Quote (Thomas Cross @ 4 Apr 2013 19:15)
Az oké, én nem tudtam hogy ő az, viszont akkor az meg érdekes hogy miért szólt be? Régen elég sokszor dumáltunk, mert folyamatos volt az üzletelés, Ha harminc lvl szervízt nem csináltam neki akkor egyet sem, és mindig ő jött hozzám hogy ráérek-e pár szervízre, és mivel dupla annyit is fizetett mindig (meg volt hogy még többet) mint az alap tarifa így nem hinném hogy csak kihasználás szinten tartotta velem a kapcsolatot. Nekem itt két emberen kívül senkivel sincs bajom, és az a két ember nem is senee meg tass akikre szinte mindenki ki van akadva hanem smat, aki bug rákjával poénkodott hogy miért nem adja át másnak, meg az ő legnagyobb cimbijére rawenre.
De ennek ellenére is én vagyok a szar ember...
Gondolom fry-ra gondoltál, gimis jó barátom volt, ismerem eléggé Bálintot. De ez amúgy lényegtelen.
Eltartott egy kis ideig míg leesett neked, hogy ki is ő (Jancsipapa) valójában, de legalább ez is megvolt. A tldr rész a barátságról, nos én kicsit máshogy definiálnám a barátságot, mint olyat.
Psyclon volt, aki próbálkozni próbált a poénkodással buggal kapcsolatban, Smat-nak ehhez most semmi köze.
Nem tudom honnan jön az, hogy én azt állítom, hogy szar ember vagy. Ezt a kérdést meghagyom inkább neked. Amennyi időt én eltöltök avg/d ezen a subforumon, még az sem érdekelne, ha csak és kizárólag spammelnél.
This post was edited by ecneB on Apr 4 2013 11:45am