Quote (sylke @ Sep 20 2016 09:10pm)
hát addig mindenkinek mindegy, amig nem a saját gyerekével történik
mondjuk jo lenne, ha el tudnál vonatkoztatni attol a ténytöl, hogy az anya egy fasz volt, és arra koncentrálnál hogy mondjuk hogyan hoztad volna ki a gyereket élve
mert igy olyan, mintha vmi chemtrailes nyugdijassal kéne vitatkozni
de hogy emeljük a tétet, én már csak azért pofán löttem volna ha egy légtébe kerülök vele, totál leszarom mennyire ritka föemlös, más állatok is kihaltak már
hát mondjuk utánadobtam volna az annyát mézzel bekenve, és amig őt gyepálja a gorilla kiszedem a gyereket a gondozókkal
vagy ahogy irtam, megkockáztatom hogy eltörik a gyerek kisujja és mondjuk duplaadag altatólövedéket tolnak bele és elalszik a majom
afaik voltál már altatva, tudod hogy nincs 5 másodperced ébren miután beadják és a 2. után meg nem birsz mozogni
és oké h x-szer nagyobb az állat de pont annyiszor erősebb is az altató hozzájuk valószinűleg
számomra kicsit valószinűtlen hogy amint a tű megmozditja az első szőrszálát a fejefölé kapja a gyereket és kettétépi de akkor meg lett volna végre normális kontent 4-esen
azzal nincs is baj h random lövöldözünk ritka állatokat(most ofc tulzással), simán inkább kihalhatnánk lassan mi vagy legalább a jórészünk mint egy másik faj