d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Képek Szép Nőkről > Szabályok Az Első Hozzászólásban
Prev1184518461847184818491856Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,751.03
Mar 24 2018 09:04am
Quote (cowding @ Mar 24 2018 04:53pm)
implying te nem twiccs/cam whore lennél ha csaj lennél és kinéznél valahogy

meg így is lehet :lol:
Member
Gold: 17,767.00
Mar 24 2018 09:05am
Quote (Senee @ 24 Mar 2018 16:44)
mindegy, örülök neki, hogy támogathatom a tanulmányait
ezáltal is előrébb juthat az életében

az a csaj akit linkeltem többször pl tanul egyetemen és otthonról nem tudják támogatni
emellett tök aranyos (fizetek érte vagy nem ide vagy oda)

ha ezt élőben csinálnám akkor akarva akaratlanul is jönne a 'fejlődés', továbblépés; család, gyerekek formájában amire nekem nincs szükségem
ez nekem kényelmes és kielégíti a női társaságra vonatkozó igényeimet

bold: nem? hidd el h a nok egy reszet pont ugy kirazza a hideg a gondolattol mint teged. 300kbol meg egy helyi egyetemista lanykat is kitarthatsz nehany honapig

ez az egyetemen tanul dolog aranyos, biztos van ilyen is. ahogy olyan camgirl is biztosan van aki tenyleg jokepunek talal, de jobb ezekbe nem belegondolni
Member
Gold: 343.00
Mar 24 2018 09:14am
Quote (SteelMeetsSteel @ Mar 24 2018 04:05pm)
bold: nem? hidd el h a nok egy reszet pont ugy kirazza a hideg a gondolattol mint teged. 300kbol meg egy helyi egyetemista lanykat is kitarthatsz nehany honapig

ez az egyetemen tanul dolog aranyos, biztos van ilyen is. ahogy olyan camgirl is biztosan van aki tenyleg jokepunek talal, de jobb ezekbe nem belegondolni

persze, lehet úgy is élni, hogy minden mögött keresem az indokokat, mindent kétkedéssel fogadok és addig kutatom az ok-okozatot amíg meg nem bizonyosodok róla, hogy 100% pure igazság áll a háttérben
vagy inkább lazulok, elhiszem és fogadom a bókját és jól érzem magam arra a fél órára

az első sor meg ja lehet, de sokkal bonyolultabb szociális interakciókkal jár(hat) amire nekem szintén nincs szükségem

Quote (BmA_BeMyAngel @ Mar 24 2018 04:03pm)
ahhoz hogy valaki a testével keresse a pénzét ahhoz special kind of elbaszottnak kell lenni, és a férfiak/nők 95-99%-a nem csinálná mert van morális tartása

most nem azért, de aki gyárban szalag mellett pakolgatja a csavarokat szerintem az is a testét árulja
és mellé még pénzt se kap érte

nem tudom melyikhez kell jobban elbaszottnak lenni

(mondjuk az igaz, hogy én egy percet nem gondolkodnék tükörbenézésen meg büszkeségen ha pl vki felajánlana 1 milliót egy 5 perces fasszopásért cserébe xXD:XDGXD:)

This post was edited by Senee on Mar 24 2018 09:16am
Member
Gold: 834.97
Mar 24 2018 09:19am
Quote (Senee @ Mar 24 2018 04:14pm)
persze, lehet úgy is élni, hogy minden mögött keresem az indokokat, mindent kétkedéssel fogadok és addig kutatom az ok-okozatot amíg meg nem bizonyosodok róla, hogy 100% pure igazság áll a háttérben
vagy inkább lazulok, elhiszem és fogadom a bókját és jól érzem magam arra a fél órára

az első sor meg ja lehet, de sokkal bonyolultabb szociális interakciókkal jár(hat) amire nekem szintén nincs szükségem

most nem azért, de aki gyárban szalag mellett pakolgatja a csavarokat szerintem az is a testét árulja
és mellé még pénzt se kap érte

nem tudom melyikhez kell jobban elbaszottnak lenni

(mondjuk az igaz, hogy én egy percet nem gondolkodnék tükörbenézésen meg büszkeségen ha pl vki felajánlana 1 milliót egy 5 perces fasszopásért cserébe xXD:XDGXD:)

ennyi erővel mindenki a testét árulja bármit csinál. aki csavart pakolgat az legalább tisztességes munkával keresi a pénzét és nyugodt lelkiismerettel feküdhet le aludni este, senki sem vethet a szemére semmit
Member
Mar 24 2018 09:21am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Mar 24 2018 04:19pm)
ennyi erővel mindenki a testét árulja bármit csinál. aki csavart pakolgat az legalább tisztességes munkával keresi a pénzét és nyugodt lelkiismerettel feküdhet le aludni este, senki sem vethet a szemére semmit

ez a 'senki sem vethet a szemére semmit' ez ilyen nagymamás hozzáállás, hogy "JAJ, URISTEN, NEM BESZÉLEK MAGÁVAL JOZSI, MERT MIT SZOLNAK A FALUBAN HA MEGLÁTNAK MINKET"
ki a faszt érdekel ki mit gondol, ha az ebből keresett pénzből kitanul valamit amivel egy jó szakember lesz és hasznára válik a társadalomnak majd

és amúgy nem, ha mindenki csak a testét árulná akkor az alkoholista jani 4 általánossal eltudná végezni a te munkádat is és lehetne mérnök X százezerért havonta

This post was edited by Senee on Mar 24 2018 09:21am
Member
Mar 24 2018 09:23am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Mar 24 2018 05:19pm)

neked jó volt bardi auto zrtben faszt szopni minimálbérert?)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ha akkor v egyetemistakent valaki ajanlana mondjuk 3 havi bered fel oraert biztos nem mennel bele mi

de nembaj, legalább senki nem vethet a szemedre semmit

This post was edited by miertvagyokilyenjokerdojel on Mar 24 2018 09:23am
Member
Mar 24 2018 09:27am
Quote (Senee @ Mar 24 2018 05:21pm)
ez a 'senki sem vethet a szemére semmit' ez ilyen nagymamás hozzáállás, hogy "JAJ, URISTEN, NEM BESZÉLEK MAGÁVAL JOZSI, MERT MIT SZOLNAK A FALUBAN HA MEGLÁTNAK MINKET"
ki a faszt érdekel ki mit gondol, ha az ebből keresett pénzből kitanul valamit amivel egy jó szakember lesz és hasznára válik a társadalomnak majd

és amúgy nem, ha mindenki csak a testét árulná akkor az alkoholista jani 4 általánossal eltudná végezni a te munkádat is és lehetne mérnök X százezerért havonta

bolded: wut
Member
Mar 24 2018 09:28am
Quote (Senee @ Mar 24 2018 04:21pm)

Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Mar 24 2018 04:23pm)
neked jó volt bardi auto zrtben faszt szopni minimálbérert?)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ha akkor v egyetemistakent valaki ajanlana mondjuk 3 havi bered fel oraert biztos nem mennel bele mi

de nembaj, legalább senki nem vethet a szemedre semmit

sokat elárul a mai világról amikor már ilyen nagyon nagyon alapvető morális dolgokat is megpróbálnak az emberek logikával aláaknázni hogy nemúgyvanaz mer izé. F E R T Ő

nem mintha én olyan óriási morálhuszár lennék, de para hogy itt tartunk

érdemes lenne pl elgondolkozni, hogyha a lányotok (tudom hogy nemlesz lányotok mer selejtnek tartjátok magatokat, de tegyük fel) így keresné a pénzét, akkor büszkék lennétek rá? úgy éreznétek hogy sikeres boldog embert neveltetek és magatokra büszkék lennétek?

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Mar 24 2018 09:31am
Member
Mar 24 2018 09:31am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Mar 24 2018 04:27pm)
bolded: wut

??? vannak olyan szakmák amihez ész is kell és nem csak a tested ??? vagy mi rajta érthetetlen? xD
gyárban szalag mellé csak a tested kell, ugyanúgy ahogy a szexmunkához (csak az egyiket megfizetik a másikat nem)
Member
Mar 24 2018 09:34am
Quote (Senee @ Mar 24 2018 04:31pm)
??? vannak olyan szakmák amihez ész is kell és nem csak a tested ??? vagy mi rajta érthetetlen? xD
gyárban szalag mellé csak a tested kell, ugyanúgy ahogy a szexmunkához (csak az egyiket megfizetik a másikat nem)

a szexmunkához is kell ész, látod a román lányok okosabbak mint a ruszkik és ügyesen manipulálják az érzéseidet hogy mégjobban szeresd őket és több pénzt adj nekik. kurvák = mérnökök, ez mostmár vitathatatlan
Go Back To Magyar Topic List
Prev1184518461847184818491856Next
Add Reply New Topic New Poll