek is itt, ezek nem érnek büntetést, nyilván más érzések állnak mögötte.
De, ha valaki idejön és azt oltjátok így, az szerintem egyáltalán nem normális. Komolyan néha úgy beszéltek emberekkel mint a ronggyal, amit a kutya szájából rángattak ki, holott a stílus nem ez volt felétek.

A modnak kéne ezeket szelektálni, hogy akihez most intézted az haver vagy nem haver, mi áll mögötte, na de.. na.. erre csak az lehetne a megoldás, hogy saját fórumot hoztok létre, jelszóval és csak ti léphettek fel rá.

Sokkal praktikusabb ez a fórum. Mármint 2 helyre bejelentkezve lenni meg minden ...
Member
Mar 12 2011 07:33am
Quote (Christine21 @ Mar 12 2011 02:29pm)

Hát igen a newfagek... Én is voltam, velem is beszéltek úgy mint a szarral, de aki ennek ellenére itt tud maradni, csak az érdemli meg, hogy tényleg elfogadják... Nem is beszélve a kismillió multiról etc...

Ehhez én azt tudnám hozzáfűzni, hogy kéne egy jó hunsub guide, ami stickyt is kapna, és kéne egy magyar nyelvű mod aki csak a subbal foglalkozik, és közülünk kerülne ki, akkor nem lennének itt problémák.

A második részhez azt tudnám hozzáfűzni, hogy ez végsősoron nem baráti társaság, csak egy online közösség, ami nem eléggé összetartó ahhoz, hogy egy az egybe át lehessen vinni máshová, egyébként már én is gondoltam rá ofc., de bazurral ezt ki is tárgyaltuk, és végülis erre jutottunk.

This post was edited by jarabekg on Mar 12 2011 07:35am
Member
Gold: 80.00
Mar 12 2011 07:34am
Quote (jarabekg @ 12 Mar 2011 14:33)
Hát igen a newfagek... Én is voltam, velem is beszéltek úgy mint a szarral, de aki ennek ellenére itt tud maradni, csak az érdemli meg, hogy tényleg elfogadják... Nem is beszélve a kismillió multiról etc...

Ehhez én azt tudnám hozzáfűzni, hogy kéne egy jó hunsub guide, ami stickyt is kapna, és kéne egy magyar nyelvű mod aki csak a subbal foglalkozik, és közülünk kerülne ki, akkor nem lennének itt problémák.

ez a tanuljál meg könyvből baszni szindróma inkább sztem mint segítség
Member
Gold: 710.00
Mar 12 2011 07:35am
Quote (jarabekg @ Mar 12 2011 01:33pm)

már keményen fél éve itt vagy.
nemsemmi.
Member
Gold: 33,265.80
Mar 12 2011 07:36am
Quote (Christine21 @ 12 Mar 2011 18:29)

Amúgy jó ötlet a saját fórum, csak az olyan lenne, hogy sose bővülne. Itt meg azért néha akad pár új arc aki tényleg érdekes, normális, és be tud illeszkedni.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1185186187188189197Next
Add Reply New Topic New Poll