Quote (Christine21 @ Mar 12 2011 12:48pm)
Szerintem meg jó, hogy nem hagyják (és jár a bünti az idióta, nyomorék, stb szavakért).
Ha valami nem tetszik a másikban írd le kulturáltan egyszer, ha azután se lesz semmi változás akkor meg nem kell onnantól kezdve reagálni rá és majd megunja a nyomorékoskodást'.
Ha hagynák ezeket, akkor csak rosszabb lenne, mert jönnének a durvább dolgok. Bár mondjuk most meg már 'csakazértis' alapon megy.
De akkor is, nem igaz nem lehet kulturáltan, a másikhoz nem böszme módon szólni.
És ez most nem konkrét személyeknek szólt, hanem magának a jelenségnek, aki meg akar az öltözködjön.
Az egyetlen amivel nem értettem egyet, az a szép nős topicban a mellbimbóért járó büntetés (ami ráadásul nem is látszott ki teljesen). Szerintem az még teljesen ízléses keretek között van.
írtam lajonak, hogy tulajdonképpen mire is kaptam a warnt, mert nem lett törölve az egyik kép sem
lajo meg visszaírta hogy szerinte melyik két képre gondolt a mod, és azokat kitörölte ő
komolyan az egyik képen ÉPPHOGY egy kicsit látszik a mellbimbó kb negyede....van egy buzi mod? vagy ennyire nincs élete szegénynek?
ráadásul a képet is benthagyja...az ilyet lebannolnám az életről is
Quote (LindaPpP @ Mar 12 2011 12:53pm)
jó mind1, butákkal nem szabad foglalkozni.
láttam, hogy mit írtál...nyugodtan reportold el egy modnak ha orgazmusod lesz tőle, szerinted mennyire érdekel?
This post was edited by Rezs on Mar 12 2011 06:58am