Quote (Vismajor @ 3 Jun 2013 00:25)
Egy jenki Arthur király udvarában
Nagyon érdekes megközelítések vannak benne

Egyházról, szocializációról, fejlődésről
na majd nyáron utánanézek, jól hangzik
Quote (Anarkin @ 3 Jun 2013 00:26)
ez olyan mint a 3D nyomtató, a technológia adott már egy jó ideje, létezik is meg minden és semmi baj nincs vele
aztán egy ember - semmi kirívót nem tett - csak felpakolt egy fegyvert mega-ra
és hoppá, jött a kormányrendelet hogy fakkit ez nagyon nem lesz jó
amíg nem látják azt hogy xx%-os a munkanélküliség, nem fogják szabályozni azt hogy "talán nem kéne mindent automatákra bízni.. esetleg ha tennénk valamit.."
na igen, de ha én a nincs 20 évemmel is látom az ilyesmit, aki magas pozíció(k)ba kerül, annak miért probléma

Quote (Karan2_Returned @ 3 Jun 2013 00:29)
Ha nem dolgozna senki akkor egyszerü lenne, mert mindenki kap x idönkent ugyan annyi penzt, es arra költi amire akarja.
A gond azzal van, hogy nem tudnak minden munkat atvenni a gepek, es ha a maradek munkaert penz jar akkor termeszetesen a legtöbben dolgozni akarnanak.
meg az emberi önzőséggel, amit cp is említett
ha valaki egész egyszerűen többet akar, mint amennyit kap, vagy többet akar, mint a szomszédja
meg akkor most egy 5 gyerekes szülő is ugyanannyit kap, mint egy egyedülálló?
de persze értem mire gondolsz, akár meg is lehetne oldani, csak nehéz
Quote (Vismajor @ 3 Jun 2013 00:31)
én i tök szeretnék hinni ebben, de sajnos túl sokat dolgoztam és foglalkoztam már emberekkela hhoz, hogy tudjam, mennyire egy semmirekellő degenarált faj vagyunk, ami pusztulásra teremtett
tök srs
Ha nem kéne dolgozni csak azt csinálni amit szeretsz, és hsaznára van a társadalomnak, az emberiség 20%a dolgozna kb a többi meg csak tespedne
...

de van benne igazság
Quote (Anarkin @ 3 Jun 2013 00:32)
ja és ha már ennél tartunk akkor most olvastam a terveit annak, hogy várost akarnak nyomtatni
(és amilyen beteg az ember, meg is csinálja 10 éven belül)

nekem még nagyon friss ez a 3D-s nyomtatósdi, kiváncsi vagyok hova fejlődik
ontopic: tfw hajnali fél 1-kor van érdekes téma subon, nem emberi időben