Quote (Anarkin @ 1 Mar 2021 07:48)
https://index.hu/gazdasag/2021/02/27/koronavirus_hatas_lelek_mentalitasláttam először is, csak nem gondoltam h komolyan kérdezed (+off-topic), de mivel mégis:
"d2jsp
Staff List:
Members++ Trade Assistant Junior Moderator Trade Moderator Moderator Senior Moderator Admin"
ez remélem önmagában megválaszolja az egészet, és nem is kell folytatnom (trustednek "boy scout rule" feladata van max)
ha nem, akkor ott a help gomb és lehet olvasni, ezután szívesen válaszolok más kérdésekre, de másik topicban
--
a flamelést elintézitek magatok között, megfelelően proaktívan reportoljátok egymást :] így valószínűleg nélkülem se lenne jobb a flamefest
--
rici, nem hivatalos válasz: fogalmam sincs h mit csinált 10-15 éve (vagy amikor legutóbb bannolták), de legyünk reálisak: valószínűleg nem időszerű a dolog, ill. azé' csak van már egy elévülési idő a gyerekkori online trollkodásra (felteszem nem lopta körbe a subot anno, és egy ideje azért fórum-kompatibilisebb a viselkedése?)
rici, hivatalos válasz: ilyet nem tudok adni. HA megkérdeznék a véleményemet, akkor mindent összevetve kontextus-függően (már ami infóm nekem van) ennyi idő után azt javasolnám, hogy kérdezzük meg h akar-e próbaidőt, mondja ki h nem csinálja azt amiért repült, és ha ok akkor welcome
- ez most elvonta a figyelmet a fenti linkről, pedig jó -
En, mint egyszeru user, aki tud olvasni illetve angolul szoveget ertelmezni ezt ajanlanam google forditozni:
No multiple accounts - only one account per person is allowed. You may not under any conditions create more than one account per person.Akkor mint boy scout, jelenthetned annak a modnak aki eppen ugyeletes, hogy he, itt van ez a csovesbanat mar 140.ik alkalommal es mindenki tudja hogy o az szoval vedd mar ki a kezedet a gatyabol..
En tbh leszarom rici vergodeset mert csak idot elbaszni jarok ide, de amikor mar egy TT-vel bandazik itt a forumon mikozben masok kapnak suspit meg warnt minden gyerekes szarert, azert akkor mar en is felkapom a fejemet..
De kivancsian varom hogy szemelyesen irj pikachunak egy levelet ahol elmagyarazod hogy ricinek miert kene kivetelt kepeznie es miert kene "probaidore" bocsajtani a 200.-ik accjaval..