d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Ncov Topic
Prev1182183184185186252Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,302.77
Mar 1 2021 03:49am
Quote (Anarkin @ Mar 1 2021 10:41am)
szintén építő jelleggel

csak hogy tisztázzuk, jelenleg itt te vagy az aki provokálja az embereket ha nem tetszik valami, ráadásul eléggé rosszul (ha trendeket kéne nézni, akkor azt mondanám h rosszabbul mint mondjuk 10 éve). https://i.imgur.com/nqTkUqX.png — a teljesség igénye nélkül 1 perc alatt kigyűjtve az utolsó postjaimra a replyok: minősíthetetlen, közel bármit alulmúl

ezt csak azért írtam, hogy MIELŐTT javaslatokkal dobálózunk hogy jobban segítsem a staffot, nem ártana körülnézni a saját házunk táján, mert meglepetésekhez vezetne
mert félreértés ne essék, a fenti kontent a képen pl. nem kicsit ok nélküli és actionable (csak én ott követtem el a "hibát" h inaktivitásból visszatérve nem érdekelt, mert én tudom kezelni, ezzel viszont rossz példát mutatva hogy "ez még belefér", mert hát nem fér bele — ha ezeket másnak címezted volna és nem történik semmi, akkor valószínűleg beleállok - és nem 20%on lennél?)

👍

--
ezeket egyesével, időszerűen kell átbeszélni amúgy, felesleges nekiállni x idő után visszamenőleg

Nagyon ügyesen kiragadtad ezeket a mondatokat a kontextusból, gz.
Member
Gold: 6,352.66
Mar 1 2021 04:13am
jo a topiq
Member
Gold: 5,302.77
Mar 1 2021 04:13am
Quote (Anarkin @ Mar 1 2021 10:41am)

a butakallerezést is csak a kontextus szüli —már már egy legit argumentnek tűnne, ha valaki felhasználná

Na látod, ezek miatt írom én, hogy szánalmas vagy.
Member
Gold: 206.00
Mar 1 2021 04:14am
Korrupt modok
Member
Gold: 0.00
Mar 1 2021 04:18am
mondjuk ha joey suspit/warnt kap egy "ty a" miatt, akkor rici is egészen nyugodtan kaphatna a "kösz kaller" miatt

utána talán befejezné és nyugi lenne

vagy kreálna egy új accot és minden menne tovább, ja, hát inkább ez, szóval marad az a verzió h akit felbasz ignorálja
Member
Mar 1 2021 04:19am
Amúgy csak engem basz fel Anarkin minden második kommentje?

Én már a témához nem is vagyok hajlandó hozzaszolni inkább (olyan felesleges) , de hihetetlen, hogy minden harmadik mondatban tök indokolatlan helyen MUSZÁJ neki angolul írnia :D konkrétan ha látok tőle egy 10 soros hozzaszolast, ki kell nyomjam a jspt

Mintha egy 40 éve USA-ban élő hazankfia lenne
Member
Gold: 6,352.66
Mar 1 2021 04:22am
Quote (Jancsipapa @ 1 Mar 2021 11:19)

Én már a témához nem is vagyok hajlandó hozzaszolni inkább (olyan felesleges) , de hihetetlen, hogy minden harmadik mondatban tök indokolatlan helyen MUSZÁJ neki angolul írnia :D konkrétan ha látok tőle egy 10 soros hozzaszolast, ki kell nyomjam a jspt

orulj neki, hogy leereszkedik a magyarok szintjere, es nem vegig angolul ir
Member
Mar 1 2021 04:22am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Mar 1 2021 11:22am)
orulj neki, hogy leereszkedik a magyarok szintjere, es nem vegig angolul ir

Ok megnyugodtam :D
Member
Gold: 507.00
Mar 1 2021 04:28am
Quote (Jancsipapa @ Mar 1 2021 11:19am)

nem csak teged
de sikeresen megallapitotta azt is, hogy joey provokalja az embereket, nem pedig ricsi, akinek az utobbi 1 honapbol kb 100 ty kaller kommentet lehetne osszegyujteni
kibaszott bohocfiesta ami itt van ezekkel a tardokkal, visszasirom kajnistat meg mikest
Member
Gold: 1,593.00
Mar 1 2021 06:46am
Quote (Anarkin @ 1 Mar 2021 07:48)
https://index.hu/gazdasag/2021/02/27/koronavirus_hatas_lelek_mentalitas

láttam először is, csak nem gondoltam h komolyan kérdezed (+off-topic), de mivel mégis:

"d2jsp Staff List:
Members++ Trade Assistant Junior Moderator Trade Moderator Moderator Senior Moderator Admin"

ez remélem önmagában megválaszolja az egészet, és nem is kell folytatnom (trustednek "boy scout rule" feladata van max)
ha nem, akkor ott a help gomb és lehet olvasni, ezután szívesen válaszolok más kérdésekre, de másik topicban
--
a flamelést elintézitek magatok között, megfelelően proaktívan reportoljátok egymást :] így valószínűleg nélkülem se lenne jobb a flamefest
--
rici, nem hivatalos válasz: fogalmam sincs h mit csinált 10-15 éve (vagy amikor legutóbb bannolták), de legyünk reálisak: valószínűleg nem időszerű a dolog, ill. azé' csak van már egy elévülési idő a gyerekkori online trollkodásra (felteszem nem lopta körbe a subot anno, és egy ideje azért fórum-kompatibilisebb a viselkedése?)
rici, hivatalos válasz: ilyet nem tudok adni. HA megkérdeznék a véleményemet, akkor mindent összevetve kontextus-függően (már ami infóm nekem van) ennyi idő után azt javasolnám, hogy kérdezzük meg h akar-e próbaidőt, mondja ki h nem csinálja azt amiért repült, és ha ok akkor welcome

- ez most elvonta a figyelmet a fenti linkről, pedig jó -

En, mint egyszeru user, aki tud olvasni illetve angolul szoveget ertelmezni ezt ajanlanam google forditozni:
No multiple accounts - only one account per person is allowed. You may not under any conditions create more than one account per person.

Akkor mint boy scout, jelenthetned annak a modnak aki eppen ugyeletes, hogy he, itt van ez a csovesbanat mar 140.ik alkalommal es mindenki tudja hogy o az szoval vedd mar ki a kezedet a gatyabol..

En tbh leszarom rici vergodeset mert csak idot elbaszni jarok ide, de amikor mar egy TT-vel bandazik itt a forumon mikozben masok kapnak suspit meg warnt minden gyerekes szarert, azert akkor mar en is felkapom a fejemet..

De kivancsian varom hogy szemelyesen irj pikachunak egy levelet ahol elmagyarazod hogy ricinek miert kene kivetelt kepeznie es miert kene "probaidore" bocsajtani a 200.-ik accjaval..
Go Back To Magyar Topic List
Prev1182183184185186252Next
Add Reply New Topic New Poll