Quote (cowding @ Sep 14 2016 05:23pm)
Latom van egy par minosegi post amit meg el kell olvasnom de erre valaszolok mig el nem vesztem/felejtem
Szal
Mennyibe faj egy ilyen tanfolyam v berlet v barmi? Kurvara erdekel de kb meg ha lenne sajatom meg tudnam mit kell csinalni akkor is ugrasonkent tizedekbe gondolkodnek mar csak a repuloberles v mi miatt
Meg mi az h ugraskor nyitott ernyovel ugrok hat beakad a gepbe aztan magavalhuz a gecibe
FBn van egy video a masodik ugrasomrol, ott latod mi a bekotott "fapados" modja - helybol "leesel", a trepni beverheted a fejed(a kis femszar amirol ugrasz kisgepen, amire kilepek) de a vezersikba nem - olyan sebesseggel kene menni aminel ugyse tudnal kilepnia trepnire
nagyobb gepeken bekoto rendszer van, ahol kvazi egy sinre rogzitett heveder old ki
en kicsit barati alapon csinaltam - ingyenes tanfolyammal(az elmeleti resze), ~20k a replo orvosi(ami a szemem miatt kulon izgalmas volt), evi ~15k a tagsagi dijak es az extrem biztositas
ugrasonkent eleinte ~10kt fogsz fizetni(kapos dzn), kesobb ~6-8kt, ahogy mar nem lesz szukseged oktatora, esetleg meg kevesebbet ha lesz sajat ernyod(1.5kk)
ha eszembejut kovetkezo kepzes indulasakor meghivhatlak a klubba