Quote (cowding @ Sep 16 2016 10:14pm)
énis kérek ha van linked
e/ de mocsokszarul vagyok geci
majd holnap leirom az elmult 2 napomat elég lyo lett
csütörtökön 7 körül elkezdtünk a sulinál kockázni meg sörözni, az volt a terv h utána bemegyünk deákra piázni mert h ottvan az összjogász buli és lesznek ismerősök etc de h nem megyünk be
rá egy órára irnak, hogy amugy a dj(aki ex hökös nálunk meg haver) felirt 10+ embert a viplistára meg van még ott másnak is 10+ jegye valahonnan, menjünk mégis be
okj, mindenki elment átöltözött elegánsba, vissza suli és indulás
utközben szétvált a csapat és nem beszéltük meg a piavásárlást szoval adhoc módon mindenki vett/hozott mindent, deákon volt kb 15 emberre 4 liter vodkánk, 2 üveg pálinka + sörök/borok
mindenki bepiált mint a szar aztán bementünk a vipbe mert csak hajnal 3 tol volt a dj, közben találkoztam középsulis ismerősökkel akik tényleg a jogászbulira jöttek és piáztunk tovább
3-ra lementünk a djhez meg fel a szinpadra táncolni, ez ment kb fél 5 ig, aztán rájöttem h nekem haveromnál kéne aludni budán, mert 5:30 ra jönnek értünk kocsival és h haver biztos lelépett már
kóválygok ott a körúton dohányboltot meg kaját keresve erre összetalálkozom vele
hazamentünk budára, átöltöztünk + összeszedtük egyik havert aki nem volt bulizni és jött a telefon h mégse jönnek, mi menjünk fasztuggyahova
okj odamentünk valahogy, kaptunk egy vámőrtől egy kocsit(??) amivel a nem szarkész haver elvezetett le velencére ahol szüreteltünk
tekintettel h én még délután vezettem deci helyett csak feles pálinkákat adtak, leszedtünk v fél tonna szőlőt + bogrács meg boronatárcsa, aztán fel pest, még körúton kocsma(már csak üdítő + pofázni) , vissza sulihoz a kocsiért aztán utána értem haza 9 v 10 re
lyo volt
ja kimaradt a drok sylnek
amikor vezetett le a jozan haver megáltunk mekibe kajátvenni aztán a kocsiban a hungárián menet közbe betéptünk meg amikor hazajöttünk pestre akkor is mielőtt bementünk a városba
de csak lájtin
This post was edited by cowding on Sep 17 2016 08:14am