https://index.hu/gazdasag/2021/02/27/koronavirus_hatas_lelek_mentalitasQuote (Smat @ 1 Mar 2021 00:05)
Na probaljuk meg meg1x hatha csak nem lattad az elsot.
Lenne egy kerdesem.
Ha tudod hogy rici az, raadasul a 100.-ik multival, akkor mi a faszert nem bannoltatod?
Vagy az a trusted tag csak ilyen e-fasznak jo de haszna az 0?
Fasza dolog hogy itt flexelsz nekunk, de igazabol vissza is adhatnad azt a trusted taget es akkor tudnank rendesen is flamelni.
láttam először is, csak nem gondoltam h komolyan kérdezed (+off-topic), de mivel mégis:
"d2jsp
Staff List:
Members++ Trade Assistant Junior Moderator Trade Moderator Moderator Senior Moderator Admin"
ez remélem önmagában megválaszolja az egészet, és nem is kell folytatnom (trustednek "boy scout rule" feladata van max)
ha nem, akkor ott a help gomb és lehet olvasni, ezután szívesen válaszolok más kérdésekre, de másik topicban
--
a flamelést elintézitek magatok között, megfelelően proaktívan reportoljátok egymást :] így valószínűleg nélkülem se lenne jobb a flamefest
--
rici, nem hivatalos válasz: fogalmam sincs h mit csinált 10-15 éve (vagy amikor legutóbb bannolták), de legyünk reálisak: valószínűleg nem időszerű a dolog, ill. azé' csak van már egy elévülési idő a gyerekkori online trollkodásra (felteszem nem lopta körbe a subot anno, és egy ideje azért fórum-kompatibilisebb a viselkedése?)
rici, hivatalos válasz: ilyet nem tudok adni. HA megkérdeznék a véleményemet, akkor mindent összevetve kontextus-függően (már ami infóm nekem van) ennyi idő után azt javasolnám, hogy kérdezzük meg h akar-e próbaidőt, mondja ki h nem csinálja azt amiért repült, és ha ok akkor welcome
- ez most elvonta a figyelmet a fenti linkről, pedig jó -
This post was edited by Anarkin on Feb 28 2021 06:04pm