Quote (wmarci @ May 29 2010 05:22pm)
Azt megtudja nekem mondani, hogy hogy is működik itt a vásárlás meg a vétel? Nem nagyon értem, mondjuk ha mindketten a trading forumban megegyeztünk az árról, akkor küldök neki egy Pm-et hogy melyik játékba jojjon. És aztán? Átadjam neki a cuccot? és honnan tudjam hogy nem vert át és nem kaptam Fg-t. Mivel azt a honlapon kell megnéznem, nem a játékban adja át.
A jsp-s trade a bizalmon alapszik, hiszen az adott tárgyat a játékon belül adod/veszed, de az fg tranzakciókat pedig ugye itt az oldalon bonyolítód.
A lényeg, hogy óvatosnak kell lenni, meg kell nézni kiben lehet megbízni, és kivel érdemes óvatosnak lenni pl:
Egy 05-ös join date-el 25.567post-al, és 30.000fg-vel rendelkező user valószínüleg megbízhatóbb, mint egy 2010es 150post-os, 10fg-s user.
Ez nem azt jelenti, hogy velük sose üzletelj, csak pl kérd meg, hogy küldje először ő az fgt, vagy adja a tárgyat.
Illetve ha nagy összegről van szó, vagy sehogy nem jutottatok közös nevezőre hívjatok medit.

Bár pillanatnyilag, úgy is mindenki tőled fogja először kérni a magad kemény 3 postjával.

Sajnos ezen adataid alapján pillanatnyilag még te nem tűnsz túlzottan megbízhatónak.
This post was edited by Fezmin on May 29 2010 10:34am