Quote (BmA_BeMyAngel @ Dec 15 2013 03:00pm)
igen könnyebb másokat hibáztatni mint saját magadat, csak az a probléma hogy ezzel a hozzáállással sehova sem fogsz jutni. és igen nagyon megkell erőltetned magad, sokkal jobban megéri minthogy az egész életedet 1 rakás szarként éld le, ha megerőlteted magad legalább nemleszel 1 szardarabbal egyenértékű és nemis fogod úgyérezni magad. a képviselők meg nem azért vannak hogy neked személyszerint segítsenek, ha képviselő lennél tesem tudnál mitkezdeni az ország csődtömegeivel akik a kisujjukat nem mozdítják még a saját érdekükben sem, hanem csak sírnak, buták, negatívak, destruktívak, azoknak az embereknek a halálát kívánják akiktől a segítséget is várnák. amúgyse lenne segítség még azsem hogyha pénzt osztanának az emberiség selejtjeinek, max 1 hétig örülne a selejtek feje és aztán ugyanott tartanának.
inb4 nekem csak 120ezres fizetés kéne, ha 120ezret keresnél akkor félév múlva ugyanúgy találnál valami problémát ami miatt sírhatnál, nem oldaná meg az önbecsülésed hiányát meg azt hogy képtelen vagy keményen megdolgozni vagy felelősséget vállalni a tetteidért
ez általánosítás, olyan mint a cigányozás
a legtöbb ilyen, de van aki tényleg lehetetlen helyzetben van
és nem, nem magamra gondolok
ez is hülyeség, dolgozom és tetszik és szivesen is csinálom
és nem, nem én vagyok az antikrisztus
és nem, nem értem mi a faszért nem ismeritek be, hogy egy nagy határ fos az egész
és nem, nem értem miért nem látjátok, hogy ennek kurvára nem igy kéne müködnie és mi a fasz az, hogy "ne sirjak".. pont ezt akarják kiépiteni, hogy mindenki fogja be a pofáját és takarodjon a gyárba megdögleni és egy szava ne legyen, hogy gond nélkül nyúlhassák az emberek pénzét
amúgy azon gondolkodtam régebben, hogy sztem ezek azért meddő viták veletek mert ti gazdag gyerekek vagytok vagy legalábbis a sub 80%-a és kurvára nem is fogjátok fel a nyomorultak helyzetét csak szajkozzátok, hogy KEMÉNYEN KÖ DOGOZNI ja és utána meg megy az általánositás
az a helyzet, hogy sokan dolgoznak keményen és mégis létminimumon élnek
meg az is baj, hogy mikor igy beszélek folyton rám gondoltok
nem baszdmeg, nem én nyomorgok, ezek országos problémák és igen, lehet, hogy én egy gyenge sírós szar vagyok akinek nem is megy olyan rosszul és mégis sír, de attól még amit elsírok az igaz még ha nem is rám nézve, s nem is közvetlen engem érint leginkább
Quote (jarabekg @ Dec 15 2013 03:25pm)
nem igaz, hogy nem erted, hogy a jovoevi koltsegvetes oriasi akadályokat gorditett sene ele, es nem azert nem keres penzt mert tehetsegtelen lusta szar, hanem azert mert iden az egeszsegugyre 3,4%-kal kevesebb jut
ofc a gazdaggyerek szarik rá mi van alatta