http://forums.d2jsp.org/info.php?p=9&l=12Ki találta ki, hogy szerkesszék a régi, "normálisan" megfogalmazott szabályzatot egy ennyire nem normálisra.. ?
Ember, itt is egyik szabály a másikat üti, vagy szimplán hülyén van fordítva/fogalmazva, csökkentették a maximális sig méretet..
[QUOTE]A szabálysértések értelmezése kizárólagosan a d2jsp moderátori csoport jogköre.[/QUOTE]
korrupt rendszer, korrupt vezetők.. És ezért írtam a másik topicba, hogy lehetne akár egy jobb script is bármelyik mod helyett. (kivétel epilol, őt bírom. Mindig szinte azonnal és korrektül jár el. Meg van is fogalma a dolgokról.. Lajo szerintem még azt sem tudja, hogy syl ci..)
[QUOTE]Tilos a szidalmazó, sértegető, rasszista, lealacsonyító tartalom, az erőszakoskodás, megfélemlítés, zaklatás vagy fenyegetés.[/QUOTE]
napi szint a hunsubon, kedves moderátor tím

[QUOTE]Tilos a tiltott kábítószerekről beszélni.[/QUOTE]
mondjon valaki legális drokot, nyitok egy topicot, és megnézzük meddig fog élni..

[QUOTE]Tilos az oda nem illő hozzászólás vagy trollkodás. Minden hozzászólásnak relevánsnak kell lennie és kapcsolódnia kell a téma illetve az azt tartalmazó alfórum tartalmához.[/QUOTE]
ez is napiszint..
[QUOTE]
Tilos az öncélú erőszak.[/QUOTE]
Ez a kedvencem az új szabályzatban!!!

[QUOTE]Tilos a törvények megszegése.[/QUOTE]
naná :DD
[QUOTE]
# Tilos más felhasználók személyes képeinek vagy adatainak felhasználása a felhasználó kifejezett hozzájárulása nélkül.[/QUOTE]
napiszint a fórumon, ez is.. Legutóbb zt a levelet kaptam, hogy nehéz dönteni az ügyben, azaz nem tudják a moderátorok hova tenni. Amúgy rezs háromszor postolta egymás után a "mogyorós" képem, erre a moderátor, aki nem beszél magyarúl, annyit írt, vegyem fel a kapcsolatot a magyar moddal, mert ő nem ért magyarul, és dönteni sem tud úgy. Azért visszakérdeztem, mi a különbség angol és magyar között személyes képek postolásánál, mert ugye szöveg nem volt, amit lehetett volna fordítani.
Azért bezártak egy normális topicot, és megállt a téma

[QUOTE]
Tilos több felhasználói fiókot létrehozni - csak egy fiók engedélyezett személyenként. Semmilyen esetben nem hozhatsz létre több fiókot egy személy számára.[/QUOTE]
ehhez nincs hozzáfűzni valóm, de kiemelem.. ((Ja de, ééén a csaláádnak csináltam, mindenkinek egyet, téényleg.. amúgy a régi szabályzatban sokkal jobb volt

))

[QUOTE]
Tilos a d2jsp bármely funkciójának automatizálása, mint például a hozzászólás, az oldalak frissítése, a Ladder Slasher stb.[/QUOTE]
marcee, köszi a search plugint mindenki nevében, és a topicot. Igaz google még mindig pontosabb, biztosabb, de kösz :))
[QUOTE]
Az aláírásodban található képek összesített mérete nem haladhatja meg a 70 kilobájtot.[/QUOTE]
ezt miért kellett csökkenteni ?
This post was edited by banyek on Jun 4 2010 01:00am