Quote (rapiddani @ Sep 21 2016 07:52am)
de én most arra utaltam, hogy aki ennek tanul az minimálbért keres a papírjával magyarországon vagy ha orbán rokona akkor értelmes összeget. Az a része meg hogy te kitanulsz valami ilyesmit és megváltod a világot vele meg nevetséges szerintem, annyira rá az esélyed mint az ötös lottóra. Bár nyilván én elfogult vagyok mivel számomra az egész egyetem meg továbbtanulás egy befektetés, hogy minél többet keressek, pont nem érdekel, hogy a cigány/fehér cigány mit kínlódik a világon
e/ meg amugy is, meg annyira nincsen baj az értelmi fogyatékosokkal sem, nézd meg taszilót, el osuzik teljesen vidáman

ja, igaz amúgy
+azért sincs értelme ezzel foglalkozni mert a gyerekek már most oda születnek bele a szarba a semmire és csak nagyon kevés tud onnan kijönni, a legtöbb csak követi a példát és hiába akarsz te bármin változtatni, elmondani neki h mi a fontos meg tanuljon ha ott él a szarba a többiekkel együtt
meg azért is érdemesebb a magad jójával foglalkozni mert még ha sikerülne is elérni valamit a sok fasz úgyis szétrontaná pár éven vagy évtizeden belül
és akkor ja, te se viszed semmire a kevés pénz miatt meg az se ért semmit amit csináltál.. mondjuk azt azért ellehetne érni, hogy kicsivel több nyomorult tudjon kitörni a szarból
dehát ja, ki a faszt érdekel
már én is úgy vagyok vele
This post was edited by Senee on Sep 21 2016 01:04am