Quote (Vismajor @ 11 Jan 2011 17:23)
Az Aranylabda nem életműdíj, hanem a legjobb egyéni teljesitményt nyújtó futballistának jár. És Xavinak volt jobb idénye, andrésnek pláne. És másokkal ellentétbe nekem az a véleményem, hogy Xavi a vb-n sem villogott, példa erre az a kevés lőtt gól... Ugyanis a spanyol válogatotban egy gólhoz kb elengedhetetlen egy jó xavi passz
szerintem xavi és ineasta nélkül messi soha nem lőtt volna ennyi golt...
Quote (bajcli @ 11 Jan 2011 18:10)
azé Iniesta szerintem rohadtjó volt idén...
de valahogy van egy olyan érzésem, hogy azért nem kapta meg egyikük sem, mert teljesen "össze vannak nőve", válogatottban meg a barcában is együtt játszanak, együtt érik el a sikereiket, ráadásul kb majdnem ugyanaz a játékuk.
kicsit olyan, mintha a kettő együtt adna egy ilyen überbrutál szervező- meg passzgépet, és nem lehet csak úgy odaadni egy ilyen díjat az egyiknek a másik nélkül.
bár lehet, hogy ez hülyeség.
/e ja, és Altintop gólja is megérdemelte a Puskás-díjat

azért szerintem Sneijder egész nyugodtan elfért volna abba a legjobban teljesítő 3 focistába...
szerintem ahogy már leirtam előzőleg is Messi korszak alkotó focista lesz vagy már az bár még fiatal és nagyon sok szép idény van előtte, de érdekes modon amikor nincs mögötte a két "passzgép" egyáltalán nem nyujtott maradandót.
This post was edited by Inakwo on Jan 11 2011 11:26am