d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev11791801811821834114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 20%
Sep 22 2008 07:35am
Quote (H4xooR @ Mon, Sep 22 2008, 02:32pm)
szo az volt
de meg senki nem tudja biztosan, h hogyan is lesz

alap hogy javitanak rajta smile.gif
Member
Gold: 355.92
Sep 22 2008 07:49am
Quote (Vharimatras @ Mon, Sep 22 2008, 02:30pm)
Nem emlékszem és nincs kedvem visszaolvasni 180 oldalt, de a traderöl volt már szó?

azt mondta Bashiok bácsi,hogy vmi új rendszeren dolgozgatnak
Member
Gold: 995.10
Sep 22 2008 03:16pm
Azt hiszem, ez pont témába vág (sry, ha már volt róla szó):
Az előbb néztem meg újra a gameplay videót, és 9:10 - 9:15 között egy érdekes dolog történik. Egy ládából némi gold hullik ki 5-6 csomóban, eléggé elszórva a láda körül. Ahogy kiestek, a feliratuk szépen meg is jelent fölöttük. Amikor az egérrel ráment a karaktert kezelő személy, akkor pirossal ki is emelődött a neve, ahogy az le van írva. Az viszont már valami új, ahogy a goldot vette fel. Nem kattintott a nevükre, hanem az egérrel átirányította a karaktert rajtuk, és az szépen felvette a közelébe kerülő dolgokat. Nem kellett átmenni rajtuk, elég ha csak nagyon közel voltak.

Most, hogy ezt leírtam, van egy olyan érzésem, hogy Anarkin ugyan erre utalt az integrált pickittel, de az utolsó 500 postban a 'föld' és a 'talaj' szavakra keresve semmi utalást nem találtam hasonló funckióra... valaki, aki vágja, hogy ez a két dolog egy és ugyan az-e, illetve ha nem, akkor mit takar az 'integrált pickit', az megtenné, hogy leírja röviden? biggrin.gif thx

Quote (Floodban @ Mon, 22 Sep 2008, 23:17)
valahol mar irtak h goldot automatikusan fogja felvenni a kari

ty, majd keresgélek akkor

This post was edited by DonTomika on Sep 22 2008 03:24pm
Member
Gold: 85,930.00
Sep 22 2008 03:17pm
Quote (DonTomika @ Mon, 22 Sep 2008, 23:16)
Az előbb néztem meg újra a gameplay videót, és 9:10 - 9:15 között egy érdekes dolog történik. Egy ládából némi gold hullik ki 5-6 csomóban, eléggé elszórva a láda körül. Ahogy kiestek, a feliratuk szépen meg is jelent fölöttük. Amikor az egérrel ráment a karaktert kezelő személy, akkor pirossal ki is emelődött a neve, ahogy az le van írva. Az viszont már valami új, ahogy a goldot vette fel. Nem kattintott a nevükre, hanem az egérrel átirányította a karaktert rajtuk, és az szépen felvette a közelébe kerülő dolgokat. Nem kellett átmenni rajtuk, elég ha csak nagyon közel voltak.

Most, hogy ezt leírtam, van egy olyan érzésem, hogy Anarkin ugyan erre utalt az integrált pickittel, de az utolsó 500 postban a 'föld' és a 'talaj' szavakra keresve semmi utalást nem találtam hasonló funckióra... valaki, aki vágja, hogy ez a két dolog egy és ugyan az-e, illetve ha nem, akkor mit takar az 'integrált pickit', az megtenné, hogy leírja röviden? biggrin.gif thx

valahol mar irtak h goldot automatikusan fogja felvenni a kari
Member
Gold: 0.71
Sep 22 2008 03:18pm
Quote (DonTomika @ Mon, 22 Sep 2008, 23:16)

most tenyleg fontos errol 3 a4es oldalnyit regélni mikor ha kijon a d3 akkor 5 egesz masodperc alatt megtudod majd hogy pontosan mi is lesz
mar csak azert is mert foglalmam sincs mirol beszelni, nemtom hol a video amirol beszelsz es nem is erdekel es nem is fogom megnezni megegyszer
sad.gif sad.gif
bocsi rosszkedvemben vagyok
Member
Gold: 7,149.00
Sep 22 2008 03:22pm
Quote (Anarkin @ Mon, 22 Sep 2008, 12:13)
Csak hagyják benne az M gombot, ami törli a szöveget a screen-ről és jó lesz tongue.gif Már hozzászoktam ^^

nem N gomb? XD én azt nyomtam sztem rengeteget.
Member
Gold: 0.71
Sep 22 2008 03:24pm
Quote (hedgehogsword @ Mon, 22 Sep 2008, 23:22)
nem N gomb? XD én azt nyomtam sztem rengeteget.

de... az n, M meg megjeleniti a regi szoveget
Member
Gold: 0.00
Sep 22 2008 04:03pm
Quote (H4xooR @ Mon, Sep 22 2008, 10:18pm)
most tenyleg fontos errol 3 a4es oldalnyit regélni mikor ha kijon a d3 akkor 5 egesz masodperc alatt megtudod majd hogy pontosan mi is lesz
mar csak azert is mert foglalmam sincs mirol beszelni, nemtom hol a video amirol beszelsz es nem is erdekel es nem is fogom megnezni megegyszer
sad.gif sad.gif
bocsi rosszkedvemben vagyok

www.blizzard.com esetleg?
Member
Gold: 85,930.00
Sep 23 2008 05:45am
Bashiok...

…a maximum elérhető szintről:
The first and last thing said on it was in an interview with Jay at WWI when we first announced, and paraphrasing that: we will probably keep it about the same, level 99, but it always seemed like an arbitrary number to stop at so we may up it to 100.
„Legutóbb mikor erről szó volt, JW azt nyilatkozta a WWI-n, hogy valószínűleg marad a 99-es szinthatár, bár ez a 99-es szint mindig kicsit furának tűnt, hogy miért épp addig lehetett fejlődni. Elképzelhető, hogy lvl 100 lesz az új határ.”

…a tárgyak súlyáról:
A weight system is simply a different approach to inventory restrictions, and it's actually fairly similar to a grid based system except that weight systems are generally augmented by a character stat instead of being item based upgrades.

The main issue with these systems as they relate to Diablo III is they add an additional value to items. That secondary value works to complicate and thus slow down the inventory management of a player, drawing their attention away from the action, which is of course the main focus for us with Diablo III.

I've played a few RPGs with weight systems, and they're among my favorite games of all time, but it's a case of choosing which systems works best for each game.
„A súlyrendszer egy egész másfajta felfogása a tárgyak tárolási korlátjának. Alapvető különbség, hogy nem új táskák által lesz több helyünk(tehát nem tárgyalapú fejlesztéssel kapunk több helyet), hanem a karakter erőssége az, ami meghatározza, hogy mennyi cuccot bírunk el.

A fő gond ezekkel a rendszerekkel, hogy a tárgyaknak egy új tulajdonságot kéne adni, meg kéne határozni mindennek a súlyát. Ez túl összetetté tenné az inventory-t és lelassítaná annak kezelését. Elvonná a játékos figyelmét a valódi akciótól, márpedig a Diablo III fő célja éppen az, hogy a játékos minél inkább az akcióra összpontosíthasson.

Több olyan RPG-vel is játszottam, ami használja a súly rendszert, néhány játék ezek közül a kedvenceim közé is tartozik, de az inventory rendszert aszerint kell kiválasztani, hogy melyik működik a legjobban az adott játékban”

…a DX10-ről:
We haven't announced any final support for DirectX versions/system requirements. I'll say that right now we're not using any DirectX10 features, but we potentially could.
„Eddig még nem történt bejelentés, hogy milyen DX verziót fogunk támogatni, illetve, hogy mik lesznek a rendszerkövetelmények. Annyit mondhatok, hogy jelenleg egyetlen DX10 funkciót sem használunk, de lenne természetesen lenne rá módunk.”

…a többprocesszoros VGA kártyák, illetve SLi/Crossfire támogatásáról:

Hrm, I don't know what functions could be running on separate threads to throw to alternate cores, I'd have to ask. As far as I know though multi-GPU support is purely (or almost purely) a function of the drivers to throw alternate frames to each card, and as such shouldn't be dependent on the software(game) whatsoever.

...I could just be wrong about SLi/Crossfire support. It just logically doesn't seem to me like the software can make the call on where the frames are sent to draw. Whether there's a performance increase or not is another thing of course. I don't know enough about it though, I should ask a programmer
„Hmm, fogalmam sincs, hogy milyen funkciókat lehetne külön szálakon futtatni, hogy azokat külön magok kezeljék. Ezt meg kell kérdeznem. Én úgy tudom, hogy a több grafikus processzor támogatása tisztán(vagy majdnem tisztán) a 'driver' dolga, hogy a képkockák számítását szétossza a kártyák (vagy processzormagok) közt, és nem szabadna a játéktól, vagy egyéb szoftvertől függenie.

…lehet, hogy tévedek az Sli/Crossfire támogatással kapcsolatban. Számomra nem tűnik logikusnak, hogy a szoftver határozza meg, hogy melyik képkockát melyik processzornak küldje el kirajzolásra. Természetesen az, hogy a teljesítmény növekedik-e vagy sem, az egy másik kérdés. Nem igazán tudok sokat erről. Meg kéne kérdeznem egy programozót ezzel kapcsolatban”
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Sep 23 2008 05:54am
Itt a válasz. Még DX10 funkciókat sem használnak, mikor már DX11-et fejleszti MS.

= nem Crysis a céljük, vagy 3DMark 200x (ami mindig csak 2 évvel késöbbi gépeken fut)

Simán futni fog a mai gépeken is, egyre valószínübb heart2.gif

This post was edited by Anarkin on Sep 23 2008 05:54am
Go Back To Magyar Topic List
Prev11791801811821834114Next
Closed New Topic New Poll