Quote (Cpt_Ghost @ 2 Jun 2013 23:43)
en mar csak azt nem tudom, hogy tenyleg mit fognak kezdeni a felszabadult munkaerovel ami egyebkent semmire nem jo azon kivul amit eddig csinalt, ha tenyleg mindent gepesiteni fognak, ahogy azt cp allitja.
jon az illuminati es jol kiirt mindenkit!
már most is mesterségesen tartanak munkahelyeket, de nem tudom ez meddig fog tartani, valszeg pár évtized lehet még, közben persze folyamatosan fog történni.
De valamivel le kell foglalni az embereket, különben megint lesz géprombolás ^^
Bár manapság már nem biztos, hogy ezt nem tudnák megakadályozni :/
szerintem a napi munkaidő mindenképpen csökkenni fog, ha más nem, hát a túlóra legalább.
Meg majd mindenki olyan munkakörbe kerül, ahol az emberek igénylik a személyes ellátást (pl ruhabolt meg ilyenek... bár ki tudja, arra is lennének ötleteim, ha még picit fejlődik a 3D...)
Quote (Anarkin @ 2 Jun 2013 23:46)
nincs pótjelentkezés? én is úgy jöttem elte-re hogy nyáron adtam be a dolgokat
érdemes lenne megnézned ha opció h most elkezd
póton csak fizetős helyre lehet jelentkezni.
Quote (Karan2_Returned @ 2 Jun 2013 23:45)
Nem azert tanulom ezt, mert erdekel, hanem azert, mert mas nem nagyon volt. Mar most beletörödtem, hogy utalni fogom a munkamat.
Ami kicsit is erdekelne az a tolmacsolas/forditas, esetleg a pszichologia, de igazabol nincs semmilyen szakma, amit el tudnek kepzelni hogy igazan örömet okozna.
Palyavalasztasi tanacsadonal is voltam, ö azt mondta, hogy meg soha nem latott senkit ilyen keves erdeklödessel.
pszichológia jó buli szerintem, ha érdekel abba érdemes belevágni, ha mondjuk kitartó is vagy, akkor egyenesen pszicháter.
This post was edited by CyberPunk666 on Jun 2 2013 03:49pm