Quote (farki @ Sep 7 2012 09:31pm)
én is láttam egy ilyen formát
kurva nagy súlyokat használt, de 1/4-ig ment le guggolásnál, fekvenyomásnál legalább 5 centivel a melle fölött állította meg a súlyt meg a seggét fölemelte a padon, gyakorlatilag mindent lendületből csinált
ehhez képest geci durván nézett ki, mondjuk 0 lábizma volt, de a felsőtestére jelly voltam
Quote (beni @ Sep 7 2012 09:37pm)
Amúgy fura arcok vannak a konditeremben. Most is van egy csávó, akit még nem láttam normális súlyokkal dolgozni, meg kb mindig ugyanazt csinálja ... lejön, bemelegít egy vállgépen, aztán ferdepadon nyom 60kg-val meg ilyesmi... És elég durván kotta. Nem tudom, hogy mitől ^^
Régebben pedig volt egy másik arc, akinek akkora mellizma volt, hogy én az életben nem láttam még olyat. De tényleg. Képzelj el egy durva mellett és duplázd meg. A haverokkal mindig néztük, hogy mi az istenpicsa az (félmeztelenül tolta) és ő mindig lejött a terembe, fekvőtámaszozni, meg úgy húzódzkodni, hogy közben lendítette vízszintesig a lábát is. De kb ennyit csinált, sosem láttuk fekvenyomni, vagy klasszikus súlyzós gyakorlatot végezni.
dem roids