Quote (CyberPunk666 @ Jun 2 2013 09:42pm)
Egy bsc 3-3.5 év, utána már nem kell a szüleidre hagyatkozni, ha akarsz még rá msct azt lehet munka mellett is.
Ne keress kifogást, ha tudsz tanulj baszd meg. Nem az az idióta, aki nem tudott tanulni, hanem az akinek lenne lehetősége és mégsem.
Tanulj valami rendes dolgot magas szinten ami érdekel. Gondolom nem akarsz egész életedben a ranglétra legalján lenni.
Dolgoznek en szivesen tanulas mellett, nem azzal van a baj, de elvileg itt lehetetlen, mert reggeltöl estig bent kell lenned egyetemen.
Mar megbantam amugy, hogy nem tovabbtanulasra koncentraltam, csak amiota kijöttem az összes tanar probalt rola lebeszelni, en meg voltam olyan hülye, hogy hallgattam rajuk.
A kedvencem az volt amikor hullafaradtan hazaertem este 6kor nemetsulibol, utana csörög a telefon hogy menjek be kitölteni egy matekfelmerest miutan egy eve nem is matekoztam semmit, en benaztam mert pont olyan temarol szolt az elsö par feladat amit meg soha nem tanultam, de tanar kedveskedett vegig, aztan jövö heten jött a level, hogy segghülye vagyok es meg azt is felejtsem el hogy szakmat tanulok. Ekkor megtanultam egy eletre, hogy sose bizzak olyanban, aki kedveskedik.
Azon gondolkoztam meg, hogy ha megkaptam a szakmamat hazamegyek Magyarorszagra elvegezni valami egyetemet vagy föiskolat, de nem tudom lehetseges-e, mivel rendes erettsegim nem lesz.
Quote (CyberPunk666 @ Jun 2 2013 09:46pm)
Itt is sok olyan van ami érettségi után 2 év. Asszonynak is ilyen van. Mellette, ha tolt egy nulladik nyelvit, akkor rendben van, csak ritkán keverik a kettőt, ha valaki egyiket csinálta, akkor utána tovább szokott tanulni. nem húzza az időt
/karan
Jah amúgy mit tanulsz (mi lesz a végzettség amit mondasz)?
Informatikusnak tanulok, itt Svajcban harom fele van, en valami szoftverfejlesztö leszek. Emelle kapok meg valami üzleti papirt is, de azzal dolgozni ha jol tudom nem lehet csak tovabbtanulni föiskolan.
This post was edited by Karan2_Returned on Jun 2 2013 03:20pm