d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Ncov Topic
Prev1181182183184185252Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,302.77
Mar 1 2021 12:25am
Quote (Smat @ Mar 1 2021 12:05am)
Na probaljuk meg meg1x hatha csak nem lattad az elsot.

Lenne egy kerdesem.
Ha tudod hogy rici az, raadasul a 100.-ik multival, akkor mi a faszert nem bannoltatod?
Vagy az a trusted tag csak ilyen e-fasznak jo de haszna az 0?

Fasza dolog hogy itt flexelsz nekunk, de igazabol vissza is adhatnad azt a trusted taget es akkor tudnank rendesen is flamelni.

Én próbáltam már normálisan kérni a moderátorokat, hogy csináljanak valamit, vagy legalább próbáljanak meg úgy warnolni, hogy ismerik a kontextust pl. én most megint 3 napot voltam kibaszva, ő meg nyugodtan foggyos kallerezik tovább.
Itt a topic, amit GH-ban nyitottam:
https://forums.d2jsp.org/topic.php?t=83083081&f=34&p=557947356#p557947356

Amint látod, magasról leszarták. ¯\_(ツ)_/¯ :]

This post was edited by -joey- on Mar 1 2021 12:27am
Member
Gold: 507.00
Mar 1 2021 01:16am
Quote (-joey- @ Mar 1 2021 07:25am)
Én próbáltam már normálisan kérni a moderátorokat, hogy csináljanak valamit, vagy legalább próbáljanak meg úgy warnolni, hogy ismerik a kontextust pl. én most megint 3 napot voltam kibaszva, ő meg nyugodtan foggyos kallerezik tovább.

persze
kb 1000x lett mar reportolva ezzel az accal is, egy nagy nulla az itteni modok teljesitmenye
egyik ismeros egy 2006os accjat probalja meg visszaszerezni es valaszra sem meltatjak mar honapok ota
Member
Gold: 17,767.00
Mar 1 2021 01:32am
Quote (-joey- @ 1 Mar 2021 07:25)

azert a poszt 95%-a regi serelmekkel foglalkozik es nem azzal hogy most provokal/kallerezik mikozben pm repoltolgatja a valaszokat, amire egyetlen linket sem hoztal

cserebe egy vegtelen tldr az egesz amirol modkent nekem annyi jonne le h faj a segged

kulonosen bolcs ezzel kezdeni: "- autistic behavior."
nyugatabbra nagyon komolyan veszik hogy a nyomikat ne keverd a nyomikkal es ezzel az elso ket szoban jo nagy faszkent prezentaltad magad

(epito jelleggel)
Member
Mar 1 2021 02:02am
Quote (SteelMeetsSteel @ Mar 1 2021 08:32am)
azert a poszt 95%-a regi serelmekkel foglalkozik es nem azzal hogy most provokal/kallerezik mikozben pm repoltolgatja a valaszokat, amire egyetlen linket sem hoztal

cserebe egy vegtelen tldr az egesz amirol modkent nekem annyi jonne le h faj a segged

nyugatabbra nagyon komolyan veszik hogy a nyomikat ne keverd a nyomikkal es ezzel az elso ket szoban jo nagy faszkent prezentaltad magad

(epito jelleggel)

- autistic behavior. He is repeating the same sentences over and over without any context. For example: a user says "It is raining heavily, I can not go out" or "I am having a headache", then he quotes and says "thank you xy (he usually thanks me)"
- massive sexual harrasment. We are a small subforum, we know each other as we have met each other IRL several times before. We met him a few times as well. The problem is that IRL he is completely introverted but after drinking some alcohol, he becomes unmanageable. But regarding the sexual harrasment thing: over the years, he bothered several users with his sexual offers e.g. "Please let me sxck your dxck", "I want to party with you" etc. No matter how many times we asked him to stop, he did not stop. And he means that. Not only in JSP but on other platforms as well.
- contemptuous behavior. He studied at BME (famous Hungarian university of engineering), therefore he thinks he is better than anyone. For example, I am working in the railway business, so I am constantly called a conductor. Another guy is just a redneck teacher. And so on.
- agressive behavior. Not the usual flame, but for example: we have a dedicated topic to COVID-19, where he literally said to me "I wish you will be the first one killed by the coronavirus" (By the way, I put that quote in my signature, but for some reason moderators have removed). We also had a user we knew fighting with cancer. He kept writing to that user: "die in cancer!"

Hát ezekből maximum a sexual harrasment régi sérelem, de csak azért, mert Máté meg a többiek, akiket le akart szopni, már nem járnak ide. A többi teljesen valid most is. Amúgy értem, hogy mit akarsz mondani, ezzel a PC dologgal, de szerintem az "autistaként viselkedik" nem ugyanaz, mint az "autista". Máshogyan meg nem tudom nevezni, ha egyszer erről van szó.

Ez egy májusi topic volt, aminek igazából az volt a lényege, hogy akkor már egy "ty a" (igen, 3 betű) postért 10+72 járt, meg olyan meme postokért, amiket nem is neki írtak, mert ricsike össze-vissza sírt a modoknak, hogy itt mindenki bántja. Miközben ő folyamatosan vergődött, csak hát a foggyos kaller tier postok valmiért nem bírtak akkora súllyal, mint a "ty a". A topic azért volt tl;dr, mert azt akartam, hogy legyen némi background, mert a modok sajnos teljesen agy nélkül osztogatják a warnokat, főleg mostanában.

Mindegy amúgy, ebből már tanultam, több ilyen topicot nem nyitok a GH-ban, mert leszarják.

A másik érdekes dolog meg, hogy beírta az okos gyerek, hogy a multikat reportolni kell. Ty info.

Na, ez már számtalanszor megtörtént. Nem csak tőlem, hanem mástól is. Ráadsául én minden reportom végéhez odaírtam, hogy kérdezzenek meg egy magyar trustedet, aki igazolja, hogy ezek tényleg az ő accjai.

Mivel semmi nem történik az ügyben, feltételezem, hogy egy ilyen report után még arra sem veszik a fáradtságot, hogy megkérdezzenek egy magyar trustedet. Magyarán leszarják. Ha nem egy az IP, akkor nincs multi, oszt' jónapot.

This post was edited by -joey- on Mar 1 2021 02:26am
Member
Gold: 0.00
Mar 1 2021 02:08am
Quote (XxX_matthewkukaca_XxX @ 1 Mar 2021 08:16)
persze
kb 1000x lett mar reportolva ezzel az accal is, egy nagy nulla az itteni modok teljesitmenye
egyik ismeros egy 2006os accjat probalja meg visszaszerezni es valaszra sem meltatjak mar honapok ota

egy haverom ugyanígy járt, kint dolgozik most németbe, más helyről jelentkezett be és azóta nem tud belépni, írt nekik és basztak válaszolni, szintén 2006-os acc
Member
Gold: 6,352.66
Mar 1 2021 02:14am
>az ur 2021. eveben meglepodni, hogy jsp moderacio 1 rakas szar
Member
Gold: 122.92
Mar 1 2021 02:30am
Quote (Fej @ Mar 1 2021 09:08am)
egy haverom ugyanígy járt, kint dolgozik most németbe, más helyről jelentkezett be és azóta nem tud belépni, írt nekik és basztak válaszolni, szintén 2006-os acc

nekem le volt mentve jegyzettömbe a copypasta és hetente elküldtem nekik aztan egy fél év után sikerült visszaadniuk

Quote (bazdmegmarnemtudom @ Mar 1 2021 09:14am)

amugy meg ez
Member
Mar 1 2021 02:34am
Quote (cowding @ Mar 1 2021 09:30am)
hetente elküldtem nekik aztan egy fél év után sikerült visszaadniuk

Member
Gold: 507.00
Mar 1 2021 02:37am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Mar 1 2021 09:14am)

ki lepodott meg?
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Mar 1 2021 03:41am
Quote (-joey- @ 1 Mar 2021 07:25)

szintén építő jelleggel

csak hogy tisztázzuk, jelenleg itt te vagy az aki provokálja az embereket ha nem tetszik valami, ráadásul eléggé rosszul (ha trendeket kéne nézni, akkor azt mondanám h rosszabbul mint mondjuk 10 éve). https://i.imgur.com/nqTkUqX.png — a teljesség igénye nélkül 1 perc alatt kigyűjtve az utolsó postjaimra a replyok: minősíthetetlen, közel bármit alulmúl

ezt csak azért írtam, hogy MIELŐTT javaslatokkal dobálózunk hogy jobban segítsem a staffot, nem ártana körülnézni a saját házunk táján, mert meglepetésekhez vezetne
mert félreértés ne essék, a fenti kontent a képen pl. nem kicsit ok nélküli és actionable (csak én ott követtem el a "hibát" h inaktivitásból visszatérve nem érdekelt, mert én tudom kezelni, ezzel viszont rossz példát mutatva hogy "ez még belefér", mert hát nem fér bele — ha ezeket másnak címezted volna és nem történik semmi, akkor valószínűleg beleállok - és nem 20%on lennél?)

Quote (SteelMeetsSteel @ 1 Mar 2021 08:32)

(epito jelleggel)

👍

--
ezeket egyesével, időszerűen kell átbeszélni amúgy, felesleges nekiállni x idő után visszamenőleg

Quote (-joey- @ 1 Mar 2021 10:49)
Nagyon ügyesen kiragadtad ezeket a mondatokat a kontextusból, gz.

😊
a butakallerezést is csak a kontextus szüli —már már egy legit argumentnek tűnne, ha valaki felhasználná

This post was edited by Anarkin on Mar 1 2021 03:52am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1181182183184185252Next
Add Reply New Topic New Poll