Quote (Karan2_Returned @ 22 Sep 2016 22:52)
12 ora repüles, mivel sikerült viszonylag olcson elcsipnem jegyet direkt jaratra. Repülessel nincs is baj, elmenni 20 kilos börönddel meg kezipoggyasszal a repterig kocsi nelkül sokkal neccesebb.
Arrol hogy minek oda megyek irhatnek tldr-t is, de a fö oka hogy mar egy tucat ember kerdezgeti rendszeresen hogy mikor megyek mar megint. Tengerparton dögles engem nem vonz, bulizni meg Tokioban is lehet.
Gondolkoztam meg Ausztralian is, de oda nincs kedvem egyedül menni, Japanban meg jol elboldogulok egyedül is.
Kinaba elhiszem hogy nem akarsz menni, oda en se mennek, pedig kinai ismerösöm mondta elvinne bulizni Shanghaiban. Hongkong esetleg meg beleferne, mivel ott legalabb angolul tudnak az emberek, bar ott se tudom mit csinalnek pontosan.
ja, én is a nyelvi nehézségek miatt aggódok, minden kínaiul van kiírva és az R&D's srácok nem hiszem, hogy akkora partiarcok

max egy lanpartira viszek el^^
tájékozódást az sem segíti, hogy no google, no maps, stb.. de még facebook sincs
mind1, ha fizetik az utat+szállást, akkor sok vesztenivalóm nincs
@rezső, gondoltam, hogy valami személyeskedéssel jössz, ha majd kifogysz az egyszerű poénjaidból, te kis fusztrált hülye cigánygyerek

Jók a japán csajok? Én még nem láttam szépet... igaz kínait sem
This post was edited by Akizk on Sep 22 2016 03:01pm