Quote (-joey- @ Sep 19 2016 11:31am)
Én sem értem, hogy mirefel ez a túlbuzgóság, tekintve, hogy a D2 trade topicok nagy része itemshop supply (reset után egy héttel tele a trade fórum ilyenekkel, hogy: need 100 Shako 100 Eni, 100 Hoto), meg botfound cuccok eladása (legtöbbször még a screenshoton is látszik, hogy fut a bot). Nem is beszélve a PvP fórumokról, ahol meg nyíltan mutatják a screeneken a duel közben használt hackeket. És akkor emelett nem hagynak élni egy topicot, ahol 10-20 ember gamel, illetve másik 10-20 ember olvassa a progress-t, és mindenki jól elvan. Pofám leszakad az ilyen szintű képmutatástól.
hát szerintem is csak a pvm rész amiben még értelem van és jó olvasni, meg is lepődtem ezen a tcp/ip kezdeményezésen de aztán elolvasva tök jó volt, most meg 2 napja keresem a barb wt topicot és a gyerek másik topicjában látom h bezárták mondom wtf
meg nem mintha bárki venne még d2 ért fg-t a rendszertől, max más játékoknál tudom ezt elképzelni lévén ha valaki reset után 2 héttel sír egy napot kap enit freebe meg a torch/anni árusoknál is ott a chart hogy a low-end et lehet vinni a két szép szemedért