d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev11801811821831844114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 7,149.00
Sep 23 2008 05:57am
Quote (Anarkin @ Tue, 23 Sep 2008, 12:54)
Itt a válasz. Még DX10 funkciókat sem használnak, mikor már DX11-et fejleszti MS.

= nem Crysis a céljük, vagy 3DMark 200x (ami mindig csak 2 évvel késöbbi gépeken fut)

Simán futni fog a mai gépeken is, egyre valószínübb heart2.gif

Futni tuti hogy fog, de valószínűleg a maxgraf eléréséhez már nem elég egy most ~1 éves gép..
Member
Gold: 862.50
Sep 23 2008 06:02am
Quote (hedgehogsword @ Tue, 23 Sep 2008, 13:57)
Futni tuti hogy fog, de valószínűleg a maxgraf eléréséhez már nem elég egy most ~1 éves gép..

én gépem 2 éves és kb mindent full graphon nyomok smile.gif
igaz kb egy atomreaktor ez a gép tongue.gif
Member
Sep 23 2008 06:05am
Quote (ScooleRpety @ Tue, 23 Sep 2008, 13:02)
én gépem 2 éves és kb mindent full graphon nyomok smile.gif
igaz kb egy atomreaktor ez a gép tongue.gif

jó hát úgy könnyű, nekem most elvileg új gépem van, gyakorlatilag az alaplap egy szar, 1magos procival.. ^^ be kell majd ruháznom jövőre megin -.-
Member
Gold: 0.00
Sep 23 2008 02:25pm
nvm, már postolták -.-

This post was edited by *varti on Sep 23 2008 02:25pm
Member
Gold: 995.10
Sep 26 2008 04:21am
Jay Wilson

Inaktív karakterek törlése:
JW állítása szerint a karakterek nem kerülnek törlésre 90 nap után, ha egy időre abbahagyjuk a játékot. Céljuk, hogy az emberek bármikor visszamehessenek játszani, s ennek kisebb a valószínűsége, ha közben kedvenc hősük törlődik a szerverről. A mai világban, a mai tárhelyekhez mérten annyira minimális helyigénye van egy karakter fenntartásának, hogy feleslegessé vált a tisztogatás.

Egy-egy játékrész teljesítése átlagosan 15 percet vesz majd igénybe. Ennyi időnként lesznek a mentési pontok. Egy-egy dungeon kitisztítása se fog több ideig tartani. Ez az időintervallum ideális arra, hogy az embernek ne úgy kelljen leülni játszani, mint pl. WoW esetében, hogy minimum fél óra, míg egy csapat összegyűlik, elutazik a kiválasztott helyszínre, majd 1-2 órát el kell töltenie egy dungeonben, ahhoz, hogy sikeresen teljesítse azt. A Diablo 3-ban egy-egy kisebb részt akár a munkahelyen, ebédszünetben is kitisztíthatunk. Sokkal kényelmesebben be tudjuk osztani így a játékidőt, hisz maximum 15 perces időtartam az, amit mindenképp teljesítenünk kell a következő mentési pontig, illetve, ha sürgősen mégis más dolgunk akad, akkor maximum ennyi idő az, ami kárba vész, ha azonnal megszakítjuk a játékot.

Bashiok válaszok a Battle.net fórumon:

Puskák:
Miután a World of Warcraftban a vadásznak nem csak íjja lehet, hanem puskája is, felmerült a kérdés, hogy a Diablóba is terveznek-e lőfegyvert betenni.

Well, you have to realize that it's been 20 years, and in technological terms that can be a very long time. We're trying to create a world that's not static, its filled out, and with that it's an advancing world. With that amount of time, and also the loss of the Arreat Summit much of the remaining barbarian culture has focused on... nah I'm just kidding, there aren't any guns.

„Nos, az előző rész óta 20 év telt el, ez a technikai fejlődés szempontjából nagyon hosszú idő lehet. Egy olyan világot próbálunk megteremteni, ami nem állandó, hanem fejlődik. Ennyi idő elteltével, az Arreat Summit elvesztése után a megmaradt barbárok kultúrája arra fókuszált, hogy… á csak viccelek, nem lesznek puskák.”

Spellbooks:
Felvetődött a kérdés, hogy lesznek-e a Diablo 1-es varázskönyvekhez hasonlóan, mindenki által megtanulható skillek a folytatásban. Természetesen nem mindenki által bármi megtanulható rendszert képzelnek el a rajongók, csak, hogy bizonyos tulajdonságokat, képességeket kaphatnának meg, ha elég magas szintűek hozzá.

That came back in Diablo II too eventually in the form of rune words, and I don't think it really worked out too well in the end. I do think it actually could be designed and implemented properly; balanced, etc. but...

For me the more important question though is what impact does it have on the class you're playing and also our knowledge of the Diablo world? Is a class nothing more than someone who read from a book, or is holding a specific item? No, they're very specific and very iconic figures (heroes even) from very distinct styles and backgrounds. The characters we play are these concentrated images of their cultures, beliefs, etc. Everything they do resembles who they are and where they're from, and what does it mean to then piecemeal that out to any one who just happens to throw a couple runes in to an item.

It worked better in Diablo (1) I think. Conceptually it was a bit easier to digest just because of the basic pen and paper underpinnings, and the heroes were far more generic. It was also far less obtrusive.

In Diablo II though, for me anyway, it always undermined the uniqueness of playing a specific class, and also what it meant to be that character. Aside from everything else it caused.

„Ez a rendszer visszatért a Diablo 2-ben is, méghozzá a rúnaszavak formájában, és nem hiszem, hogy végül is túl jól működött. Úgy gondolom, meg lehetett volna rendesen tervezni, elkészíteni, kiegyensúlyozni, stb. de...

Számomra sokkal fontosabb az a kérdés, hogy milyen hatással vannak az adott karaktertípusra, amivel játszol? A karakterünk nem lenne több, mint egy valaki, aki könyvekből olvas, vagy bizonyos tárgyakat birtokol? Nem, nagyon is jellegzetes figurák (akár hősök), nagyon eltérő stílussal és háttérrel. Mind más kultúrával, hitvallással, stb. Minden amit tesznek, jellemző rájuk, utal arra, hogy honnan jöttek, de mit ér mindez, ha néhány, a tárgyakba rakott rúnával teljes egészében átformáljuk.

Úgy gondolom, a Diablo 1-ben jobban működött ez a rendszer. A karakterek ott sokkal általánosabbak, illetve kevésbé feltűnőek voltak. ”

This post was edited by DonTomika on Sep 26 2008 04:35am
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Sep 26 2008 04:35am
Puskák:
Miután a World of Warcraftban a vadásznak nem csak íjja lehet, hanem puskája is, felmerült a kérdés, hogy a Diablóba is terveznek-e lőfegyvert betenni.

Well, you have to realize that it's been 20 years, and in technological terms that can be a very long time. We're trying to create a world that's not static, its filled out, and with that it's an advancing world. With that amount of time, and also the loss of the Arreat Summit much of the remaining barbarian culture has focused on... nah I'm just kidding, there aren't any guns.

„Nos, az előző rész óta 20 év telt el, ez a technikai fejlődés szempontjából nagyon hosszú idő lehet. Egy olyan világot próbálunk megteremteni, ami nem állandó, hanem fejlődik. Ennyi idő elteltével, az Arreat Summit elvesztése után a megmaradt barbárok kultúrája arra fókuszált, hogy… á csak viccelek, nem lesznek puskák.”

Rég röhögtem ekkorát biggrin.gif
Member
Gold: 4,154.60
Sep 26 2008 04:35am
Quote (DonTomika @ Fri, Sep 26 2008, 11:21am)
Jay Wilson

Számomra sokkal fontosabb az a kérdés, hogy milyen hatással vannak az adott karaktertípusra, amivel játszol? A karakterünk nem lenne több, mint egy valaki, aki könyvekből olvas, vagy bizonyos tárgyakat birtokol? Nem, nagyon is jellegzetes figurák (akár hősök), nagyon eltérő stílussal és háttérrel. Mind más kultúrával, hitvallással, stb. Minden amit tesznek, jellemző rájuk, utal arra, hogy honnan jöttek, de mit ér mindez, ha néhány, a tárgyakba rakott rúnával teljes egészében átformáljuk.

Úgy gondolom, a Diablo 1-ben jobban működött ez a rendszer. A karakterek ott sokkal általánosabbak, illetve kevésbé feltűnőek voltak. ”

A hidrákat és fire wallokat castoló, mana sheilddel rohagászó warrior tényleg elég általános volt és kevésbé feltűnő volt.

Member
Sep 26 2008 04:40am
Quote (Anarkin @ Fri, 26 Sep 2008, 11:35)

Én is :DDDDD amúgy előre imádom D3at, pedig még sose láttam XD
Member
Gold: 0.00
Sep 26 2008 03:48pm
Quote (Anarkin @ Fri, Sep 26 2008, 10:35am)

yy smile.gif
Member
Gold: 0.71
Sep 26 2008 03:52pm
dugni akarok
Go Back To Magyar Topic List
Prev11801811821831844114Next
Closed New Topic New Poll