d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1183318341835183618374765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
Sep 20 2016 01:26am
Quote (ecneB @ 20 Sep 2016 08:55)
Ehhez kapcsolodo anyagod nincsen? Tok erdekes dolgot tanulsz, szerintem.

Konyvekre gondolsz?
Member
Gold: 280.00
Sep 20 2016 01:28am
Quote (Namechange @ Sep 20 2016 08:26am)
Konyvekre gondolsz?

szerintem drogokra
Member
Gold: 62.00
Sep 20 2016 03:49am
Quote (anyd @ 20 Sep 2016 09:28)
szerintem drogokra

XD
Member
Gold: 279.00
Sep 20 2016 04:52am
Quote (Namechange @ 20 Sep 2016 09:26)
Konyvekre gondolsz?

e-book etc, scannelt, barmi :)
engem foleg az elmeleti resze erdekel, design es pszichologia
Member
Gold: 122.92
Sep 20 2016 08:55am
Member
Sep 20 2016 10:18am
Quote (ecneB @ 20 Sep 2016 12:52)
e-book etc, scannelt, barmi :)
engem foleg az elmeleti resze erdekel, design es pszichologia

Irj ram egy pmet az emaileddel es elkuldom a konyveimet. :)

Btw ez lett a Pen Tool Tutorialbol:

Soha eletemben nem csinaltam megcsak ehhez hasonlot sem. Nem hogy hanggal, keppel es arcal felvenni valamit es osszevagni szoval nezzetek el hogy kicsit fura lett, de szerintem elso probalkozasra nem is rossz.
A Vizualizacio targyamhoz beadando amugy.

Ha esetleg valaki kovetne azt hogy miket csinalok itt Daniaban ami a sulihoz tartozik akkor itt tud kovetni: www.balazsdesign.com
A wordpress blog is a suli project resze, a felev vegen megnezik hogy mennyire rendszeresen vezetted es dokumentaltad a fejlodesedet.
Persze kesobb sajat magunknak fogjuk szerkeszteni a honlapot nem wordpresst fogunk hasznalni.
Member
Gold: 6,352.66
Sep 20 2016 10:21am
Quote (Namechange @ 20 Sep 2016 18:18)

http://www.youtube.com/watch?v=B5J4cJIBCDA

Soha eletemben nem csinaltam megcsak ehhez hasonlot sem. Nem hogy hanggal, keppel es arcal felvenni valamit es osszevagni szoval nezzetek el hogy kicsit fura lett, de szerintem elso probalkozasra nem is rossz.

Ha esetleg valaki kovetne azt hogy miket csinalok itt Daniaban ami a sulihoz tartozik akkor itt tud kovetni: www.balazsdesign.com
A wordpress blog is a suli project resze, a felev vegen megnezik hogy mennyire rendszeresen vezetted es dokumentaltad a fejlodesedet.
Persze kesobb sajat magunknak fogjuk szerkeszteni a honlapot nem wordpresst fogunk hasznalni.

nem tudom gaz-e, de en erre kivertem
Member
Gold: 122.92
Sep 20 2016 10:28am
Quote (Namechange @ Sep 20 2016 06:18pm)

adhoc módon ha kritikát elfogadsz(ofc nem tudném még ilyenre se, csak fotelböl ülve megszakértem)
a "basszus" a zenében kicsit zavaró(legalábbis nekem) amikor beszélsz, lehetne alatta valami lightosabb zene
meg gondolom igyis kurvasok idő volt de előtte lehetne h vázlatpontokban leírhanád mit akarsz mondani, mert még engem is zavart jópár nyelvtani hiba pedig azthittem lényegesen jobban beszélsz angolul mint én(mondjuk ez nem feltétlen egyenesen arányos a nyelvtannal) + sokszor volt olyan érzés, hogy elvesztetted a fonalat h miről beszélsz
2 perc körül amikor bezoomolsz kurvára zavaró h eltünik a fejed, mondjuk ezt később korrigáltad, dno ott mi volt a baj
de overall meg elsőre szerintem simán jó meg ofc duknálak még mindig :blush:

This post was edited by cowding on Sep 20 2016 10:29am
Member
Gold: 279.00
Sep 20 2016 10:30am
Quote (Namechange @ 20 Sep 2016 18:18)

Irok es koszi :)
Member
Sep 20 2016 10:36am
Quote (cowding @ 20 Sep 2016 18:28)
adhoc módon ha kritikát elfogadsz(ofc nem tudném még ilyenre se, csak fotelböl ülve megszakértem)
a "basszus" a zenében kicsit zavaró(legalábbis nekem) amikor beszélsz, lehetne alatta valami lightosabb zene
meg gondolom igyis kurvasok idő volt de előtte lehetne h vázlatpontokban leírhanád mit akarsz mondani, mert még engem is zavart jópár nyelvtani hiba pedig azthittem lényegesen jobban beszélsz angolul mint én(mondjuk ez nem feltétlen egyenesen arányos a nyelvtannal) + sokszor volt olyan érzés, hogy elvesztetted a fonalat h miről beszélsz
2 perc körül amikor bezoomolsz kurvára zavaró h eltünik a fejed, mondjuk ezt később korrigáltad, dno ott mi volt a baj
de overall meg elsőre szerintem simán jó meg ofc duknálak még mindig :blush:

Persze volt vazlatom amibol mondtam a szoveget, azt elore elkeszitettem viszont nem hinned el mennyire nehez mutogatni a dolgokat es kozben mondani azt ami le van irva a papirra. Tudom hogy nagyon sok benne a nyelvtani hiba, bele kell szokni a video keszitesbe es utana mar szerintem simabban menne. Magamtol is tudtam volna magyarazni hogy mit hogyan kell csinalni viszont akkor nem tudok figyelni annyira a szakszavakra es a kifejezesekre ami pedig kikotes volt.
szvsz nem ebbol szeretnem keresni a kenyerem, ez pont arra van az oktatas szempontjabol hogy mindent kiprobaljunk es megtalaljuk azt ami tetszik nekunk es elvezzuk is csinalni.

ja es amugy az egesz video max 2 orat vett igenybe vagassal mindennel egyben. Nyilvan ha valami srs tutorialt akarnek osszedobni nem par ora alatt csapnam ossze es nem tennek ala hulye zenet. :D

De amugy koszi a feedbacket, nagyra ertekelem. :)
picipatrik :c

This post was edited by Namechange on Sep 20 2016 10:37am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1183318341835183618374765Next
Add Reply New Topic New Poll