Quote (putincykavodka @ Oct 12 2014 05:07pm)
Remek, sajnalom ha ubit vagy rofipofit megbantottam sbban a ropikban, nem kivanom a halalukat)))
Ettol fuggetlenul mate meg mindig elmebeteg, aki nem fogja fel mit csinal. Hiaba probalja beallitani az ellenkezojet, lol, idejon es megmagyarazza meg szepiti a dolgokat. Nem tudom te olvastad e a balatoni tortenetet.
Szerintem teljesen fair ajanlatot tettem neki. Csak egyszeri alkalom volt pillanatyni jokedvemben, mostmar nem all, sok szep modja van meg annak h visszaadjam))k, azota is ez a kedvencem
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Scaphism Mi a velemenyed beni?

ezis egy jó példája azért ennek a dolognak amit leírtam.
megpróbálom beállítani az ellenkezőjét azzal hogy idejövök és megmagyarázom és szépítem a dolgokat ---> idejövök és leírom hogy valóban mindenben hibás voltam és vállalom a felelősséget (persze nemfogom hagyni hogy szétverje a fejem önként és dalolva lol), neki is elmondtam ugyanezt, ez neki az hogy én megpróbálom szépíteni.
igazából mondjuk csak azért jöttem ide hogy leírjam a gecimenő diagnózisaimat beninek hogy ne pazarolja fölöslegesen az idejét lol. annyi idő elteltével amennyit ő nem volt itt hajlamos az ember megszépíteni meg elfelejteni a dolgokat, például azt hogy seneenek és ricinek kár bármilyen rávilágítást is megpróbálni mutatni a saját dolgaikra, úgysem veszik észre magukat