Quote (Namechange @ Sep 20 2016 06:18pm)
Irj ram egy pmet az emaileddel es elkuldom a konyveimet. :)
Btw ez lett a Pen Tool Tutorialbol:
http://www.youtube.com/watch?v=B5J4cJIBCDASoha eletemben nem csinaltam megcsak ehhez hasonlot sem. Nem hogy hanggal, keppel es arcal felvenni valamit es osszevagni szoval nezzetek el hogy kicsit fura lett, de szerintem elso probalkozasra nem is rossz.
A Vizualizacio targyamhoz beadando amugy.
Ha esetleg valaki kovetne azt hogy miket csinalok itt Daniaban ami a sulihoz tartozik akkor itt tud kovetni: www.balazsdesign.com
A wordpress blog is a suli project resze, a felev vegen megnezik hogy mennyire rendszeresen vezetted es dokumentaltad a fejlodesedet.
Persze kesobb sajat magunknak fogjuk szerkeszteni a honlapot nem wordpresst fogunk hasznalni.
adhoc módon ha kritikát elfogadsz(ofc nem tudném még ilyenre se, csak fotelböl ülve megszakértem)
a "basszus" a zenében kicsit zavaró(legalábbis nekem) amikor beszélsz, lehetne alatta valami lightosabb zene
meg gondolom igyis kurvasok idő volt de előtte lehetne h vázlatpontokban leírhanád mit akarsz mondani, mert még engem is zavart jópár nyelvtani hiba pedig azthittem lényegesen jobban beszélsz angolul mint én(mondjuk ez nem feltétlen egyenesen arányos a nyelvtannal) + sokszor volt olyan érzés, hogy elvesztetted a fonalat h miről beszélsz
2 perc körül amikor bezoomolsz kurvára zavaró h eltünik a fejed, mondjuk ezt később korrigáltad, dno ott mi volt a baj
de overall meg elsőre szerintem simán jó meg ofc duknálak még mindig
This post was edited by cowding on Sep 20 2016 10:29am