Quote (llllllllllll @ May 20 2016 10:33pm)
te ostoba fasz
feltettem egy egyszerű kérdést még bármilyen kötekedés nélkül, amire jött egy "szánalmasak vagytok" és "egymás faszát szopkodják" válasz és mind a kettőben szerepeltem én is
gondolom ez teljesen normális és még az én kurva anyámat
remélem amikor egy gyerek megkérdezi, hogy hogyan kell megoldani egy feladatot, mert ő és a padtársa se érti, akkor instantban vágod rá, hogy szánalmasak és egymás faszának szopkodása helyett inkább figyeljenek oda
hogy lehet ilyen agresszív és kretén embereket gyerekek közelébe engedni, az se teljesen tiszta mondjuk
Egyszer már volt ilyen nézeteltérés, hogy te nem baszogatásból kérdeztél meg úgy valamit, hogy mások annak vették
ilyenkor annyi kellett volna, hogy 'figy most nem basztatásból kérdeztem' és akkor elnézést kér mindenki, aki esetleg annak vette volna fel, én mindenképp megtettem volna
na de ezek után, amit te most itt leművelsz, hát mit ne mondjak, igazából már nincs is kedvem visszaütni a labdákat, mert most gondolom szar napod van, aztán ki kell ereszteni a gőzt, engem nem zavar, anyázzál nyugodtan, ha jól esik
a zenéket meg amúgy én is szoktam hallgatni ( szóval nem mindenkit zavar) és pl a postblockeres dolog is jó megoldás, ahogy már írták, én se látom már rici szarságait, nyugodtabb is az életem
most minden gecizés nélkül mondom, hogy meny piheny le
This post was edited by Jancsipapa on May 20 2016 03:09pm