d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Ncov Topic
Prev1180181182183184252Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Feb 28 2021 07:54am
Quote (Cpt_Ghost @ Feb 28 2021 02:50pm)
mert daed gaejm

masik topikba mar megbeszeltuk hogy az sc2 meg sc bw is el es virul, ugyhogy aggodalomra semmi ok :S bar nekem vannak ketsegeim a jatekosszam felol, ha mas nepszeru online gammel hasonlitom ossze
Member
Gold: 80.00
Feb 28 2021 07:57am
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ 28 Feb 2021 14:54)
masik topikba mar megbeszeltuk hogy az sc2 meg sc bw is el es virul, ugyhogy aggodalomra semmi ok :S bar nekem vannak ketsegeim a jatekosszam felol, ha mas nepszeru online gammel hasonlitom ossze

nyilvan mindent a fortnitehoz kell hasonlitani
Member
Gold: 6,352.66
Feb 28 2021 11:25am
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ 28 Feb 2021 14:44)
Anarkin, lenne egy kerdesem.
ha tudjuk, hogy joey multi, miert nem bannoltatod, trusted tag csak e fasznak jo akkor mi??????
https://forums.d2jsp.org/topic.php?t=83791800&f=129&p=561874523
multik miatt nem lehetnek szep dolgaink Mindenki ilyen szabalykoveto + baratsagos user lenne mint en, nem lemne itt semmi gond

:wacko:

dehat irja, hogy o nem joey, csak 1 haverja
Member
Gold: 1,700.00
Feb 28 2021 11:36am
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ Feb 28 2021 12:37pm)
azt hittem ez a virustagadas csak amcsiban van
ezeket agyonlonem tbh

Nem a vírust tagadják te életképtelen selejt!
Member
Gold: 0.00
Feb 28 2021 12:24pm
Quote (csak_a_kommenteket_jottem_olvasn @ Feb 28 2021 06:36pm)
Nem a vírust tagadják te életképtelen selejt!

gondolom te koztuk voltal
Member
Gold: 6,352.66
Feb 28 2021 12:27pm
erdekes, hogy bizonyos emberek keverik a virustagadot azzal, aki szerint tulzoak az intezkedesek
Member
Gold: 1,593.00
Feb 28 2021 05:05pm
Quote (Anarkin @ 19 Feb 2021 21:29)
a korlátozásoktól szépen csökkennek a számok :] azoktól nőnek, amik nincsenek betartatva :]
ugye nincs olyan hogy "a korlátozások", ill. a "fertőzések száma" is csak egy aggregate, individual szinten történik és vizsgálandó
ahogy az időjárás előrejelzés is egy olyan dolog hogy 2000 év alatt nem sikerült megoldani 🤷‍♀️ ez is best effort alapon megy

az utcán csoportokban gangelnek az emberek maszkban vagy maszk nélkül, attól függően h milyen stílusú volt a tegnapi M1 hírek
a pattern egyértelmű, pár hete még viszonylag normálisan hordták a maszkot most meg perpill 5-ből 1-en látok az utcán, miközben egyre nagyobb társaságokban váltják meg a világot... s lőn "3. hullám" s lőn "veszélyes" szó a rádióban s hamarosan ott tartunk ahol 1+ hónapja, magától visszatér az amúgy kötelező maszkviselés, és kezdődik előlről
a korlátozás mit sem változott, de nincs betartatva — attól függően fluktuál hogy éppen mit mondott orbán a rádióban
-> ez EGY inputja a "fertőzések száma"-nak, ami miatt lokálisan nő és csökken

részleteiben vizsgálni a dolgot (esetleg pl. amellett lobbizni hogy konstans fegyelmet kommunikáljanak az MTIből, vagy h küldjenek ki megfelelő mennyiségű járőrt akik szórják a 20e-s büntetéseket (hiszen a be nem tartatott törvény nem törvény)), még ha téves gondolatoknál is kötünk ki, inkább OK, mint sem:
#nemsegítakorlátozás #nincskoncert-ezelviselhetetlen... használhatatlan szinten történik a sírás (nem, ez továbbra sem vélemény) — egyszerűen ezért gondolja néhány ember buta dolognak

ettől függetlenül:

nem, ezt csak te szeretnéd elhinni IMO
ugye az a helyzet hogy rici átlátja instant hogy számára józan paraszti ésszel nézve is WTF amire replyzik — nem kiforgatja a szavaidat, amit nekem is mindig erőszeretettel mondasz (látszólag ezen kívül mást nem is szoktál mondani amúgy), csak jelzi h ő úgy gondolja és érdemes lenne átgondolni
csak ő nem annyira hülye mint én, hogy neki is álljon TLDRezni
ennél már csak ptdk okosabb, minth látható

👍

Na probaljuk meg meg1x hatha csak nem lattad az elsot.

Lenne egy kerdesem.
Ha tudod hogy rici az, raadasul a 100.-ik multival, akkor mi a faszert nem bannoltatod?
Vagy az a trusted tag csak ilyen e-fasznak jo de haszna az 0?

Fasza dolog hogy itt flexelsz nekunk, de igazabol vissza is adhatnad azt a trusted taget es akkor tudnank rendesen is flamelni.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Feb 28 2021 05:48pm
https://index.hu/gazdasag/2021/02/27/koronavirus_hatas_lelek_mentalitas

Quote (Smat @ 1 Mar 2021 00:05)
Na probaljuk meg meg1x hatha csak nem lattad az elsot.

Lenne egy kerdesem.
Ha tudod hogy rici az, raadasul a 100.-ik multival, akkor mi a faszert nem bannoltatod?
Vagy az a trusted tag csak ilyen e-fasznak jo de haszna az 0?

Fasza dolog hogy itt flexelsz nekunk, de igazabol vissza is adhatnad azt a trusted taget es akkor tudnank rendesen is flamelni.

láttam először is, csak nem gondoltam h komolyan kérdezed (+off-topic), de mivel mégis:

"d2jsp Staff List:
Members++ Trade Assistant Junior Moderator Trade Moderator Moderator Senior Moderator Admin"

ez remélem önmagában megválaszolja az egészet, és nem is kell folytatnom (trustednek "boy scout rule" feladata van max)
ha nem, akkor ott a help gomb és lehet olvasni, ezután szívesen válaszolok más kérdésekre, de másik topicban
--
a flamelést elintézitek magatok között, megfelelően proaktívan reportoljátok egymást :] így valószínűleg nélkülem se lenne jobb a flamefest
--
rici, nem hivatalos válasz: fogalmam sincs h mit csinált 10-15 éve (vagy amikor legutóbb bannolták), de legyünk reálisak: valószínűleg nem időszerű a dolog, ill. azé' csak van már egy elévülési idő a gyerekkori online trollkodásra (felteszem nem lopta körbe a subot anno, és egy ideje azért fórum-kompatibilisebb a viselkedése?)
rici, hivatalos válasz: ilyet nem tudok adni. HA megkérdeznék a véleményemet, akkor mindent összevetve kontextus-függően (már ami infóm nekem van) ennyi idő után azt javasolnám, hogy kérdezzük meg h akar-e próbaidőt, mondja ki h nem csinálja azt amiért repült, és ha ok akkor welcome

- ez most elvonta a figyelmet a fenti linkről, pedig jó -

This post was edited by Anarkin on Feb 28 2021 06:04pm
Member
Gold: 10,257.50
Feb 28 2021 06:35pm
Quote (Anarkin @ 1 Mar 2021 00:48)
https://index.hu/gazdasag/2021/02/27/koronavirus_hatas_lelek_mentalitas

láttam először is, csak nem gondoltam h komolyan kérdezed (+off-topic), de mivel mégis:

"d2jsp Staff List:
Members++ Trade Assistant Junior Moderator Trade Moderator Moderator Senior Moderator Admin"

ez remélem önmagában megválaszolja az egészet, és nem is kell folytatnom (trustednek "boy scout rule" feladata van max)
ha nem, akkor ott a help gomb és lehet olvasni, ezután szívesen válaszolok más kérdésekre, de másik topicban
--
a flamelést elintézitek magatok között, megfelelően proaktívan reportoljátok egymást :] így valószínűleg nélkülem se lenne jobb a flamefest
--
rici, nem hivatalos válasz: fogalmam sincs h mit csinált 10-15 éve (vagy amikor legutóbb bannolták), de legyünk reálisak: valószínűleg nem időszerű a dolog, ill. azé' csak van már egy elévülési idő a gyerekkori online trollkodásra (felteszem nem lopta körbe a subot anno, és egy ideje azért fórum-kompatibilisebb a viselkedése?)
rici, hivatalos válasz: ilyet nem tudok adni. HA megkérdeznék a véleményemet, akkor mindent összevetve kontextus-függően (már ami infóm nekem van) ennyi idő után azt javasolnám, hogy kérdezzük meg h akar-e próbaidőt, mondja ki h nem csinálja azt amiért repült, és ha ok akkor welcome

- ez most elvonta a figyelmet a fenti linkről, pedig jó -

Member
Gold: 5,302.77
Feb 28 2021 11:46pm
Cringe.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1180181182183184252Next
Add Reply New Topic New Poll