Quote (Ghostmasterq @ Dec 10 2013 04:46pm)
én szerintem nem boldogít a pénz

téged amúgy azért nem boldogított mert amit megkerestél be is kellett osztani
elmegy iskolára (ami küzdelem, további megprobáltatás még a munka után) meg házatok sincs vagy mi, nem tudsz úgy élni belőle ahogy neked kényelmes lenne (és itt nem kell luxusra gondolni, de mindenkinek van egy olyan igénye kényelmi szempontból amit szeretne elérni)
egyedül a lektpop amit vettél szolgálta a kényelmed dehát annyi angliai szopás meg itthon is szopás mindenhol szopás után egy lektpop......
majd akkor lesz jo neked ha kész az egyetem amibe belefektetted a pénzt és kapsz egy jo állást és akkor nem kell számolgatni a pénzed hogy ok van fél milliom de azt 5 évre be kell osztani jaj inkább a 2 forintal olcsobb kiflit veszem.............
persze hogy nem vagy boldog attol ap énztöl ami fölött nem rendelkezhetsz valojában meg számolgatni kell minden tetves fillérjét hogy fussa erre is arra is amarra is 5 évre elöre
fos
legszarabb dolog mikor az ember nem ehet-ihat amit szeretne
és akkor még csak nem is kaviáros mangusztárol meg osztrigáról beszélünk hanem sima kajákról ami mindenki számára elérhető és könnyen megvásárolhato kéne legyen
hát hol élünk hogy az ember nem esz azt amit akar számolgatnia mennyi pénze van nem vehet egy szaros pizzát csak májkrémet meg zsömlét
hát így nehéz a boldogságoddal foglalkozni az biztos
mert ha közvetve is de bizony az is pénzbe kerül