Quote (SteelMeetsSteel @ Mar 24 2018 04:05pm)
bold: nem? hidd el h a nok egy reszet pont ugy kirazza a hideg a gondolattol mint teged. 300kbol meg egy helyi egyetemista lanykat is kitarthatsz nehany honapig
ez az egyetemen tanul dolog aranyos, biztos van ilyen is. ahogy olyan camgirl is biztosan van aki tenyleg jokepunek talal, de jobb ezekbe nem belegondolni
persze, lehet úgy is élni, hogy minden mögött keresem az indokokat, mindent kétkedéssel fogadok és addig kutatom az ok-okozatot amíg meg nem bizonyosodok róla, hogy 100% pure igazság áll a háttérben
vagy inkább lazulok, elhiszem és fogadom a bókját és jól érzem magam arra a fél órára
az első sor meg ja lehet, de sokkal bonyolultabb szociális interakciókkal jár(hat) amire nekem szintén nincs szükségem
Quote (BmA_BeMyAngel @ Mar 24 2018 04:03pm)
ahhoz hogy valaki a testével keresse a pénzét ahhoz special kind of elbaszottnak kell lenni, és a férfiak/nők 95-99%-a nem csinálná mert van morális tartása
most nem azért, de aki gyárban szalag mellett pakolgatja a csavarokat szerintem az is a testét árulja
és mellé még pénzt se kap érte
nem tudom melyikhez kell jobban elbaszottnak lenni
(mondjuk az igaz, hogy én egy percet nem gondolkodnék tükörbenézésen meg büszkeségen ha pl vki felajánlana 1 milliót egy 5 perces fasszopásért cserébe xXD:XDGXD:)
This post was edited by Senee on Mar 24 2018 09:16am